По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 16

• 75 751
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Принципно има шанс да не е отчел вярно. Може да изчакаш 3-4 дни и да повториш или да направиш кръвен (жертвайки 20 лв.). Друг е въпросът, че аз много пъти съм имала всякакви симптоми без да съм бременна Blush. Успех!

# 466
Аз бих направила кръвен тест. Не бих издържала да чакам. Вярно е обаче че е 20 лв., но ако направиш още 2  пак ще ти излезе горе-долу толкова. А и кръвния е по-достоверен. Но ако имаш търпение изчакай 2-3 дни. Пожелавам ти какъвто и тест да направиш да е положителен и с бебе след 9 месеца.

# 467
Принципно има шанс да не е отчел вярно. Може да изчакаш 3-4 дни и да повториш или да направиш кръвен (жертвайки 20 лв.). Друг е въпросът, че аз много пъти съм имала всякакви симптоми без да съм бременна Blush. Успех!

Благодаря за отговора, ако до понеделник не ми е дошло, ще пусна кръвен, пък да става каквото ще, толкова вече се измъчих, само ходя и рева като луда, няма смисъл... Пък, ако ми дойде, дано поне този път, този опит инвитро бъде успешен...
Желая мног сили на всички (бебеправещи) бъдещи майки!

# 468
Аз бих направила кръвен тест. Не бих издържала да чакам. Вярно е обаче че е 20 лв., но ако направиш още 2  пак ще ти излезе горе-долу толкова. А и кръвния е по-достоверен. Но ако имаш търпение изчакай 2-3 дни. Пожелавам ти какъвто и тест да направиш да е положителен и с бебе след 9 месеца.

Не правя веднага кръвен, заради страх от резултата, то ми е вече като травма, не е върпос за паричките. Благодаря ти много за пожеланието, дай Боже на всички!

# 469
Мила, знам какво е да трепериш за резултата. Разбирам те много добре. Още веднъж успех!

# 470
При мен престото отчита втора черта 7 дни след ову при естествено забременяване.Много са чувствителни.

# 471
При мен престото отчита втора черта 7 дни след ову при естествено забременяване.Много са чувствителни.

Има много различни коментари за този тест, за сега се надявам да не е бил точен, прочетох че доста мами са получили след няколко дена закъснение отрицателен резултат при наличие след това на бременност.
В началото на годината имам лош спомен с Presto, очетоха ми и двете касетки положителни резултати, а на кръвен беше 2,5 miu. Сега съжелявам че накарах М. да излезе за тест, няколко пъти повторих какво да не купува и той се върна с него. 
Явно Герда, ти си имала късметлийски тест Simple Smile

# 472
Аз разчитам основно на Престо, а й нямам само едно забременяване.
След трансфер дори отчита най-малкото покачване на чхг, но не засича падането.
Просто ако чхг расте чертите ставот все по наситени.

# 473
  • Пловдив
Момичета,док ми предписа Дуфактон за 10дни...нали не пречи да си пия Б12+витД и мета фолик?

# 474
  • София
Съжалявам, за мен няма никаква възможност да си Б, щом Престо е отрицателенен. Този тест е толкова, чувствиетен,че при 5,4 ЧХГ в кръвта имах доста добра черта, а иначе съм имала черти, но мноооого бледи и при ЧХГ 1, и 4,3.

# 475
Има ли други момичета със запушени тръби?  Cry Новината ме съсипа и съм много потисната. Откакто научих, не виждам бъдещето си..имам чувството, че никога няма да изживея чувството да бъдеш родител. Притеснявам се от това, което ми предстои и съм много объркана.

# 476
Има ли други момичета със запушени тръби?  Cry Новината ме съсипа и съм много потисната. Откакто научих, не виждам бъдещето си..имам чувството, че никога няма да изживея чувството да бъдеш родител. Притеснявам се от това, което ми предстои и съм много объркана.

На мен само тръбите са ми ОК и не ми трябват, всичко друго куца - матка, яйчници...
Важното е да имаш хубави яйцеклетки и ще успеете !
 bouquet

# 477
  • София
Ако е само това, това най-лесно се преодолява

# 478
  • София
Александра изобщо не трябва да се отчайваш. Аз нямам тръби и то от 12г. вече. Ето че чудото при мен се случи. Както е казала Нандин, това се преодолява най-лесно, ако е само това, разбира се. Така че, горе главата и кураж.

# 479
Напълно съм съгласна с момичетата. Никакво отчайване. Сега ти е ново и затова си стресирана. Лесно ще решиш проблема с инвитро.

Общи условия

Активация на акаунт