По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 16

• 75 221
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
  • София/Севлиево
stz2 ,браво.Лека бременност ти желая Flowers Bouquet

# 601
  • София
Stz2 дано вървят добре нещата Purple Heart

Аз днес бях на преглед, имам 7ф вдсно и един вляво, всички с почти еднакви размери от по 11,12мм, естрадиола беше доста добър за тази бройка 1532 в големите мерни единици, ЛХ 3. Утре съм пак на преглед и хормони и пкк и вирусология, след което ще включим Цитротид и инжекции допълнителни, най вероятно Менопур. Лигавицата беше 8мм М. Доки беше доволна от резултата, аз също. Ако всичко е наред, пункция за неделя. Тоя път ще правим всичко, анализ на делителното вретено, ИКСИ и ИМСИ, въпреки чудесния материал на мм. Дай Боже да има ембриони, ще ги отглеждаме в ембриоскоп. Според доки няма индикации при нас за всички тези техники, но и двете сме на мнение, че този път нещата са ва банк и ще приложим всички прийоми за успех. Тоя път ще вливам Интралипид, че нямаме пари за Октагам.
Левият ми Я си изпя песента вече, днес беше поредното доказателство. Разчитаме на десния и най-вече, на  Сценариста отгоре.
Каквото и да стане, не съжаляеам за избора си, по-отдаден и горящ в работата си лекар не съм срещала досега, а аз съм била при страшно много лекари. Човек, на който наистина му личи, че всичко прави за да ти помогне, все едно става дума  за него самия.
Спокойно ми е, знам, че направих дори повече, отколкото мога, за да успея.

Прегръдки на всички мацки Purple Heart

# 602
От сърце ти желая успех Буена!
Всичко наистина изглежда много добре!Дано и добрия късмет да е с вас!
Имам два въпроса...За първи път чувам за това делително вретено.Можеш ли да споделиш повече!
Ако не е тайна коя е лекарката?Много драго ми е да чуя такива думи от пациент за лекар!
Още веднъж..много палци от мен!

# 603
  • София
Мерси, Ваня Purple Heart

Spindleview се казва, увеличава се яйцеклетката и се гледа къде и е делителното вретено,  за да може да се набоде на най подходото място без риск да я увреди генетично, освен това по този начин се оценява зрелостта и и кой е най-подходящия прозорец, когато да се стане ИКСИто. Препоръчвала се при НЯР и ИЯР и когато има успеваемост при оплождането.
А докторката  ми е Мария Коновалова от Щерев Purple Heart

# 604
Благодаря ти Буена!Това е нова информация за мен...ще прочета.
А за лекарката и аз съм чувала добри неща.
Още веднъж ти желая много късмет!

# 605
 Здравейте! Излязоха ми резултатите от микроб. изсл-я. Не се изолират патогенни микроорганизми, не се изолира кандида. Дотук добре. Как да тълкувам обаче отбелязания микроскопски препарат: лактобацили,плоски епителни клетки, масово левкоцити, слузен секрет? Това е материала, който са използвали, за да достигнат до резултата и не би трябвало да се притеснявам, нали?
 Благодаря ви!

# 606
Това би трябвало да е резултат от директна микроскопия. Всичко ти е наред Peace

# 607
Абе, масово левкоцити не е много на добре. Левкоцити има, когато има възпаление. Когато пише, че са 1-2-3-4 (т.е. единични бройки, а не масово), тогава е нормално.

Буенче, стискам палци Hug

# 608
  • София
Buena, успех и от мен! Подкрепям те в избора н а лекар! И аз съм се доверила на нея! Дано всичко е наред!  Hug

# 609
Айде, Буена, чакаме те с положителен тест.

# 610
  • София
Всички сме стиснали палчета за Буена! Flowers Four Leaf Clover

# 611
  • София
Здравейте! Излязоха ми резултатите от микроб. изсл-я. Не се изолират патогенни микроорганизми, не се изолира кандида. Дотук добре. Как да тълкувам обаче отбелязания микроскопски препарат: лактобацили,плоски епителни клетки, масово левкоцити, слузен секрет? Това е материала, който са използвали, за да достигнат до резултата и не би трябвало да се притеснявам, нали?
 Благодаря ви!

Добре е, но за левкоцитите можеш да си купиш да пиеш пробиотик, за да се вдигнат лактобацилите. А има и вагинални, аз съм слагала Гинофлор.

Последна редакция: чт, 23 ное 2017, 10:53 от Frida*

# 612
Не е ли по-добре да си пита доктора? Аз така бих постъпила.

# 613
  • Бургас
Идвам да питам и тук, че вече ще се побъркам, а вие сте по-опитни. Благодаря предварително за отговорът!

Момичета, след стимулация с клостил, направих 2 доминантни фоликула в десен яйчник/Имаше май и един по-малък, но него го нямам измерен на снимка/. На 14ти бях на преглед и се видяха, че са с размери 22 и 20. На 15ти сутринта сложиха хориомон 5000 единици и 20ти съм на утрогестан 3х1, орално. Снощи имах леки придърпвания и цс и реших да си направя ову тест/въпреки , че се предполага че са се спукали от хориомона. Чертичките макар и не еднакви, едната е доста по-видима от колкото би трябвало. Какъв е шанса да не са се спукали? И какво означава това?

Дали е възможно да не се е спукал единият фоликул или да е останал някой по дребен неспукан и сега да му е времето. Днес ме боли яйчника, точно както ме боли при овулация. А този тест от вчера е на няма и един час непишкане и определено бях пила вода. Големи филми имам в главата пак

Скрит текст:

# 614
  • София
теста какъв е не разбрах и какво питащ всъщност?
хориомон преди седмица не се е изчистил.

Общи условия

Активация на акаунт