По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 16

• 75 241
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Не е хориомона, направих тест и за бременност , веднага след този, за да проверя дали не е хориомона- напълно отрицателен е, дори и бледо няма . Този е за ЛХ, но като писа Меца снощи, веднага направих и за ЧХГ от коплекта и беше абсолютно нищо. Чисто ЛХ е.

Може ли, въпреки че съм на Утрогестан, да узрее още един фоликул и да тръгне да се пука на този етап?

# 616
  • София
по-скоро на задържан може да стане.

# 617
На гладно ли се изследваше вит. Д?

# 618
  • София
На гладно ли се изследваше вит. Д?
Не е задължително, вит Д не се съдържа в храните

# 619
  • Бургас
Лошооо, запазвам утре да ме гледат какво е туй чудо или да чакам цикъла и да ида след това?

Че сега като Нандин писа и аз трябва да пускам хормони и витамини следващ цикъл, пък ако е задържан ще го изтърва.......а януари трябва да пия противозачатъчни да се готвя за иксито.  Лошо, лошо .

# 620
  • София
аз бих чакала цикъл и след това, ако не се е спукал досега  сидването на цикъла може да се спука.

# 621
  • Бургас
Наспамих ви, обаче, има ли шанс дори да се задържи сега да го спукат някак с още прегнил например или така или иначе само цикъла може да го оправи.  newsm78

# 622
  • София
Здравейте!
Може ли да ви попитам - след седмица отивам да си взема заповедта, от там в клиниката... и след това какво се прави?
 Blush

# 623
  • София
Здравейте!
Може ли да ви попитам - след седмица отивам да си взема заповедта, от там в клиниката... и след това какво се прави?
 Blush
Ако всичко е на ред за стартиране, стартирате опит. Или премахвата пречките и тогава стартирате.
Доктора най-точно ще ти каже

# 624
  • София
Благодаря Nandin! Simple Smile Hug

# 625
  • София
Успех Simple Smile

В коя клиника си

# 626
  • София
Благодаря от сърце!
В Щерев

# 627
  • София
Питах, защото всяка клиника си има особености и ред.
Аз в Надежда, например не съм си носила заповедта предварително. С доки се бяхме разбрали като я взема, направо на втори ден от МЦ отивам и почваме опит, но преди това бяхме говорили, че съм ок за започване.

# 628
  • София
Разбирам... аз не съм ходила от юни месец, т.е. когато оформихме документите за фонда... А хубаво ли е да се пият някакви добавки на своя глава или да изчакам да ми бъдат изписани такива?
Аз съм с тубарен фактор, уж всеки месец  имам овулация, дали ще има стимулация и всъщност когато се извадят яйцеклетки, още в същия цикъл ли се прави трансфера?

# 629
  • София
Фолиевата ти е задължителна.
Ако няма проблем с лигавицата, хормоните, хиперстимулация... трансхера се прави в същия цикъл (3-5) дена след пункцията.

Общи условия

Активация на акаунт