По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 16

• 75 247
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Здравейте!
Може ли да ви попитам - след седмица отивам да си взема заповедта, от там в клиниката... и след това какво се прави?
 Blush

Снику, аз също съм в Щерев при Коновалова, както знаеш Simple Smile Просто си занесох заповедта на Бандарска от фонда в клиниката и като ми дойде почнахме стимулация. Нищо особено, няма някакви формалности Blue Heart

Успех ти желая от сърце, както и на всички останали!

Аз днес съм 8ми ден, имам си 7 Ф между 15 и 17 мм. Утре по всяка вероятност ще бия тригера и в понеделник на пукнция. Доста съм поизнервена и притеснена, но няма как иначе да е.
Като правих вчера консултацията с анестезиолога и му казвам,ч е съм 6ти опит, да не ми обяснява подробно какво ми предстои и той ми вика, ма вие яйцеклетки ли ще дарявате? И на мен ми се насълзиха очите, защото по принцип, много исках да даря, като родя още едно детенце, защото знам какво е да се надяваш...но стигнах дотам,че най-вероянотно на мен ще мис е наложи да позлвам донорска Я Disappointed

Прегръдки на всички мацки Purple Heart

# 631
  • София
Да, аз приемам фолиева, мета, по 4 на ден, тъй като съм MTHFR - C677T - Хетерозиготен носител.

Buena
   Hug мерси много за информацията! Дай Боже всичко да се нареди! Кофтито при мен е, че трябва да ми дойде на 01.12, а пък заповедта я взимам на 6.12 Simple Smile значи чак януари сигурно ще действаме... ако всичко е наред де.

# 632
Kissing HeartБуена, поеми дълбоко въздух и спокойно. Краят на тази одисея вече му се вижда и се надявам да е с щастлив финал. Heart Stuck Out Tongue Winking Eye

Снуки, защо толкова висока доза фолиева мета пиеш? Достатъчна е само 1 таблетка.  Изследвала ли си, че имаш недостиг на фолиева? Пускала ли си В12? Хомоцестеин? Имай предвид, че твърде високата доза фолиева крие сериозни рискове, както и липсата на нормални нива в организма.

# 633
  • София
Олеее..... притесни ме сега... не съм изследвала...
Тази доза ми я предписа моята лекарка.  Rolling Eyes

# 634
  • София
Да, аз приемам фолиева, мета, по 4 на ден, тъй като съм MTHFR - C677T - Хетерозиготен носител.

Buena
  Hug мерси много за информацията! Дай Боже всичко да се нареди! Кофтито при мен е, че трябва да ми дойде на 01.12, а пък заповедта я взимам на 6.12 Simple Smile значи чак януари сигурно ще действаме... ако всичко е наред де.
Изобщо не си прави сметки, кога трябва да ти дойде... кога ще вземеш заповедтта...
То нещата се нареждат без наша намеса. Аз трябваше да си взема заповедта в същия ден, в който трябваше да ми дойде (мн редовен цикъл) и се чудех дали веднага да започна опит или да изчакам следващия месец... обаче ми дойде 3 дни по-рано и “проблема” ми се реши хахахах
Така, че не си прави предварителни планове Simple Smile
И според мен са мн 4 таблетки фолиева

# 635
  • София
Момичета, аз днес бия Овитрел и в понеделник съм на пункция. Имам общо 7ф, най - големите са по 18 и нещо, другите по 17 и нещо. Естрадиол 6200 в големите единици, ЛХ 3,26, прогестерон 0,37. След пукцията ще влея Интралипид, иначе още от вчера съм на Дехидрокортизон 10мг.
Това е отчета засега от мен 😊
Пожелавам ви хубав уикенд и само положително настроение Purple Heart

# 636
Момичета, аз днес бия Овитрел и в понеделник съм на пункция. Имам общо 7ф, най - големите са по 18 и нещо, другите по 17 и нещо. Естрадиол 6200 в големите единици, ЛХ 3,26, прогестерон 0,37. След пукцията ще влея Интралипид, иначе още от вчера съм на Дехидрокортизон 10мг.
Това е отчета засега от мен 😊
Пожелавам ви хубав уикенд и само положително настроение Purple Heart
Успех на пункцията  Praynig
Ще стискам палци  Peace

# 637
Буена, успех и стиснати палци! Flowers Four Leaf Clover

# 638
  • София
Стискам палци Буена!!! Heart

# 639
  • София
Успех на пункцията смела и упорита Буена!

# 640
  • София
Благодаря ви от сърце, мили момичета, за огромната морална подкрепа Purple Heart Надявам се утре да се отчета с хубави новини за добра реколта!
Много ми е особено усещането, като знам че го правя за последен път това, някакво като облекчение изпитвам.
Силно ви прегръщам Purple Heart

# 641
Вярвайте, момичета. На 24.11. изплака моята сбъдната мечта. След дълъг път на болка, притеснения и разочарования. Кураж и успех!

# 642
Честито!Желая ви много щастливи мигове с бебока!
Желая на всички момичета такава радост скоро!

# 643
  • София
Ех, че хубава новина, Ечелина Purple Heart Да сте живи и здрави и щастливи Purple Heart

# 644
Ечелина, честито !
Много здраве и безкрайни радостни мигове да имате ! 💜

Общи условия

Активация на акаунт