По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 16

• 75 307
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
Честита радост, Ечелина.

Последна редакция: нд, 26 ное 2017, 17:07 от DundyS

# 646
  • София
Ечелина, честито щастие! Flowers Bouquet

# 647
  • София
Вярвайте, момичета. На 24.11. изплака моята сбъдната мечта. След дълъг път на болка, притеснения и разочарования. Кураж и успех!

Честита радост Simple Smile

# 648
  • София
Момичета, седнах най-накрая да събера информацията за всички опити до сега, понеже ми предстои среща с док. Та 3 клиники - 17 опита, от които 4 стимулирани, 3 лека стимулация (включително с хапчета и инжекции) и другите ЕЦ 10 броя. От тях 2 трансфера само без настъпила бременност. Не е особено в моя полза статистиката. Но това е положението. Оказа се, че пазя цялата информация - най-вече в калндара на Зачатие. Мислех, че ще ми е трудно да възстановя всичко. Но успях - да събера информацията де, не да забременея (на този етап...) Blush.

# 649
Зазу, тъжна статистика. Напомняш ми на Пингвинчето която роди момиченце тази година от 19-тия си опит. Само че 18 и 19 опит бяха в Турция при Карликая, след като беше обиколила всички БГ клиники и беше пробвала всичко включително и донорските програми.

# 650
  • София
Ами то ако док каже, че не вижда смисъл да продължаваме и на мен ми остава Турция, ако се събера психически най-вече... То и това ми беше в някаква степен мотивацията да я синтезирам тази информация - ако се решим да пробваме в Турция.

# 651
Ние решихме да тръгнем по обратния път.Първи опит в Англия плюс ЗЕТ–неуспешни...Януари ако всичко е наред–опит при Карликая. Ако се провалим и там надеждите ни остават в България.Труден е пътя!И финансово и физически и най–вече емоционално!

# 652
  • София
Zazu, и аз си пазя всичко в календара на Зачатие, до най малкия детайл. Двата траснфера от кои опити са? От ЕЦ или стимулация? Ако имате финанси, пробвайте в Турция, според мен. Нас това и разстоянието ни спря, иначе бихме отишли. Трябва да успееш Purple Heart

# 653
  • София
Единият трансфер е от стимулиран опит с менопур още в началото, а другият е от две яйцеклетки, събрани от две различни клиники на ЕЦ. Но някак имам чувството, че нещо се бъгва при зреенето на яйцеклетките при мен на хормонално ниво и ми убягва, защото тези на ЕЦ са извадени все след като в предните месеци е правено нещо (приемани са разни хормонални медикаменти). Ще видим док какво ще каже. Иска ми се да успеем с него. Не ми се ходи другаде. Дано не се налага.

# 654
  • София
Ечелина честита радост! Здраве и щастие на всички! Flowers Hibiscus

# 655
  • Пловдив
Момичета...да споделя резултата...
Резултат   Единици   Референтни стойности
B HCG ( бременност)   0.25   mIU/ml   (< 5 - Отр); ( 5 - 20-неопределен резултат); ( >20 -Пол.)

Последна редакция: пн, 27 ное 2017, 12:42 от mystic woman

# 656
  • София
Мистик, много съжалявам Sad Кой ден от инсето ти е?

Аз минах пункцията, извадихме 6 Я, от общо 7 фоликула. Утре ще чакам заветното обаждане Purple Heart

# 657
Мистик, съжалявам.
Буена, успех, стискам палци за поне 4ри прекрасни и отлични ембриончета!

# 658
  • Пловдив
Днес ми е 14-ти ден...на 13.11 беше инсето.
Дали да чакам 20-я ден както каза док или да спирам Дуфастона и Естрофем?

п.п.За малко се омотах в резултата...щото чакам двуцифрен и това 0,25 го приех за 25  Embarassed

# 659
  • София
Мистик, съжалявам. Следващият месец, ще е нашия. Аз се обнадеждавам, че има повече момичета забременели след 2-ра инсеминация, отколкото след първа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт