Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема?
Какви са някои от коментарите във форума?
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема?
Новата тема обхваща широк кръг от потребители, включително двойки и жени, използващи донорски материал, които се намират в различни ситуации като дълготрайни опити за постигане на бременност, текущи процедури и притеснения относно стимулацията, установени проблеми , опитвайки се за второ дете или в момента не желаещо дете но преминало през процедури и изследвания. Темата е отворена за всички, които желаят да участват.
-
Какви са някои от коментарите във форума?
Форумът съдържа коментари, в които потребителите изразяват благодарност за новата тема, дават насърчителни думи на другите участници, споделят лични истории, притеснения и въпроси относно процедурите, лекарите и резултатите от изследванията. Освен това се обсъжда случай на известен специалист, който е бил хванат да използва забранени вещества.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какви са ефектите от витамин D и витамин B12 върху плодовитостта, бременността и последствията от ниските им нива по време на бременност?
-
Какви са препоръките за прием на витамин D и витамин B12 при затруднения със забременяването?

Просто си занесох заповедта на Бандарска от фонда в клиниката и като ми дойде почнахме стимулация. Нищо особено, няма някакви формалности 

мерси много за информацията! Дай Боже всичко да се нареди! Кофтито при мен е, че трябва да ми дойде на 01.12, а пък заповедта я взимам на 6.12
Буена, поеми дълбоко въздух и спокойно. Краят на тази одисея вече му се вижда и се надявам да е с щастлив финал.