По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 16

• 76 032
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
  • София
5 са недостатъчно, от 12 нагоре е добре, след 20 вече няма значение колко са.

# 226
Ама 50 милиона ли ?
Аз си помислих 50 милилитра  Laughing
Shocked Mr. Green

Успех , дано има шанс Simple Smile

# 227
  • София
Хахах, милиона , разбира се, милилитра ако беше, щеше да ми задръсти матката Simple Smile))

# 228
 smile3532
едно малко викаш

а бе Буена, твойто не стана ли на 4, че лентата ти е запецнала на 3?

# 229
  • София
smile3532
едно малко викаш

а бе Буена, твойто не стана ли на 4, че лентата ти е запецнала на 3?

Едно малко хахаха да Grinning Дааа, юнакут ми е на 4години и половина почти, трябва да си оправя лентичката, ма ще изчакам като сложа и новата Grinning

# 230
  • София
 Joy
Няма, няма и сегмето се изкаже. Ама така, че комшиите да ме помислят за луда
 Joy

# 231
  • София
Здравейте, момичета!
И аз съм на първа линия в борбата. След една АГ операция преди 5г., един аборт преди 4 г. и две години неуспешни опити на 11.09 имам час при д-р Андреева в Щерев. Повечето от нещата , които пишете не ги разбрах Simple Smile, но предполагам съвсем скоро ще се сблъскам с тях.
Пожелавам успех на всички ни !

# 232
Пожелавам ти много бързо да забременееш и да нямаш възможност да ги разбереш!

# 233
Нормално ли е да нямаш абсолютно никакви симптоми преди цикъл? Нито подуване на корем, нито болезнени гърди, нищо...

# 234
  • София
Нормално ли е да нямаш абсолютно никакви симптоми преди цикъл? Нито подуване на корем, нито болезнени гърди, нищо...
да

# 235
Малко ме успокои твоето да.

# 236
  • София
аз например нямам симптоми преди цикъл. нито подуване на корем, нито болезнени гърди или каквито и да било други.
очаквам го според календара или определени дни след засечена овулация.

# 237
  • София
Пожелавам ти много бързо да забременееш и да нямаш възможност да ги разбереш!
Дано, благодаря Simple Smile
Само да споделя, че съм със 6 дневно закъснение и един отрицателен тест на 3-тия ден. Нямам никакви симптоми, освен тези които си внушавам. Чакам кротко да ми дойде М., и часа за доки.

# 238
  • София
Момичета, имам нужда от съвет. Някакси много бързо върви този фонд и както изглежда, ще ми се обадят до 2 месеца. Чудя се да сменя ли клиниката и да опитам при Владимиров, при който ходих на първичен преглед или да си остана при Коновалова в Щерев, от която реално нямам никакви оплаквания, напротив. Казвам го, въпреки, че имам 3 неуспешни опита при нея, при единия нямаше дори трансфер, но по никакъв начин не мисля, че тя е виновна. И трите стимуалции бяха различни, викаше ме често, мислеше какво как да направи, съпреживяваще с мен. Направи ми хистероскопия март месец, по мое мнение перфектно, от тогава не кървя между циклите и мензиса ми идва от раз с кръв, без никакви зацапвания преди това. На първият трансфер ембриончето беше с 5 клетки на 2ри ден. Имаше имплантация за кратко. На втория опит нямаше опложадне на 3те айцеклетки, на третия опит ми върнаха ембриони на 7 и 8 клетки с фрагментации. Първите 2 опита бяха ИКСИ, третия инвитро, даже и това сменихме като тактика, да видим какво ще стане.
Просто не знам, от една страна си викам, трябва да отида да пробвам нещо ново някъде, после си казвам, с какво ми е виновна докторката , че са ми кофти яйцата, тя поне е страшно мила и ми знае вече историята, знае на кое как реагирам, за какво да се местя...Сега пак ми се беше навила на акъла за ЕЦ, въпреки, че тя е против, накрая инсе направихме, защото се спука...Много съм объркана! Въпреки неуспеха сега бих пробвала пак на ЕЦ още 2 пъти примерно. Мисля си да пробвам на ЕЦ при Владимиров, пък опита да си го направя при нея. Стана много дълго, изивнявайте, разсъждавам си на глас.

# 239
Сменяй  Peace Той може да ти измисли нещо работещо точно за теб.

Общи условия

Активация на акаунт