По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 16

• 75 271
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
Буена, ще стане, ще стане. Те много са те харесали за майка, ама ей на.... бавят се. Хубавото е,
че сега нещата ще са различни. Пожелавам ти футболен отбор с много деца - с мъжо ще се справите. Я виж какво красиво и невероятно дете сте отгледали. Хайде, че вече ми се схванаха пръстите от стискане на палци.

# 706
  • София
Момичета, включвам се и аз.
Буена, хайде да ти е на късмет този опит! Стискам палчета за коледно чудо!

# 707
  • София
Момичета, включвам се и аз.
Буена, хайде да ти е на късмет този опит! Стискам палчета за коледно чудо!

Мерси много, Дели Purple Heart Да ти се връща! Ти докъде я докара, сподели!

# 708
  • София
Буена Flowers Four Leaf Clover

Аз я докарах до след хистеро с хидротубация. Проблем голям не излезе (лееко срастване отстрани + леко седловидна матка), тръбите пропуснаха, и двете - док излезе прав да не вярва на мойта ЦС. Следващите месеци ще играем домашно - за втора шестица от тотото. Ако пак не става - напролет ново инвитро с ПИД.

# 709
Момичета минаха две седмици след полужителния ма тест.Първия беше 48 ,втория 156.Дадоха ми час при др.Стефанов чак за 11.12.Нямало по рано.Казаха ми ако искам две седмици след теста да отида някъде да ме видят .Така и направих.В ряда бях на преглед,но докторката не можа да види нищо.Каза ми ,че е рано още.Но по мой изчисления съм в 5та г.с.И вшсля ,че би трябвало да се вижда вече.Каза да отида другата седмица в петък.Но аз ще се побъркам до тогава.Моля ви кажете ми какво мислите.Дали наистина е рано.Или нещо не наред.Или докторката не видяла заради лоша апаратура.Незнам какво да правя.Да отида на друг лекар ли.Или да си пусна един кръвен тест?

# 710
  • София
Момичета минаха две седмици след полужителния ма тест.Първия беше 48 ,втория 156.Дадоха ми час при др.Стефанов чак за 11.12.Нямало по рано.Казаха ми ако искам две седмици след теста да отида някъде да ме видят .Така и направих.В ряда бях на преглед,но докторката не можа да види нищо.Каза ми ,че е рано още.Но по мой изчисления съм в 5та г.с.И вшсля ,че би трябвало да се вижда вече.Каза да отида другата седмица в петък.Но аз ще се побъркам до тогава.Моля ви кажете ми какво мислите.Дали наистина е рано.Или нещо не наред.Или докторката не видяла заради лоша апаратура.Незнам какво да правя.Да отида на друг лекар ли.Или да си пусна един кръвен тест?

Пусни си кръвен тест.

# 711
Според мен просто се успокой и изчакай да мине още 1 седмица или направо 11ти. Знам, че е трудно, но помисли от положителната страна- кървене нямаш. Значи най-вероятно точицата расте там някъде и просто й трябва малко време.  При всяка бременност е различно.
На мен в края на 5та ми показаха една много малка черна точка, която беше сакчето, но нищо повече. Тогава и аз се филмирах много, а ЧХГ-то ми не растеше съвсем правилно. Сега изключително много съжалявам, че съсипах този хубав момент от живота си с подобни тревоги.

# 712
Дали наистина е рано.Или нещо не наред.Или докторката не видяла заради лоша апаратура.Незнам какво да правя.Да отида на друг лекар ли.Или да си пусна един кръвен тест?

Изчакай още една седмица за преглед, не винаги и не всеки път нещата се развиват според цифрите и по книга. За да се види плодно сакче в началото си трябва апаратура, ако са те гледали на стар ехограф е възможно нищо да не се види. Ако смяташ, че ще ти подейства успокоително пусни кръвен. И спокойно, от сега започват предизвикателствата, а пътят е дълъг. Най-кратко е чакането до тест, после се почва екшъна със самата бременност  и най-големия екшън предстои след раждането. Stuck Out Tongue Winking Eye Така че, спокойствие, търпение и здрави нерви. Kiss

# 713
На 21 ден след трансфера може са се види плоден сак.

# 714
Аз бих пуснала и кръвен тест и бих отишла за още едно мнение при друг лекар с хубава апаратура.
Че седмица или 10 дни още да се вкарваш във филми и излишни притеснения, си е тежко и стресово. А точно от това нямаш нужда сега.

# 715
  • София
Момичета, имам една хубава новина от днес, обадиха ми се от клиниката да ми кажат,  че от останалите две ембриончета, които оставихме до 5ти ден, едното е станало на бластоцист качество 4ББ и ще го замразим, което ми дава още една надежда, че имам нещо и във фризера.
Иначе мисля в петък да пускам тест Purple Heart
Stz2, аз бих отишла на друг преглед, защото 11ти ми се струва далеч, но това съм аз и съм пословипна с нетърпение си. Ако усоееш да устискаш, изчакай! Стискам палци Purple Heart

# 716
Буена, чудесна новина! 🤗
Дано тестът в петък е положителен!

# 717
Здравейте момичета, днес ми е 6 ден след трансфер на две ембриончета на 5 ден. Казаха ми да направя кръвен тест на 11.12, което ми се вижда доста далеч, но от деня на трансфера 27.11 до петък (01.12) си поставях прегнил 0,2, четох че трябват минимум 5 дни за да не се отрази на теста.
Имам следния въпрос към вас, досега имам няколко опита, и реших на този тотално да не мърдам от вкъщи, знам че казват че не е необходимо, но така си реших, само лежа и до банята, но от вчера започнах да вдигам 37 температура и се потя доста вечер, не съм по принцип от боледуващите, а и дори и на блакона не съм излизала, няма къде да хвана нищо, някой с температура от вас? И знаете ли дали е опасно за ембриончетата?
Като за капак не спирам да рева от няколко дена, изтрещях...

# 718
  • София
Потенето и температурата звучат доста добре Purple Heart Пускай утре тест, време си е, 7ми ден на бластоцист резултатът ще е двуцифрен, стискам палци!

# 719
  • София
Потенето и температурата звучат доста добре Purple Heart Пускай утре тест, време си е, 7ми ден на бластоцист резултатът ще е двуцифрен, стискам палци!

Ама има прегнил слаган преди 2 дни...

Общи условия

Активация на акаунт