По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 16

• 75 280
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Мая, с 8антрални стратирах, което си се води НЯР, май месец АМХ ми беше 1,4, сега още е паднал сигурно.
На един от неусоешните ми опити тая година да же бях с 6 антрални... Благодаря ти за пожеланията, ти как ще действаш сега, решихте ли нещи:purple_heart:

Сигме, в Щерев съм си. Останах си при Коновалова, просто тази жена и имам 110% доверие, един от малкото лекари, за които мога да кажа, че с всички сили иска да ми помогне. Смени няколко схеми за мен, мисли варианти, говорих нашироко с главната им ебриолижка Милачич, между другото и тя много готина и доста интеррсни и полезни неща ми каза. Смятам, че направих правилния избор, пък оттук натам, Божа работа. Всичко направих възможно и си чакам Коледното чудо Purple Heart

# 691
Буена пожелавам ти коледно чудо . и на всички чакащи момичета по едно вързопче.

# 692
  • София
Буена, нали ще върнете поне двечки, за близнаци   Mr. Green

# 693
  • Бургас
Момичета, имам въпрос. Имам назначен хормонален статус- ФСХ/ЛХ, естрадиол и т.н.....Утре ми е денят на менструацията, обаче този цикъл бях на клостил. Чудя се дали би повлияло. Януари ще съм на противозачатъчни, готвя опит за март. Т.е остава ми другият вариант, да пусна февруари, след противозачатъчните  newsm78 newsm78 Имам назначен и пролактин, чудя се сега ли да го пускам или във втората част на цикъла, заедно с прогестерона?

От всички хормони само пролактина е бил висок и прогестерона нисък до сега, та се чудя какви да ги свърша?

Изписаха ми да тествам и витамин Д , въпреки че аз казах, че пия по 2 капки Джеймисън от септември до март, всяка година......ама нищо де, не пречи , ще го пусна .....

# 694
Буена не иска близнаци. И я разбирам. Беше губила близначки и то в голяма седмица.

# 695
  • София
Буена, стискам палци!  Hug

Момичета, почерпете се виртуално, днес имам рожден ден! Пожелавам успех на всички ви и сбъдване на мечтите ни!
 Heart Eyes cook party023 newsm38 cook

# 696
Здравейте... искам да споделя, че след празниците и аз влизам в редиците на борещите се за забременяване чрез ин витро. Искам да пожелая на всички много късмет и коледни чудеса! Нека и 2018-та да бъде много късметлийска за всички нас! newsm76 Снуки - честит рожден ден, желая ти сбъдване на всичко, към което се стремиш!  bouquet

# 697
Буена, чудесно вървят нещата! Изпращам ти много позитивна енергия и пожелание да се радвате на коледно чудо! 🤗

# 698
Buena esperanza -как се решихте на класическо ин витро,не е ли по-добре имси

# 699
  • София
като нямат мъжки фактор най-добре е инвитро, там природата ще си свърши работата.

# 700
  • София
Бамба, ако и петте продължават да се развиват, ще върнем 3 и 2 ще замразим, нищи не бих върнала, и близнаци да са, само да стане Purple Heart
Сигме, така е, аз нямам нищо против близнаците, но веднъж имам такава загуба и много време ми трябваше да се възстановя след това. Затова не искам, защото и с тромбофилиите нещата биха били по - сложни с две, но вече нямам избор, връщам всичко и се моля да стане, бе съм в позицията да избирам, а само да се надявам някое да ме хареса за мама Purple Heart

# 701
  • София
ще стане, няма причини вече да не стане.

# 702
  • София
Лично дойде да говори с мен главната ембриоложка на Щерев и ми каза, че при мен най - добре е инвитро, защото най-добрите ембриони са ми били топно от обикновено IVF. Ние нямаме мъжки фактор. Единствено каза, че ще приложию хечинг, защото има изврстно удебеляване на някои от ембрионите ни.

# 703
Буена, разбирам те. Като майка на недоносено ми е кристално ясно, че износването не е за всеки. А пък на две още повече. Особено като имаш вече горчивия опит.
Едно ти пожелавам- да е здраво и докрая.

# 704
Мая, с 8антрални стратирах, което си се води НЯР, май месец АМХ ми беше 1,4, сега още е паднал сигурно.
На един от неусоешните ми опити тая година да же бях с 6 антрални... Благодаря ти за пожеланията, ти как ще действаш сега, решихте ли нещи:purple_heart:

Още чакам заповед.... Може да пробваме лимитиран цикъл Януари , нещо с 2 инжекции докато ми дадат запвед. И ако не стане , пролетта по Фонда с донорски и наш материал, з ада видим яйцеклетките.
И ако пак не стане се ориентираме към осиновяване. Имам позната  с 2 осиновени деца и едно нейно. Ще й звънна, ще идеме на консултация с ММ и така.  Wink
За съжаление мислех, че сега зимата ще направя опит по Фонда с донорски плувци и да видим дали наистина са ми скапани яйцата- но не... пак ще чакам....  Tired

Общи условия

Активация на акаунт