По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 16

• 75 264
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Ами да,ама преди да са минали 4 неуспешни инсета нали не може да се кандидатства по фонда?

# 676
Ако сте с неизяснен стерилитет - да. Не знам какъв точно ви е случая. Питай док.
Ако имаш намален чйчников резерв, може и да се класирате.

Ние сме с мъжки фактор. 2% морфология.

# 677
Ами да,ама преди да са минали 4 неуспешни инсета нали не може да се кандидатства по фонда?

Принципно, да. Трябва да си направила 4 неуспешни инсета, за да се кандидатства. Може вече да има и изключения, но затова трябва да провериш. Най-важното в случая е, да не губите време. След 40 нещата стават значително по-трудни, затова е и важно да се действа на всички възможни фронтове. Ако може фонд, фонд, през това време самофинансирайте и така.

# 678
Мисти, съжалявам за неуспеха с инсето. Не се предавайте, но пробвайте и друга стратегия.

# 679
  • София
Момичета, днес ми се обадиха ембриолозите, от 6Я имаме 5оплодени с обикновено инвитро. За трансфер, живи и здрави, в четвъртък Purple Heart

# 680
  • София
Буенка, стискам всички палчета за успех!

# 681
  • София
Heart
Буена, чакаме най-хубавата новина Simple Smile

# 682
  • Пловдив
Буена,успех!
В този случай не ги замразяват,нали?
Трансфера под упойка ли се случва?
Ти самофинансираш или пи фонда?

# 683
  • София
Мистик,
Първо да ти кажа, че по принцип възрастта си е много хубава. Но по принцип. На твоята възраст направих три инсеминации. И трите неуспешни. След третата моят лекар ми предложи да преминем към следващата стъпка - ин витро. Каза, че няма смисъл да ме мъчи повече предвид кръглите нули на теста и предвид възрастта ми. Ще си е загуба на време, средства и по-млада няма да стана, а възрастта тук (колкото и да си е хубава принципно) си е фактор. Така, че самофинансирах два опита докато стигна до заповед от фонда. За там ми трябваше и четвърта инсеминация. Трябваше, защото съм с неизяснен стерилитет и без партньор. В този случай това беше задължително. Не зная при теб/вас какъв е проблема, затова запознай се с изискванията на фонда и най-вече обсъди нещата с твоя лекар. Не във всички случаи тези 4 инсеминации са необходими. А и клиниките оказват съдействие по отношение оформянето на документите и консултират, така че да добиеш яснота за всичко свързано с кандидатстването към фонда. И ако не е необходимо при теб да имаш 4 инсеминации и в зависимост от мнението на лекаря ти разбира се, може би е по-добре да пристъпиш към ин витро. С още 3 инсеминации, подаване на документи и чакане на заповед ще навъртиш още годинка.

Браво Буена. Чакаме те със страхотна новина.

# 684
  • София
Благодаря ви, момичета Purple Heart
Ако се развиват добре, дай Боже, идеята е да сложим половината, другата да замразим, да имам още един шанс въя фризера. Ако намалее бройката, ще връщаме всичко и това е, ва банк Purple Heart

Мистик, това ми е по фонда този опит. Трансферът не се прави с упойка, той е абсолютно безболезнен, няма смисъл.
Аз също не вярвам в инсетата, знам, пе много са забременели така, но аз имам 5 неуспешни, от които 4 когато бях на едва 22 години и пак бяха неуспешни. Забременях на първи опит инвитро с близнаци, които посше загубих, но така или иначе с инсетата не стана, а с инвитрото хванах веднага.

# 685
  • Пловдив
Мира....М дааа,знам го това мн.добре...пак казвам,че ме яд,щото дремахме до сега и не се размърдахме преди 35...но и да се тюхкам,файда няма!
При нас е неизяснена причината,нямаме диагнози...вс.е ок,а резултат липсва...в нач.на годината обвинявах пролактина,но след като е в норма,пак неуспехи...
В петък ще пробвам да се видя с док и ще питам на къде...ще го обсъдим и у дома.

П.п. не знам нищо за ин витро опитите...

# 686
  • София
Мистик и да се тюхкаме вече за възрастта и времето, което сме пропуснали смисъл няма. За това споделяме и си даваме кураж. Прекрасни сме и някъде там си ни очаква нашето детенце. И така караме напред. Препъваме се, падаме, но съумяваме да се изправим и пак отново. Защото знаем какво искаме и колко ценно и важно е то. Не се притеснявай за това, че не знаеш нищо за инвитро. Пожелавам ти да нямаш и възможност да научиш много, а всичко да се получи бързо!
Информация има много и винаги можеш да научиш. Но като за начало говори с лекаря си, той да ти обясни по-простичко какво и как се прави. Чети си самичка на спокойствие и каквито въпроси имаш - задавай ги, на всеки, който прецениш, че ще ти даде отговор, който ще ти внесе яснота. А и както знаеш момичетата тук са голяма сила. Могат и да обяснят, и да споделят опит и оказват невероятна подкрепа.
Най-важното е да си спокойна, търпелива и да вярваш, че всичко ще се случи. 

# 687
Буена,
Супер бройка, защо да е намален ЯР?
Дано да стигнат до 5-ти ден всичките !  Peace

# 688
  • София
Мира....М дааа,знам го това мн.добре...пак казвам,че ме яд,щото дремахме до сега и не се размърдахме преди 35...но и да се тюхкам,файда няма!
При нас е неизяснена причината,нямаме диагнози...вс.е ок,а резултат липсва...в нач.на годината обвинявах пролактина,но след като е в норма,пак неуспехи...
В петък ще пробвам да се видя с док и ще питам на къде...ще го обсъдим и у дома.

П.п. не знам нищо за ин витро опитите...
Няма смисъл сега да се съжалява за неща, които няма как да върнем.
Не гледай на зад, само на пред и това е.
Успех каквото и да решите

# 689
Мистик, нямате диагноза защото трябва да се извади и някоя друга Я да са се види на какво дередже са-

Буена къде правиш сега опит?

Общи условия

Активация на акаунт