Майка му каза "НЕ"

• 25 262
  • 345
  •   1
Отговори
# 210
Предвиждам доживотна самота на този мамин сладък
Дано. Така поне ще са ограничени щетите. Че той, сам по себе си, е тотална щета.

# 211
Аз си мисля и друго -малко профайлърски  Laughing .
Властна майка , става военен. Изпълнява заповеди. Тоест,цял живот е лишен от възможността за собствена инициатива. И да носи отговорност .
В тази картинка само не се вмества нетактичността му да обещае на едно дете , че ще му е опора. Незрялост ли е , инфантилизъм ли е , или прекомерен оптимизъм . newsm78

# 212
Е той все  се е издигнал в йерархията и трябва да има подчинени, на които да издава заповеди.

# 213
Е той все  се е издигнал в йерархията и трябва да има подчинени, на които да издава заповеди.
Но и началници.  Laughing  Едва ли е генерал . Thinking

# 214
В тази картинка само не се вмества нетактичността му да обещае на едно дете , че ще му е опора. Незрялост ли е , инфантилизъм ли е , или прекомерен оптимизъм . newsm78
Идиотизъм е, tays. Обикновен идиотизъм.

# 215
Понегока е по-лесно просто да изпълняваш отколкото да взимаш решения. Така ако нещо се обърка винаги ще има с кой да се оправдаеш. Дали с шефове, дали с мама. По-лесно е.

# 216
Понегока е по-лесно просто да изпълняваш отколкото да взимаш решения. Така ако нещо се обърка винаги ще има с кой да се оправдаеш. Дали с шефове, дали с мама. По-лесно е.
За голямо съжаление, има си един сериозен процент хора , които така си живеят цял живот. Ако се сдобият и с жена и деца , тя ги дърпа. Никога и за нищо не са виновни , вечните жертви. А и умеят да се оплакват от живота , защото никога не са поели отговорност за действия и постъпки.
Авторката изчезна , но ако го е отсвирила /той май пръдливо, извинете , се беше изнизал след разговора с мама/ , сега сигурно обяснява  каква неблагодарна и дребнава жена е била-той и обещал щедро да се погрижи за детето и , а тя , заради приказките на мама , е сложила край.

# 217
Ми да всеме да се появи авторката и да внесе яснота в ситуацията. До някакваа степен всички макар и от страни преживяхме нейните дилеми и е нормално да напише как са се развили нещата.

# 218
... Авторката изчезна , но ако го е отсвирила /той май пръдливо, извинете , се беше изнизал след разговора с мама/ , сега сигурно обяснява  каква неблагодарна и дребнава жена е била-той и обещал щедро да се погрижи за детето и , а тя , заради приказките на мама , е сложила край.
Или се е обадил и всичко им е наред Wink
Защото тя всъщност така и не каза нищо конкретно за неговата реакция. Всички последвали интерпретации тук са си наши. Върнете се на първия пост и ще видите! Тя е единствено и само супер обидена и сърдита на мама и страашно изненадана, че мама не припада от възторг и не пламти да се запознае с избранницата. Е, след като я притиснахме с въпроси, вмъкна нещо, че "оттогава" не се бил обаждал, ама дали е така наистина и колко често са се чували преди изказването на мама никой не знае. Може и преди да са се чували и виждали пядко, само когата си е в града...
Фактът, че така бързичко се покри, май, май... Laughing

# 219
И се виждат тайно, да не ядосват мама.

# 220
Какво значи тайно - явно! Виждат се както и преди са се виждали.
То пък голям зор да я влачи при мама.

# 221
И се виждат тайно, да не ядосват мама.
Joy

# 222
Свекърви, които не одобряват снахата бол Grinning Драми, говорения зад гърба, убеждаване на сина също. И точно тъй като е сравнително често срещано, много зависи от реакцията на мъжа дали ще остави това да даде отражение на личния му живот, някои успяват да намерят "баланса" Grinning, други си остават завинаги с мама.

# 223
Наистина има много спорове между снахи и свекърви. Има и мъже , които слушат жените или майките си. Така е. Аз само се чудя едно защо винаги вината трябва да е в свекървата. Аз съм снаха, но имам и 2 момчета и живот и здраве някой ден ще стана и свекърва. Затова се опитвам винаги да гледам и от двете позиции. Понякога има и такива " девойчета", които са трудни за изтърпяване.

# 224
Ако не живеете заедно, не виждам какво има да търпите. Виждате се от време на време, любезни сте един към друг и толкова. За мен най-големия ужас е моите синове да са стари ергени при мама. И аз да им готвя и чистя. Къде къде по-добре с жена с дете от друг брак и виждане по празниците.

Общи условия

Активация на акаунт