Майка му каза "НЕ"

• 25 203
  • 345
  •   1
Отговори
# 330
Е, сега брак с кандидати за гражданство и визи е друго, въпросът е колко от мъжете ще се хванат с 20 год. по-големи жени от чиста любов.

# 331
Е, сега брак с кандидати за гражданство и визи е друго, въпросът е колко от мъжете ще се хванат с 20 год. по-големи жени от чиста любов.
И аз имах предвид другарчета , а не - отнощения по сметка. То все едно си купуваш жиголо. Залогът е твърде голям. Особено за зряла дама. Може и да и се съкрати жизненият път внезапно с такъв "съпруг".

# 332
  • Paris, France
дъ уишмастър,  bouquet, партньор беше написал а не любим човек, прочети си пак поста  Grinning. Любими хора имам и много от тях са жени. И няма нужда да живея с тях или да сме в интимни отношения. Мъжът ми е сред тях. Какво по-хубаво от сигурността на дългата връзка.

Нина, и аз имах такава съседка. На тази възраст те вече не излизат, студено им е. И баба ми беше така. На нея и е добре така. Както сама пишеш има при кого да отиде. И едва ли и е до връзка и на тепсия да и сложат 20 годишен.

Е, то е ясно, че няма да са много младоците. Но президентът ни си е готин - образован, единствено дете на лекари, с маниери. И жена му е красива, разбира се. Ето че може. Разбира се, балканските грозотии ще си седим сами или с визотърсачи  Embarassed.

Чочита, чак сега чатнах, че визираш мене. Къде видя захапвания и особено клетви?

# 333
Чак пък красива Макронката...Запазена по-скоро, ако вземе и да се облича подобаващо, ще е супер.

# 334
Как стигнахме до 95годишните Laughing

# 335
Невена, затова уточних, че имам предвид любим човек. Сега трябва да уточня и че имам предвид толкова любим, че няма как да е "един от тях". Нещо като лисицата и Малкия Принц.

# 336
дъ уишмастър,  bouquet, партньор беше написал а не любим човек, прочети си пак поста  Grinning. Любими хора имам и много от тях са жени. И няма нужда да живея с тях или да сме в интимни отношения. Мъжът ми е сред тях. Какво по-хубаво от сигурността на дългата връзка.

Нина, и аз имах такава съседка. На тази възраст те вече не излизат, студено им е. И баба ми беше така. На нея и е добре така. Както сама пишеш има при кого да отиде. И едва ли и е до връзка и на тепсия да и сложат 20 годишен.

Е, то е ясно, че няма да са много младоците. Но президентът ни си е готин - образован, единствено дете на лекари, с маниери. И жена му е красива, разбира се. Ето че може. Разбира се, балканските грозотии ще си седим сами или с визотърсачи  Embarassed.

Чочита, чак сега чатнах, че визираш мене. Къде видя захапвания и особено клетви?
Не чатна правилно Wink. Не визирах теб а изказване на kati_v .

# 337
Я ме цитирай къде съм кълнала, че ми става интересно. Или съм казала "Дано ти се случи..."?

Работата ми ме е научила, че човек не бива да се зарича в крайности, защото по един начин разсъждаваме теоретично, а по друг като ни дойде на главата. Но за това после.  Първо искам да видя цитатите.

# 338
Никъде неси казала "Дано ти се случи..."?, но не е и нужно да се използват точно тези думи. Думата клетва е прекалено силна - използвах я за да подчертая колко грозно е да се твърди че чуждото мнение е грешно, и видиш ли внимавай какво казваш, че живота да не си изиграе лоша шега е теб-по скоро закани.

А напълно съм съгласна с това, че човек не бива да се зарича в крайности. Никога не казвай никога.

# 339
  • Paris, France
Чочита, ти май сега откриваш форума. А кажеш нещо по различно, а те изкарат нещастен и комплексиран.
На мен ми е много интересно да чета Невена. Мнението и може би се възприело като шокиращо преди двадесет години, но постепенно повечето от нас стават такива типажи, каквито тя описва.

Не го откривам сега, но понякога ми идва в повече (сега сигурно някой ще каже просто да не чета) такива захапвния, че чак и клетви. Просто не е хубво.Колко ще е трудно от възрастни хора да се води нормален разговор.

Чочита, миииииии, моето име се мотае тук и затова предположох, че мене имаш предвид..

# 340
Скрит текст:
Никъде неси казала "Дано ти се случи..."?, но не е и нужно да се използват точно тези думи. Думата клетва е прекалено силна - използвах я за да подчертая колко грозно е да се твърди че чуждото мнение е грешно, и видиш ли внимавай какво казваш, че живота да не си изиграе лоша шега е теб-по скоро закани.

А напълно съм съгласна с това, че човек не бива да се зарича в крайности.
Никога не казвай никога.
И още "Не съдете, за да не бъдете съдени".
Не съм казала, че мнението на розичката е грешно, а я поставих в обратна ситуация и мисля, че тя много добре ме разбра. Затова и след последния й пост прекратих дискусията.
А го написах така, защото от сигурния комфорт на Днес може да съдим смело и на едро, но след обрата Утре по съвсем друг. Хайде да ти дам друг пример:
Скрит текст:
По един начин разсъждавам теоретично дали бих направила аборт и съм твърдо про лайф и по съвсем друг, когато имам доказана с амниоцинтеза генетична малформация на плода, несъвместима с живота.
За себе си го пиша, че да не кажеш, че кълна някого пак.
Аз и на Невена примерно не приемам мнението й, но тя има стройна и аргументирана система на разсъждение и ми е по-скоро интересно да я чета. Вярно тук-там с повдигнати вежди.  Laughing Ако ползвах методите, които визираш, трябва да я почна и нея, да си го забелязала това?

Достатъчно ли е това разяснение за крехката ти форумна душа?

# 341
Тъкмо щях да ти пиша +1, защото ми хареса последното ти изказване, но ти не пропусна и мен да ме "хапнеш" с последното си изказване за " крехката ми форумска душа ". Здраве. Просто мислих че един диалог мое да се води на малко по-различно ниво, но съм се объркала.

# 342
А Невена млад любовник може, ама млад съпруг никога. Да не вземе да доведе шесте циганчета от майната си, да ми вземе апартамента и да ме осъди на доживотна издръжка щото го д епресирам.

# 343
Тъкмо щях да ти пиша +1, защото ми хареса последното ти изказване, но ти не пропусна и мен да ме "хапнеш" с последното си изказване за " крехката ми форумска душа ". Здраве. Просто мислих че един диалог мое да се води на малко по-различно ниво, но съм се объркала.
Ами, и ти можеше да подходиш по друг начин, а не скачайки с бутонките напред да пишеш силни квалификации, при положение, че дори не участваш в диалога и ако има някой засегнат, който да се оплаче, това би била розичката. Или аз нямам право да се обидя, че първо тръгна да се изказваш неопределено и после по твоите думи пресили определението, за да подчертаеш, цитирам, грозните ми твърдения.
Имаш поне три поста, в които ме нападаш завоалирано и накрая си обидена и претендираш за диалог? Доообре. Мога да го напиша като теб:

Достатъчно ли е това разяснение за крехката форумна душа на някои хора?

Със здраве и от мен. Май следващият пост ще е на тема "Каквото повикало, такова се обадило".

# 344
Щом така смяташ, така да бъде. Не ми се спори за глупости.
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт