8 клас - Ваканцията си тече, а който иска и чете!

• 74 248
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Искам да се похваля,че това сме ние с бал 464.75.Устискахме почти цялото лято и сега сме приети в СМГ отново защото сме там от 5 кл.Много нерви,много напрежение и сега за нас започва лятото.Искам да благодаря на всички ,които ме подкрепяха и вярваха ,че ще ни приемат.Благодаря.Весело лято на всички!
Браво на вас!
Весела и пълноценна почивка!

# 361
Много,много благодаря!

# 362
  • София
Много,много благодаря!
Доста изстрадано, но важното е, че накрая всико се подреде. То се виждаше колко много искахте да останете.
Честито и от нас!  Hug

# 363
Много Ви благодаря момичета ,за подкрепата и куража ,защото на моменти се бяхме отчаяли .Да много го искахме и моето момче все повтаряше,че не може да си представи да е в друго у-ще.Пожелавам на всички здраве и много хубаво лято!

# 364
  • София
Честито и от мен!  Simple Smile
Като се има предвид, че на 2 класиране минималният бал беше 468, а  на трето имаше и 3 свободни места, които са се запълнили с резултати под 468, балът на 4-то е повече от резонен. Доста критика щяха да си спестят СМГ, ако не бяха въвели първоначално онзи  никакъв петъчен срок.

Това автоматично означава, че девойката на Аниника не е приета в СМГ, дано успее да се върне на свободното в 1 АЕГ място с немски и химия.

Успех и на останалите кандидати! Крайно време е  всички да бъдат приети в оптималната според резултатите паралелка и да се отдадат на почивка Simple Smile.

# 365
Здравейте! Някой да знае кога комисията от учители ще даде своите оценки и Министерството официално ще обяви одобрените учебници?

# 366
kat33 , честито!!!

# 367
Благодаря!!!

# 368
  • София
Много Ви благодаря момичета ,за подкрепата и куража ,защото на моменти се бяхме отчаяли .Да много го искахме и моето момче все повтаряше,че не може да си представи да е в друго у-ще.Пожелавам на всички здраве и много хубаво лято!
Колко познато.  Hug
Хайде, почивайте заслужено сега!

# 369
  • София
Честито сбъдната мечта, Кат!

# 370
  • София
Честито и от мен!
Нашия бал е по-нисък! Аз категорично ще съдя мон за сбърканата 24 задача, която ни ощети с точно с 24 точки /за бала в смг/.
Успокоявам се, че има много добри учители по математика и те дават частни уроци. Като беше казал един господин с този казус наказаха децата, които са вложили мисъл. Девойката поплака малко, но се надявам да забрави случая и да е най-добрия представител по мат на 1аег.
И още нещо, хубаво е че са приели дете напълно легално, по бал.

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 20:50 от aninica

# 371
Честито сбъдната мечта, Кат!

Благодаря Ви!

# 372
  Честито Кат!  bouquet
  Aninica, най-важното е, че детето ти е мислещо!
  Поздравления за вас и децата ви! bouquet

# 373
  • София
Kat33 честита сбъдната мечта и от мен!
Aninica сигурна съм дъщеря ти ще се развие много в 1АГ и дано намери много нови и добри приятели там!

# 374
  • София
... Като беше казал един господин с този казус наказаха децата, които са вложили мисъл. ...
И още нещо, хубаво е че са приели дете напълно легално, по бал.

Хайде пак! Хора, какво ви става?! Наистина ли се чувствате по-щастливи, обиждайки другите деца??? Децата! Всички онези, глупави и немислещи, които са се справили по-добре.
  И намеците за нелегален прием и нередности в училище, за което сте драпали до последно...В темата за СМГ се изсипа толкова помия, че чак е гнусно. А аз нямам нищо общо с училището. Представям си какво е за родителите с деца там. С нормални, умни, мислещи деца, които в никакъв случай не заслужават обиди.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт