8 клас - Ваканцията си тече, а който иска и чете!

• 74 679
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Или ще може да се подаде молба и ако ни приемат да се отпишете от другото училище?
  Така е най-разумно. Защо е нужен всичкият този стрес, и за децата, и за родителите...

и на мен този стрест ми идва вече в повече. Лошото е, че като си науми нещо щерката ( е и аз съм така) докато не стане не мирясва. Ще ме тормози до край 😥😥😥

# 121
Няма логика да не искат оригинал. Така може да се пробват много хора, които са се записали на второ и не са рискували на трето, защото реално нищо не губят така. Подават си документите и чакат, ако ги приемат се отписват, ако не здраве да е.

# 122
Петък ще гледаме да подадем заявление за лична карта.  В момента лагера е на дневен ред. Стискаме палци времето да е хубаво.

Дано Теди да има късмет с времето.
Сашо вече има лична карта.

# 123
  • София
  И ние днес подадохме заявление за ЛК на хлапето.
  Поръчахме и очила. Малко е, 0.5, да ги слага, ако иска да види какво пише на дъската.  hahaha hahaha hahaha Викам на доктора (приятел ни е): За какво са му тогава, мислиш ли, че му дреме какво пише на дъската? А той: Аз знам, че не му трябват, но пък може в новото училище да му се наложи да ги носи.  Joy Joy Joy

# 124
  • София
Шани  Flutter Blush Hug
Nonsense стискам палци да ви приемат на по-добро място на 4-то класиране. Praynig
Е фен съм  на НПМГ администратора на сайта им...имат едно надпланово засега и пише,че е близнак. Peace
Лична карта имаме вече ние Mr. Green
Девойката заминава утре за Белгия при леля си.Заслужена награда след тежката година.Никъде не я пускахме да ходи заради курсовете всяка събота и неделя. Tired
Та сега малко да отпусне детето Party

# 125
По въпроса с близнашката привилегия при гимназиален етап на образование и нагоре и аз да кажа, че принципно съм против нея още от време оно! Против е и близначката ми, както и по-малките ми брат и сестра (също близнаци)... Всеки човек си е отделна личност с отделни интереси и стремежи за определена професия, начин на живот и пр. И пътищата ни след основното образование и на четирима ни бяха отделни и различни (и според желания и според успех/бал с шанс за класиране.)
Та, подобна привилегия бих приела само в случай на сиамски близнаци.
Hands V

Последна редакция: вт, 18 юли 2017, 23:46 от agitak

# 126
В много страни близнаците биват разделени още в детската градина. Само в яслата са заедно в една група. При нас противно на съвременните теории, дори ги стимулират всячески да са заедно.

# 127
  • София
Да ,вярно е ,отделни личности са,просто имах предвид,че ми харесва прозрачността и обяснителните бележки на гимназията относно приема.А иначе познавам вече две двойки близнаци,които поеха в различни посоки след 7-ми и 4-ти клас.  Peace

# 128
 Нищо не знам за Созопол. Те много искат да ходят, но сега половината от "отбора" са в АК, другата половина остана в 125-о. АК не организират нищо за зайците (не е питал и не знам за такова нещо)...
AK са организирали отбор за Созопол. Моичкия преп с кеф ще участва. Питайте.

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 08:32 от Ezhko

# 129
  • София
  Ха, не знаех. Трябва да се пита в канцеларията ли?
  Иначе предполагам, че ако ги допуснат, ще се състезават със старото си училище.  Peace Те са си сработени, познават се, знаят на кого и кога да разчитат. Имат 2 медала от 6 и 7 клас и искат пак заедно. Ще видим какво ще решат.

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 09:29 от aunt Ogg

# 130
  • България-София
Скрит текст:
По въпроса с близнашката привилегия при гимназиален етап на образование и нагоре и аз да кажа, че принципно съм против нея още от време оно! Против е и близначката ми, както и по-малките ми брат и сестра (също близнаци)... Всеки човек си е отделна личност с отделни интереси и стремежи за определена професия, начин на живот и пр. И пътищата ни след основното образование и на четирима ни бяха отделни и различни (и според желания и според успех/бал с шанс за класиране.)
Hands V

Принципно подкрепям мнението. Но това "делене" трябва да започне в семейството и след това да отпаднат привилегиите в училище. Моите от 1 клас са в различни паралелки и то по наше настояване. Сега, след седми всеки си избра различна цел и училище. Но познавам двойка близначки, при които едното момиче е "сянка" на другото... Как да ги разделиш сега?

# 131
  • София

Хм, ние се прибираме от почивка на 5-ти, а откриването май е на 3-ти, но може и да променим програмата. Ще се обадя да питам, в канцеларията, но предполагам отбора вече е формиран.

# 132
 Ха, не знаех. Трябва да се пита в канцеларията ли?
  Иначе предполагам, че ако ги допуснат, ще се състезават със старото си училище.  Peace Те са си сработени, познават се, знаят на кого и кога да разчитат. Имат 2 медала от 6 и 7 клас и искат пак заедно. Ще видим какво ще решат.
Не мисля, че АК ще финансира участие в отбор, различен от този на АК...В АК такси, пътни и прочее се поемат от колежа за одобрените прояви.

# 133

Хм, ние се прибираме от почивка на 5-ти, а откриването май е на 3-ти, но може и да променим програмата. Ще се обадя да питам, в канцеларията, но предполагам отбора вече е формиран.

Има формиран отбор. Но при наличие на интерес, бюджет, време за организация и смисъл, току виж направили и втори.

# 134
  • София
Hands V

Аз пък не съм против тази привилегия. Тя не е задължителна. Който близнак иска се възползва, който не иска - не. Вас какво ви бърка тая работа? Близнака е в надпланов прием и не ощетява никого. Това, че има родители решили да разделят близнаците си или близнаци решили да се разделят в гимназиалния етап изобщо не значи, че останалите трябва да се лишат от тази привилегия. Само да отбележа, че нямам деца близнаци и не съм привилигирована. Simple Smile Но пък винаги съм била отвратена от родители на парашутисти и изобщо на хора, възползвали се по нечестен начин от нещо. За съжаление те стават все повече в обществото ни.

Общи условия

Активация на акаунт