8 клас - Ваканцията си тече, а който иска и чете!

• 74 185
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро.
Ако искате да решим 24 задача, м? GrinningGrinning

# 571
Позамря темата, а миналата година по същото време набираше скорост Simple Smile)) Сигурно на бъдещите седмокласници  им е напечено вече Simple Smile
Засега само 33 градуса Wink

# 572
  • София
А аз днес стягам куфарите за моретооооо.... Утре живот и здраве тръгваме. В момента участвам в един дълъг работен ден, ама поне имам климатик. Моят младеж отиде на тренировка, после ще ходи да вае плочки на корема във фитнеса. Подозирам, че на 15 септември момичетата ще изпопадат от възхищение... Wink

# 573
Добро утро.
Да не губим форма за наесен, казваш, хи, хи.

# 574
Добро утро.
Пуууууу, пепел ти на езика! Astonished

# 575
  • София
emonaem ,а не искаш ли цитати от "Азбучна молитва"  Laughing

# 576
. Подозирам, че на 15 септември момичетата ще изпопадат от възхищение... Wink

Ей тук ми липсва онова търкалящото се емотиконче.

Бързам да се появя - лежерно е вече в темата Stuck Out Tongue
Волен е на лагер, за който не е разбрал, със Светльо. Не се обаждат - значи всичко е наред!
Ще стягам куфарите и аз, ама след 10 дни.
Следващата седмица ще ходя да взема новата униформа - взеха му мерки още при записването.

И дебело искам да подчертая - Волен не чете задължителната литература Rolling Eyes

# 577
  • sofia
Моят набор чете, но лекинко е объркал Илиада с Одисея - е нали все е Омир. Като му казах,че е сбъркал и на него лошо му стана. / тук има зелено злорадстващо човече/. Казах му,че може да прочете и двете, отговора беше - ще видим.....да се чете - едва ли....

# 578
  • София
Моят чете наистина с желание "Библията" /за младежи  Grinning/. Прочете диагонално "Дон Кихот", но изгледа с интерес българския мюзикъл "Човекът от Ла Манча" с Коста Цонев и Никола Анастасов. Обаче нещо се стресира от "Хамлет". А Брат Пит в "Троя" му бил достатъчен  Joy

# 579
  • Пловдив
Любимият предмет на сина ми е БЕЛ и затова, докато неговите бъдещи съученици учат азбуката, местоимения и числа на немски, той е разгледал учебниците по български и литература на всички издателства, които са ги публикували, набавил си е всичките книги за лятото и ги чете подред. Сякаш повече се вълнува за българския и литературата отколкото за немския, който ще му е интензивен...

# 580
  • София
Поздравления за децата - и заради книгите, и заради плочките.
Моето нищо от задължителната литература не чете. За първи път му е.
Нищо и не тренира и това ме притеснява. Опитвам да го ударя на суета. Изтъквам, че момичетата си падат по силни и здрави момчета. "Мамо, за какво ми е такава, която се вълнува от мускули?"
Суетата опира до прическата засега, най-вече се изразява в нежелание да се ходи на фризьор. Наесен ще го спретна със спорт, може и насила да се наложи.
Сега е на лагер с класа си, не се чуваме. Като се върне, семейно подхващаме планините. За там ще му взема "Дон Кихот" и ще се надявам да има и дъждовни дни.
Досега в класа имаха цели 10 момичета, но занапред не знам дали ще са повече от 5-6.

# 581
  • Русе
Светослав беше награбил една огромна тухла на Рик Риърдън от приятелката си за лагера. Обаче така и остана в колата. Нямат време да се обаждат от лагера. Много заети. Занятия, разходки в планината, футбол, лагерен огън. Днес Калина ги е събудила, влитайки в стаята като изтребител защото без малко да изпуснат закуската с Волен. Мисля, че и той ще се задоволи с  "Човекът от Ла Манча"  и Брад Пит от задължителните.

# 582
Мисля да го пробвам и с някое адаптирано издание на Библията - мисля че няма да ми се получи, но пък съм длъжна да опитам.
На лагера имало момичета от МГ точно с неговия профил - вече е надлежно информиран колко са гадни учителите по математика Grin
Скрит текст:
Той Волен снощи се обади доста късно - към 11ч., така че предполагам, че докато се натуткат да си легнат е станало още по-късно. Нищо чудно, че почти не са пропуснали закуската

# 583
  • София
A m b e r, а дали ще ги задоволи еротиката в "Декамерон"  Mr. Green Кажи му, че навремето филмът е бил строго забранен за ученици, все едно е днешният  hahaha "50 нюанса сиво" .

Mrs. L , тази Библия - за младежи! е четивно написана и с много картинки  Grinning /Взехме я от библиотека/

# 584
  • София
И моя Убавец го е ударил на мързел.
Класната им тази година като за последно не им даде книги за четене, от новото училище като ги попитах за четиво , ми казаха ама нека си починат тези деца малкооо  , а той беше с мен и чу и му стана едно такова приятноооо  Joy
Само една книга на английски си взе да чете, че тази година май ще спрем английски, защото  не знам как ще му се отрази интензивното изучаване на немски като нов език.
Униформата съм я поръчала , дано до края на месеца да е готова, че иначе не знам как ще я взема като живот и здраве се прибираме на 14.09  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт