Искам да кажа ... (131)_17.07-23.07

• 56 687
  • 904
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
Брех,разшетах се аз  bowuu.След няколко дни, за по няколко дни, ще си разменим къщите със сестра ми, та да не се червя  Laughing.

# 451
  • Телиш/Плевен
Благодаря ви! Hug
Ееее, Лаленце, видя ли, че беше напразно притеснението ти! Да е жив и здрав!
Тези малки дини и аз ги помня. На село не сме гледали бостан, но дядо купуваше по цял чувал. Оставяхме ги в мазето на хладно. Когато отивахме да си избираме за хапване, основно ги избирахме според формата им.
За дините забравих да пиша, но ето кой го е написал вместо мен. Hug Почти същата история, само че ние имахме бостан, а дините ги избираха дядо ми и баща ми, като ги почукваха (баща ми и досега го прави, аз не го разбирам този метод Blush). Купешките дини нещо не ми допадат (или аз не мога да избера правилната, защото баща ми успява с това почукване и като ида на гости, все има вкусна диня). Иначе родителите ми от няколко години гледат бостан, но нещо не им върви с дините, все някакви вредители ги унищожават рано-рано. Поне по някой и друг пъпеш успяват да отгледат. Дано някоя година успеят и с дините.

# 452
На мнение съм, че детето трябва да се научи само да се справя със ситуациите. После двамата си говорим и обсъждаме. Не се намесвам в детски разправии, а ако ескалират нещата, просто го извеждам от ситуацията.

# 453
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Райче, хич не съм си окопитила аз, ами просто се старая да не натоварвам околните, защото тая мъка си е само моя мъка, мой кръст си е тя...

Брех,разшетах се аз  bowuu.След няколко дни, за по няколко дни, ще си разменим къщите със сестра ми, та да не се червя  Laughing.

Това ми се видя много интересно. С каква цел го правите? newsm78

Лаленце, жив и здрав да ти е племенникът! Голям да порасне и много да се обичате. Лелите и вуйните според мен имат специално място до племенниците - възрастен човек, който те обича и на когото можеш да кажеш нещата, които не ти се иска да кажеш на мама и татко. И аз много си обичам племенника, почти наравно с моите го имам, макар че не е точно мой, а на мъжа ми племенник. Казвала съм ви, че мъжът ми имаше слабост към красиви и скъпи часовници. Та останалите след него сега ще ги дам на трите момчета за спомен и един на малкия ще оставя, за спомен от дядо му. А на мен съм си оставила един много елегантен Лонжин, който вече не е много модерен, малко нежен идва като за мъжка ръка, но пък на мен ми е чудесен.

Ама много зле ми се отразявате! Вече изядох един сладолед, сега за дини говорите и за бостани. Диня нямам, но си нарязах половин пъпеш...Аааа, отивам да гледам филм. След два дни шетане и миене на чинии и подреждане снощи докъм средата на нощта, днес пълен мързел за мен, но повече тук няма да стоя, кой знае още какво ще измислите за ядем. Naughty

# 454
  • Sofia
Брех,разшетах се аз  bowuu.След няколко дни, за по няколко дни, ще си разменим къщите със сестра ми, та да не се червя  Laughing.
Това ми се видя много интересно. С каква цел го правите? newsm78
"разменим" не е точната дума...всъщност е гостуване, докато ни няма  Laughing.
Х
Скрит текст:
ем се помотаят по софийски мол-ове,хем си посвършат някоя работа и се видят със софийски другари, хем ни стопанисват къщата и разполагат с всички спални... Sunglasses. Обикновено го планират в момент, когато пътуваме за чужбина, но тази година е изключение- ние ще сме по техния край,те -по нашия  Crazy.Като се съберем заедно, трите спални ни теснеят  Crazy.Ово е стАндарт.
Лонжин бих носила и аз  Peace.
Наумих си да си изправя косата и ще се захващам сега  ooooh!.
Обещах на две приятелки да се видим тия дни,пък сега се чудя как да се отметна  Whistling.

# 455
  • София
Ха, картинките на Даун и аз ще ги чакам😀 И аз съм една спирачка...Веднъж така безобразно бях паркирала, че бяха потавили под чистачката подигравчийска бележка, ама до мъжа ми😆  Развалям му имиджа, хихи!
 Легнах след плажа с козуначето към 2-3. Ей ме на, сега ставам, а то още спи( облещен  емотикон) Каква ще я къдрим довечера, не е ясно. Ще довърша май Бавачката на ангели и ще дочакам мъжо от работа да пием бира на терасата в 2 посред нощ😈

# 456
За паркирането бях гледала клипче, после си свикнах, но изпадам в ужас като се наместя между две коли с нормално според мен разстояние, да изляза без да се притеснявам и някой да ми се залепи буквално за бронята и ни напред, ни назад, та по принцип гледам да си избирам място, където да не ме "затворят". Инак обичам да си маневрирам и не ми е проблем, но да има повече от една педя разстояние.

Ето тук е обяснено как да се изравни колата, а по-късно ще потърся и клипчето, че сега съм тръгнала да посрещам ММ и да ходим по задачи.
https://petel.bg/m/index.php?action=view&id=73510&opinion=

Белинда, късметлийка си с това козуначе   Heart Eyes

# 457
  • Sofia
Белинда, пу-пу,много добре ми звучи вашата схема  Peace

# 458
да пием бира на терасата в 2 посред нощ😈
Пролетните китки май не бяха за тази тераса?!

# 459
  • Телиш/Плевен
Много ви благодаря за пожеланията! Hug

Лаленце, жив и здрав да ти е племенникът! Голям да порасне и много да се обичате. Лелите и вуйните според мен имат специално място до племенниците - възрастен човек, който те обича и на когото можеш да кажеш нещата, които не ти се иска да кажеш на мама и татко. И аз много си обичам племенника, почти наравно с моите го имам, макар че не е точно мой, а на мъжа ми племенник.
Толкова хубаво си го казала! Heart Eyes
Ще видим като порасне как ще е и колко ще е привързан към мен, но в момента усещам, че го обичам точно колкото дъщеря ми. А ММ е единствено дете, съответно не чака племенници и вчера ме пита нещо за рождения ден и аз нали си го знам, че не помни много дати, та му разясних, че самият рожден ден е днес, но понеже е делничен ден, ще го отбележим в събота. На което той ми отговори, че знаел кога е рожденият ден, все пак един племенник имал. Heart Eyes
Аз не случих на такива роднини и не можах да я усетя тази връзка, защото жената на чичо ми, лека ѝ пръст, беше много особена и почти не съм общувала с нея. По майчина линия пък роднините ми са в Русия и Украйна, та с тях съвсем никакъв контакт не съм имала. От друга страна виждам ММ колко е привързан към леля си, така че напълно разбирам за какво говориш, Светълчо. Hug

# 460
.А училището по мое време беше до четвърти клас,след това ни местеха в голямото.

Май наистина беше до 4ти клас и Сендовчета имаше, те спяха на обяд на двуетажни легла. Много хубаво училище беше. Малко и със стрхотна програма + 2 часа междучасие и без мъкнене на чанти Simple Smile
Може да сме съученици били.

Паркирането с малко практика става. Като покараш и почнеш да усещаш колата и увереност и паркиране става. Аз пък съм забравила френски гараж, а в Бг. само так апркирах. Но тук място много, паркини огромни и навсякъде и се забравя.

# 461
Май наистина беше до 4ти клас и Сендовчета имаше, те спяха на обяд на двуетажни легла. Много хубаво училище беше. Малко и със стрхотна програма + 2 часа междучасие и без мъкнене на чанти Simple Smile
Може да сме съученици били.

Аз съм малка Blush ,но може със сестра ми да сте били .Това с двуетажните легла не го знам,но бях в детската градина в съседство .Много им завиждах на „големите” в училище,че не ги карат да спят следобед Triumph .
Багажа е събран,изстуденото вино сипано,само остава още два дни да отида на работа,и после море здравей Relaxed

# 462
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Големият ми син беше от първия випуск сендовчета, и те спяха на двуетажни легла следобед и това никак не му харесваше, защото повечето деца спели и било скучно за неспящите.

# 463
  • Бургас
Имам да честитя рожден ден на малката Жаки на патерица. Да е здрава!
И племенникът на Лале и той да е здрав!

Вики цял следобед плаче от болка в ухото, но гледам, че е подут венецът. Може ли да расте кътник? Давам Панадол, слагам памук с ракия в ухото, до утре по обед ще се лекуваме на сляпо.

На село баба ми гледаше в двора малки дини. Някои бяха жълти вътре, много сладки.

# 464
  • Пловдив
Аз днес съм бясна. Съседски неразбории, ама ще видят те кон боб яде ли.

Общи условия

Активация на акаунт