.След няколко дни, за по няколко дни, ще си разменим къщите със сестра ми, та да не се червя 
Почти същата история, само че ние имахме бостан, а дините ги избираха дядо ми и баща ми, като ги почукваха (баща ми и досега го прави, аз не го разбирам този метод
). Купешките дини нещо не ми допадат (или аз не мога да избера правилната, защото баща ми успява с това почукване и като ида на гости, все има вкусна диня). Иначе родителите ми от няколко години гледат бостан, но нещо не им върви с дините, все някакви вредители ги унищожават рано-рано. Поне по някой и друг пъпеш успяват да отгледат. Дано някоя година успеят и с дините.
.След няколко дни, за по няколко дни, ще си разменим къщите със сестра ми, та да не се червя 
. Обикновено го планират в момент, когато пътуваме за чужбина, но тази година е изключение- ние ще сме по техния край,те -по нашия
.Като се съберем заедно, трите спални ни теснеят
.Ово е стАндарт.
.
.
.

,но може със сестра ми да сте били .Това с двуетажните легла не го знам,но бях в детската градина в съседство .Много им завиждах на „големите” в училище,че не ги карат да спят следобед
.
Препоръчани теми