Искам да кажа ... (131)_17.07-23.07

• 56 628
  • 904
  •   1
Отговори
# 630
  • Телиш/Плевен
Лили, бързо давай рецептата! Heart Eyes Много обичам пиле в сладко-кисел сос.

# 631
  • Ямбол
Ето по тази рецепта действах: http://www.kaksepravibg.com/kak-se-pravi-kitajski-sladko-kisel-sos/
Спазих я, като сложих по една трета от продуктите повече, че да има. освен това и добавях повече вода в брашното и после малко към соса(някъде половин чаша още), че не исках да е много гъст и стана с гъстотата на кетчуп.

# 632
  • Телиш/Плевен
Ето по тази рецепта действах: http://www.kaksepravibg.com/kak-se-pravi-kitajski-sladko-kisel-sos/
Спазих я, като сложих по една трета от продуктите повече, че да има. освен това и добавях повече вода в брашното и после малко към соса(някъде половин чаша още), че не исках да е много гъст и стана с гъстотата на кетчуп.
Много ти благодаря, непременно ще пробвам тези дни. Heart Eyes

# 633
  • Бургас
Що само Катето гледа снимки на Алечка? Ми, и на мен ми се отива на сватба!

Не ги гледа само Катето и аз ги видях Stuck Out Tongue
Съботно се събудих в 6. Къпах се, пуснах пералнята и сега ям диня.После ще ходим на плаж.
Днес е света Магдалена! Честит имен ден! Много го харесвам това име

# 634
  • Ямбол
И вярно бе. Черпя тогава. Дъщеря ми е Магдалена. Да е жива и здрава. Не го празнуваме, но ако се сетим, ѝ честитим.

# 635
Честито на Магдалена. Аз така и ме запомних кога е именния ден на мъжът ми и той много се сърдеше.
Много ми харесва името Лиляна. Да ти е жива и здрава.
Уредихте ли общежитието? Аз бих потърсила квартира, но не знам как е в Пловдив, в София не понасях общежитията.

# 636
  • Ямбол
Да, още на записването подадохме документи за общежитие и ще е приет, защото имало за всички. А общежитията са чисто нови, абсолютно всичко е ново, имат си баня и тоалетна, интернет, парно, библиотека, огромна столова и факултетът и ме на една ръка, даже и пералня и сушилня си имат.
Ето ги

# 637
Много добре изглеждат. 
Ти как преживяваш отделянето му?
Аз нямам търпение да се завърне, макар че днес му чистя стаята и е меко казано досадно Simple Smile. Догодина ако реши да ходи някъде другаде, ще се гръмна сигурно.

# 638
  • Ямбол
Още не мога да осъзная, че ще се отдели, а и Пловдив не е много далече. Започнах да му подготвям разни неща за там. Дано да ме пуснат поне един ден отпуск, да отида с него при настаняването, хем да огледам, хем да видя от какво ще има нужда.
Даун, а твоят какво иска да учи?

# 639
  • София
Ужас! Сега като се заговорихте, се замислих и аз за "отделянето" един ден и направо ми изсъхна сърцето, а уж се пиша ербап мама😕

# 640
Много добре изглеждат общежитията и условията.

# 641
Още не мога да осъзная, че ще се отдели, а и Пловдив не е много далече. Започнах да му подготвям разни неща за там. Дано да ме пуснат поне един ден отпуск, да отида с него при настаняването, хем да огледам, хем да видя от какво ще има нужда.
Даун, а твоят какво иска да учи?

Лиляна, моя в вей хървей. Нищо не иска май. Аз за това толкова се радвам на твоя, защото има мечта и си я постигна детето.
Моят се ориентира към физика, но е много трудно, а него го мързи. Тук системата е различна и от 10ти клас или влизат в програма за университет, или в нормална, която ги готви за професия. И в нея имат шанс да изкарат диплома, но е по-дълго и сложно.

Имаше перфектни резултати, но покрай развода се отпусна и не са му задоволителни и учителите искат да го преместят в нормалната, а не академична програма.

Вчера говорих с него и каза, че не иска и да чува за местене и ще се стегне. Надявам се, но повече няма да се тормозя, все пак е почти на 17 и е редно да си поеме сам отговорност. Аз направих каквото мога за него и ще го подкрепя, каквото и да реши. Яд ме е, че е умен, но много мързелив (от мен го е наследил Mr. Green ).

# 642
Добро утро!

Лиляна, да ти е честита Магдалена! И аз много харесвам това име. Общежитията изглеждат много добре. Аз още се изприщвам като се сетя за краткото ми пребиваване в софийските (повръщащо човече).

Янтра, вилата е наистина за завиждане Heart

Вчера беше много напрегнат ден. Моя приятелка е на остров Кос в Гърция и цяла нощ висяхме по телефоните, направо е ужасно. Трябва да се приберат в понеделник, но още не се знае дали ще успеят. Аз, каквато съм бъзла, ако не се гътна при големия трус, сигурно някой от вторичните ще ме довърши...

Днес май ще го пишем айляк дей. Мъжът ми е вече отпуска (не го харесвам). Ще си тонирам косата и сигурно ще пердашим по разходки.

Снимките от сватбата са наистина разкошни, не мога да спра да ги гледам Heart Слагам двечки за бързо, че бях обещала

Последна редакция: сб, 22 юли 2017, 12:32 от Алечка

# 643
  • София
Рядко го казвам, защото много хора не ме разбират, но аз посрещнах с облекчение отделянето на големия ми син, когато го приеха студент. Отиде да учи в друг град в България. В първи курс си идваше два пъти в месеца и абсолютно всяка ваканция. Не сме успявали да се затъжим толкова много един за друг. Когато обаче някои от приятелите му заминаха да учат за чужбина, си дадох сметка, че въобще нямаше да се чувствам така, ако и той беше заминал надалеч. Така че за нас това беше идеалният вариант - отделно, но достатъчно близо, че ако пожелае може за час-два да си дойде за уикенда и после пак да е самостоятелен.

Лиляна, да ти е честита Магдалена! Наистина много хубаво име!

Алечка, много си чаровна и хубава!

# 644
 Честит празник на Магдалена! Да е здрава! bouquet
Пиле в сладко-кисел сос и аз правя и става страхотно. Сега се сещам, че не съм го готвила от доста време и скоро ще се поправя. Simple Smile
Алечка, страхотни снимки, а ти си разкошна Heart Eyes
Тази седмица и особено вчера ми беше много натоварено на работа. Днес най-после почивам, а от умора чак не можах да се отпусна и наспя тази вечер и се излюпих рано. Whistling Днес ще бягам напред-назад да си свърша малко задачи, които предните дни не можах и утре пак на бач. Confused

Общи условия

Активация на акаунт