73 СОУ - гимназиална степен /тема №2/

• 81 204
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Дали има информация кой преподавател ще води заниманията по ФУЧ-математика за 10 клас? Както и ако се премине на дистанционно обучение, дали ще се провеждат?

# 616
Здравейте! Разбрахме, че класна ще ни бъде г-жа Красимира Александрова. Някой има ли информация по какво преподава? Благодаря!

# 617
  • София
Здравейте! Разбрахме, че класна ще ни бъде г-жа Красимира Александрова. Някой има ли информация по какво преподава? Благодаря!
Красимира Александрова преподава по Химия и ООС.

# 618
  • във фурната
Имате предвид паралелките с НЕ/РЕ? Не се публикуват.
Да , НЕ/РЕ. Видях на сайта 4-те класни стаи за родителската .Може би ще разберем На място.

# 619
Здравейте, в сайта на училището са публикувани учебниците, по които ще учат 8 клас, с изключение на учебника по немски език. За другите класове няма никаква информация. Обадих се в училището да помоля да допълнят учебниците и за другите класове. Както и очаквах, ще трябва да чакаме всеки учител да каже на децата по време на първия час по съответния предмет. "Винаги е било така" - любимият ми отговор. По тази схема децата са без учебници до средата на октомври.

Много ще се радвам, ако нещо се промени в това отношение.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 15:20 от Liluto

# 620
Искрено се надявам да се промени тази практика “винаги е било така”. Останах с впечатление, че днес ще публикуват учебниците и час по час проверявам. Не мисля, че трябва да се позволява каквото и да било загуба на време в тази ситуация

# 621
  • София
От  Ръководството поискаха в срок до 04.09 всеки учител да обяви по кой учебник ще преподава. Надявам се, тази информация да се качи на сайта.

# 622
  • във фурната
На родителската днес бях неприятно изненадана от решението на директора децата да са с маски в часовете. Учителката по немски- и тя с маска.Само по физическо са щели да са без маски.Пълно безумие! При това положение се замислям дали не е по-добре да бъдат дистанционно.И за униформите- при записването изрично ги попитах и ми казаха,че от тази година големите няма да имат.Сега-щели да имат...

# 623
  • столицата
Всяко чудо за 3 дни.

# 624
  • Sofia
баница йованица, коя е класната ви?
Това решение за маски в часовете сигурно ли е?

# 625
Да- качено е на сайта; документът е дълъг и го минах по диагонал, но моментът с маските го хванах. И аз се изненадах - това няма да се получи със сигурност! Засега само за Гърция съм чела за такова решение...

# 626
  • във фурната
баница йованица, коя е класната ви?
Това решение за маски в часовете сигурно ли е?
Г-жа Александрова.Решението за маските е на директора

# 627
Вероятно е учители да са пожелали, за да се предпазят, да бъдат задължени децата да са с маски. Ако е така ръководството, за да си опази кадрите, е възприело изискването на маски. Ако и при нас бяха разсъждавали така, нямаше да има толкова въпросителни за нови преподаватели.

# 628
Здравейте!Моля, за мнение за госпожа Храмова по немски език, много лоши коментари чета в предни години. Ще преподава на 5 а клас. Ще помоля и за мнение за класен ръководител Вероника Георгиева?

# 629
  • София
Да- качено е на сайта; документът е дълъг и го минах по диагонал, но моментът с маските го хванах. И аз се изненадах - това няма да се получи със сигурност! Засега само за Гърция съм чела за такова решение...

В АК е също така, ако се съди по коментарите в темата им. И не само в Гърция има такива мерки, в Германия също има училища в някои провинции, в които се носи маска и в часа, тоест непрекъснато. Аз не съм привърженик на идеята, само отбелязвам, че и на други места е така.

Шарлот, не се знае със сигурност дали другите две, освен вашата класна, са напуснали заради опасения покрай Ковид Wink Ако беше непременно така, има далеч по-възрастни  от тях и попадащи в рискова група дами, които обаче са си там.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 23:46 от пенсионирана русалка

Общи условия

Активация на акаунт