Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 15

• 68 185
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
Аз не казвам,че е лош , но не е моя.
Иначе със сигурност има лица, на които ще седи супер добре.Но моето е слабо и продълговато по-скоро и такъв бретон... тц.   bouquet
П.С. Под плътен имам предвид ,наистина много плътен бретон :

# 196
Аз харесвам бретони,но на мен лично ми омръзва бързо.Иска и специална грижа след баня.
Бих си направила бретон,Каролин.Лицето ти е продълговато като моето и точно на такава форма лице най-много подхожда.

# 197
Аз харесвам бретони,но на мен лично ми омръзва бързо.Иска и специална грижа след баня.
Бих си направила бретон,Каролин.Лицето ти е продълговато като моето и точно на такава форма лице най-много подхожда.

+ 1  bouquet , както казах и аз мисля,че ще ти отива -стига да ти се занимава  Mr. Green

# 198
Дъщеря ми е с хубав и плътен бретон, като показаните на снимките. През лятото челото й се спарва и се появяват ситни пъпчици, но тя не дава да се чуе да го пусне дълъг или да го вдига с фиба.
Аз имах бретон преди няколко години. Всеки ден го миех и изправях, а на 3 седмици ходех на фризьор за оформяне. Вече не ми се занимава.

# 199
За кръгло лице отива ли бритон и кой точно? Аз имах и асиметричен и прав..сега го оставих и ми е на дължина на нивото на устните.Преди се много хар с бритон

# 200
Не бих сложила бретон на кръгло лице,ще го прави още по-надуто и го запушва.

Последна редакция: нд, 30 юли 2017, 10:42 от Beautyholicа

# 201

+ 1  bouquet , както казах и аз мисля,че ще ти отива -стига да ти се занимава  Mr. Green
+ 2
На това красиво и овално лице с високо чело бретон ще стои в много и различни вариации!
Абс. споделям и мнението, че е рядко досадна работа да се грижиш за бретон в жегата Simple Smile  а и като цяло жени с по-мазни кожи (и/или обичащи по-ссериозен грим) направо стават роби на това чудо - но хубостта иска и жертви и време и пари!

# 202
Пфу,  Каролин изпуснах те. На мен също бретона му е труден за поддръжка, но хубаво направения бретон дава някаква завършеност на прическата (тръгнах да пиша прическа, телефона ми настоява да напиша "Приморско",  смятайте колко ми се ходи на море) Joy

# 203
Много сте мили момичета.😊Аз винаги съм мислила,че имам по-скоро топчесто или овално лице.Прави сте,че ми отиват всякакви бретони,едни повече,други по-малко.Досадно е и все повече ми пречи.Всъщност никога досега не съм стояла толкова дълго време без бретон,като се замисля,винаги съм имала.Сега обаче практичността и удобството,а и мързела си казаха думата.

Последна редакция: нд, 30 юли 2017, 19:43 от Мис Каролин Бингли

# 204
  • Бургас
И според мен на кръгло лице не отива бретон

# 205
Момичета,
някой пробвал ли е това чудо? Ей сега го видях в Кауфланд и не се сдържах, обаче никога не съм ползвала такова нещо и не знам какво да очаквам... Пише че трайността е от 4 до 6 измивания макс 8. Значи при мен ще е не повече от седмица. 

# 206
Аз го вземам, много добре ми покрива корените между две боядисвания.

# 207
И аз го ползвам активно между боядисванията, доволна съм 😊

# 208
Благодаря момичета! Намазах се и по-късно ще споделя резултата  Wink

# 209
Благодаря момичета! Намазах се и по-късно ще споделя резултата  Wink

Мои колежки го ползваха, но никак не бяха доволни, много нетрайно, аз ползвам на друга марка, той е адски траен. И аз съм с нов цвят, естествено, не желания от мен, но пък ми стои добре на тена, че с русото всичко се сливаше в едно петно. Ще ви покажа, разбира се, само да успея

Общи условия

Активация на акаунт