Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 15

• 68 159
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
*dreamer*, колко дълга коса имаш -разкош Sparkling Heart .
 Изглежда добре на снимката.И аз мисля , че топлата гама ще ти е по добре от пепелнoтo.

# 541
  • Шотландия
Скрит текст:
Оксито е 9% ако не бъркам,но не съм си вкъщи да проверя.Ще ти пиша на лични,в случай,че съм се объркала.
Искам да питам,трябва ли задължително да комбинирам с Иноа окислител или може всякакъв?
Намерих си боята 9.31 тук онлайн,но е без окислител.
Не съм чела другото - но да питам, че съм невежа. Моята боя, с която сега се боядисвам, Wella Colour Touch e безамонячна, с 3 % окислител, този 9% ми се вижда три пъти по-силен...  newsm78 така ли е? В смисъл, значи ли това, че Colour touch e по-щадяща косъма, отколкото Inoa, аз съм къдрена и нямам много мегдан за експерименти, затова питам разбирачите.
Лореал Иноа имат 3,6 и 9% Оксидант .Както и Colour touch.Избора на оксидант е твой в зависимост от търсения резултат. 9 % оксидант е подходящ при наличие до 70% бели коси и изсветлявате до 3 тона при използване на светлите нюанси .
Ето и за какво са оксидантите:

– За потъмняване, за боядисване тон върху тон 10vol. (3%) на INOA
– покритие на бели коси или изсветляване до 2 тона използвайте крем-окислител 20vol. (6%) на INOA
– За изсветляване до 3 тона използвайте крем-окислител 30vol. (9%) на INOA

Благодаря ти, къде го четеш това, може ли линк?
За Colour Touch оксидантът е  до 4 процента, няма повече, виж на mixing.
Always mix COLOR TOUCH with COLOR TOUCH Emulsion 1.9% or 4%.
Mix at a ratio of 1:2, e.g. 30 g Cream + 60 g Emulsion.

Tук Джон Фрийда са дрогерийни, цените са като на Aussie. Ахава са в по-висок клас, но правят дрогериите все по-огромни и с невероятен сортимент както и разнообразен ценови диапазон. В Дъглас пък пуснаха много дрогерийни марки, изобщо има сливане на пазара.

От изброените при нас, в Кралството само Джон Фрийда и Aussie са дрогерийни, Ахава не съм ги виждала дори, а Matrix го има само в специализираните магазини. Aussie са доста евтини.

# 542
Мила,така е права си.После видях оксидантите на wella и колко процевта са.
За оксидантите на иноа прочетох тук.
https://victoriastyle-shop.com/produkt/безамонячна-боя-за-коса-60-гр-inoa-loreal-professionnel/ .
Ноември-декември ще се падне следващото ми боядисване и ще е с лореал иноа.Ще се правя с руси кичурчета .Снимката показах две три страници по- назад.

# 543
  • Ловеч
Да ви покажа "Омбре" със степче : ) Издържа повече и от боя : ))))
Трябваше да снимам без светкавица, но пак се вижда
Скрит текст:

# 544
  • Street of Dreams
Какво е степче?

# 545
# 546
  • Street of Dreams
Scream Scream Scream

# 547
Смятай к'ва е химия.Не мога да повярвам ,че има хора които продължават да го пият Scream.
Иначе,за омбрето - доста  добре се е получило .Голям хит е сред приятелките на дъщеря ми (9 годишна),не само сред тях ,като цяло и при  при по младите е актуално.

# 548
  • Sofia, Bulgaria
Омбрето се е получило страхотно и то на тъмна коса, наситено червено. Направо не ми се мисли какво има в тея степчета, сокчета и т.н. 😒

# 549
  • Street of Dreams
Само аз не съм я чувала тази нова мода. Даже не знаех, че още се продава. Ама гледай какъв блясък, как?

# 550
  • София
Намазах корените със седмицата на Вела, за да скрия израсналите бели коси. Като цвят се води натурално русо, но в момента съм почти черна Fearful  Запалихте ме с Иноа , ще пробвам след 2 седмици, дано падне велата дотогава, за да се изсветля. Доволна съм от маската на Епруваж, която взех след хвалбите тук. Косата става по-плътна и блестяща, а моята е съсипана от експерименти Laughing

# 551
  • Ловеч
Това е косата на дъщеря ми, вече 2 пъти я правя и издържа около 2-3 месеца. Повторихме процедурата, като се прибрахме тази вечер, защото не беше равномерно отпред и резултата е още по-впечатляващ и наситен : ) Степчето беше череша.

# 552
Еее, разкошно се е получило обмрето със степче, браво! Аз я знам тази техника, но бях виждала само на светли дечица направено, а то и на тъмна коса е разкош.
Само това не съм си правила, дали има лилаво степче Mr. Green

Иначе и аз бях изненадана, че още я има тази битова химия, но хората я пият, забелязах в кварталния магазин...

# 553
Как се прави това със степчето?

# 554
Как се прави това със степчето?
https://livewellinbulgaria.wordpress.com/2016/07/29/%D0%BA%D0%B0 … 0%BA%D1%87%D0%B5/
Сега на слънчева светлина се погледнах и се шокирах.Около ушите са лъснали белите коси.И не само там...Тъкмо похвалих боята на Olioseta.Sad .Явно и тя не е моята боя.Ще си походя с белите коси до ноември или декември.Тогава ще мисля какво да правя с косата.Иска ми се да я намаля и подкъся доста .

Общи условия

Активация на акаунт