Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 15

• 68 162
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
  • Street of Dreams
Около 10-тина лева - https://www.enzo.bg/aussie/#ac4
Съвсем прилично, на цената на Матрикс и доста по-евтини от Джон Фрида Simple Smile

Наистина ли Ахава са ви дрогерийни? Тук само в избрани аптеки още.

Tук Джон Фрийда са дрогерийни, цените са като на Aussie. Ахава са в по-висок клас, но правят дрогериите все по-огромни и с невероятен сортимент както и разнообразен ценови диапазон. В Дъглас пък пуснаха много дрогерийни марки, изобщо има сливане на пазара.

# 526
Аз пък със скъпите продукти имам винаги ефект.Косата ми не привиква и резултата е  добър винаги,но и не залитам по супер скъпи продукти.Маскимума ми за маска е 30 лева ,за шампоан същото и за термозащита.Взимала съм и по скъпи разбира се ,но не откривам кой знае какъв ефект.За сега най любими в банята са ми шампоана и балсама за блясък на олиосета.Дори на три,четири поредни миенета ефекта винаги един и същ.Същото е с пяната на МШ.Идеална е за моята  коса.
За съжаление както и преди написах  в нашите дрогерии липсват много продукти и въпреки големия избор лично за мен е недостатъчен.
Дори в по малките градове като този в който живея в ДМ и Лили липсват продукти които съм ги откривала в същите дрогерии в София.Един път попитах защо ги няма и ми обясниха ,че определяли по покупателнета способност за дадения град. Sad

Габриела,брагодаря за мнението за МШ.
И се сетих да попитам някой случайно пробва ли Parosan?

# 527
  • Sofia, Bulgaria
Аз с професионалните продукти съм малко по-пестелива. След като преди време бях натрупала едни сериозни количества от продукти, които не ми се отразяваха добре на косата. Като ме хванаха лудите ги изпораздадох на приятелки Grinning А като отида да купувам нещо и все ме е срам да си поискам мостра първо. Много съм смотана в това отношение Confused
OnDiNe много ти благодаря за препоръката на шампоана на др. Конопка. Още с първото ползване и ефекта беше видим. Косата ми е хидратирана, а не разхвърчана и сплетена като кошница.
Чаровна ако реша да ги пробвам боите на Култиватор задължително ще споделя.

Скрит текст:
Жана, леко да минава и после да си се гушкате. За косата, постъпи така как ти ще се чувстваш най-добре.
Само това е от значение.  И те чакаме да се хвалиш🤗
Mother теб с тъмна коса много те харесвам. Аз съм ти изпуснала снимките със светла коса. Но тъмната ти е супер според мен.

# 528

Аз се боядисах с Арома Колора Зиро втори път и мога да потвърдя, че много ми харесва. Май за сега ще си остана на нея. Имам за още едно боядисване, защото си поръчах три различни 9-ки. Определено е много щадяща, а в същото време се получава хубав и доста траен цвят.

И аз продължавам да съм доволна. Косата ми е много мека и лъскава, даже белите ми косми, които лъщяха даже на русото още имат някакъв цвят. Към цвета имам забележки, но след моите експерименти не е ясно какво точно трябваше да стане Mr. Green Самият цвят е много приятен и равномерен, просто не е това, което очаквах..,

Жана Heart

# 529
Ози при нас ги има в супермаркетите,на рафта с Пантен,Х&Ш,Шваркоф,Лореал.Един клас са.Ако трябва да избирам дрогерийна марка за коса#1,винаги ще избера Джон Фрида...но все пак предпочитам и ползвам професионални.
Изключително хвален е 3 минутиния реконструктор и ще тествам Strong версията(имат няколко).Ще споделя впечатления след 2-3 седмици.

Кое е сложното на Иноа,за втори път я ползвам и двата пъти се боядисвам сама.Боя като боя,никаква разлика с останалите като приложение.

# 530
  • Street of Dreams
Ястребина, благодари на Тайга. Аз от нея видях и също бях очарована. Hug

# 531
  • Шотландия
Оксито е 9% ако не бъркам,но не съм си вкъщи да проверя.Ще ти пиша на лични,в случай,че съм се объркала.
Искам да питам,трябва ли задължително да комбинирам с Иноа окислител или може всякакъв?
Намерих си боята 9.31 тук онлайн,но е без окислител.
Не съм чела другото - но да питам, че съм невежа. Моята боя, с която сега се боядисвам, Wella Colour Touch e безамонячна, с 3 % окислител, този 9% ми се вижда три пъти по-силен...  newsm78 така ли е? В смисъл, значи ли това, че Colour touch e по-щадяща косъма, отколкото Inoa, аз съм къдрена и нямам много мегдан за експерименти, затова питам разбирачите.

# 532
Оксито е 9% ако не бъркам,но не съм си вкъщи да проверя.Ще ти пиша на лични,в случай,че съм се объркала.
Искам да питам,трябва ли задължително да комбинирам с Иноа окислител или може всякакъв?
Намерих си боята 9.31 тук онлайн,но е без окислител.
Не съм чела другото - но да питам, че съм невежа. Моята боя, с която сега се боядисвам, Wella Colour Touch e безамонячна, с 3 % окислител, този 9% ми се вижда три пъти по-силен...  newsm78 така ли е? В смисъл, значи ли това, че Colour touch e по-щадяща косъма, отколкото Inoa, аз съм къдрена и нямам много мегдан за експерименти, затова питам разбирачите.
Лореал Иноа имат 3,6 и 9% Оксидант .Както и Colour touch.Избора на оксидант е твой в зависимост от търсения резултат. 9 % оксидант е подходящ при наличие до 70% бели коси и изсветлявате до 3 тона при използване на светлите нюанси .
Ето и за какво са оксидантите:

– За потъмняване, за боядисване тон върху тон 10vol. (3%) на INOA
– покритие на бели коси или изсветляване до 2 тона използвайте крем-окислител 20vol. (6%) на INOA
– За изсветляване до 3 тона използвайте крем-окислител 30vol. (9%) на INOA

# 533
В UK Ози е на цени от 1-2 паунда. Има и малки пакетчета за проба на цена 0.59 пи.

# 534
Ястребче Hug

Като са непосредствено след боядисване с обезцветяване. Като се поотмое цвета не е така красив,  но пък не личат толкова белите коси и не се омазнява още същия ден както беше.

Снощи толкова харесах косата на Яна в Черешката!

# 535
Mother ,аз харесах цвета на Дебора Simple Smile
Сега като видях пак снимките ти ми хареса много прическата ти.Този вид прическа ти стои по добре от и разчупена от равна черта.

# 536
  • Sofia, Bulgaria
Mother и този цвят ми харесва много. Свеж и топъл е. Но определено съм фен на тъмната ти коса. Relaxed

# 537
  • Пловдив
Здравейте!

Ще ви покажа моят цвят (Матрикс амонячна 5NW+4N, оксидант 3%+6%) около 40 дни след боядисване.  В началото стана доста тъмно и някак ми беше трудно да се възприема. Първите 5-6 измиване падаше много тъмното , водата беше оцвенета.  Сега някак повече се приемам. Вече ще се придържам към топлата гама, защото пепелно при мен не държи. Налегнал ме е стабилен косопад, не съм си в БГ и тръгнах с почти никакви продукти (все протеинови - Интенз ойл и RepairX на Алтерна). Косата ми не е в Добър вид. Скоро се връщам отново у дома и се захващам сериозно с маските преди и след Ш, Ш на Медисютикълс и противокосопадни ампули (ще са на Виши, но ще видим кои точно). Обмислям и гела на Давинес да подновя отново.

Последна редакция: ср, 30 авг 2017, 19:54 от *dreamer*

# 538
  • В полите на Пирин планина
*dreamer*, колко много коса. Two Hearts И малко по-светло ще ти отива. На снимката косата ти изглежда чудесно.

# 539
  • София
Аз съм за боя, но не съм в София в момента и грабнах една седмица на Вела за корен само. Дано не ми окапе косата Worried

Общи условия

Активация на акаунт