Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 15

• 68 153
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте! Отдавна не съм писала, но преди известно време Жана ме подкани да се завърна към темата. Та, ето ме. В последно време не правя почти нищо с косата си, само месечното боядисване на корени. Тя е много тъмна и трудно ще се получи друг цвят. Трябва постоянство и упоритост, а на този етап не ми се занимава. Днес обаче бях на фризьор, направих си триъгълник, че отдавна не съм била така. Нещо не ми прилича много на триъгълник, ама карай. Няма да се ядосвам и за това.
Може като порасне още малко да заприлича.. че ми отряза доста коса.

Както винаги показвате супер снимки!

Последна редакция: ср, 13 сеп 2017, 20:45 от Анонимен

# 661
Цвети Hug
Наистина не прилича много на триъгълник, но със следващото подстригване предполагам, че ще се дооформи.
Иначе косата ти си е супер, както винаги Heart

# 662
Жана, Hug иначе как си ти? Малко остана..

Като гледам снимки от темата и ми се приисква нещо по-светло, абе нещо по-различно. Rolling Eyes

# 663
Цвети ,не се вижда много от снивките прическата.Иначе цвета ти е супер.Наситен ,хубав,тъмен Simple Smile)Я кажете дали ще се получи о.к да се дмесят цвят 6.01 + 6.1.Или е по -добре наситена студена 6 ца + 6.1.

# 664
Цвети, ще кажа, че съм добре. Пухтя, грухтя и пъшкам в тия безкрайни жеги Grinning
Мъничко още, да Hug
И на мен ми се ще нещо по-различно като чета и гледам снимките в темата, ама засега се въздържам. То и без това косата ми е доста светла в момента, щом преди 2-3 дни племенницата ми го отбеляза, а тя е само на 7 Grinning

# 665
Жана, дано да си така добре до края! Hug

Чаровна, нямам никаква идея за това което попита. Laughing  Та, ще си замълча.

На мен ми се иска нещо светло кестеняво или тъмно русо, да изглежда колкото се може по-естествено. Но засега няма да правя нищо.

# 666
Жана, дано предадеш твоите прекрасни къдрици. Какво ще е, може и да си казвала 😍

# 667
Чаровна, 6.01 какво се водеше ? Аз харесвам по-студените цветове и бих смесила 6.1 с 6N.

Последна редакция: чт, 14 сеп 2017, 09:22 от Анонимен

# 668
# 669
Чаровна, да ти кажа честно през моя телефон почти няма разлика в трите цвята, така че каквато и комбинация да избереш, според мен все ще се получи добре. Hug

# 670
  • Sofia, Bulgaria
Така както са подредени ги виждам да вървят от по-светло към по-тъмно. Но за комбинации от цветове хич не ме бива. На мен страшно много ми хареса последният 6.01 😊

# 671
И на мен ми харесва най много 6.01 .Само се колебая с кое да го смеся.Дали с 6N или с 6.1.Боята е на алфапарф.

# 672
6.01 много ми хареса Simple Smile Ако смесиш със 6.1, ще стане по-силно пепеливо. 6N изглежда по-топъл. Зависи какъв резултат искаш да постигнеш, но каквото и да смесиш, ще се получи добре. Simple Smile

# 673
Да ви покажа една прическа, която видях в друга тема, но очите ми останаха в цвета:

Не съм тръгнала да се правя така, макар да мисля, че ще ми отива. Но цвета е страхотен!

# 674
  • Бургас
Да,супер е цвета.

Последна редакция: сб, 16 сеп 2017, 10:09 от Bright Crystal

Общи условия

Активация на акаунт