Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 15

• 68 153
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
OnDine,Мила прекрасни!  Толкова различни, но и двете чудни Heart

# 646
  • Street of Dreams

OnDiNe_, разкошен, разкошен цвят! От къде я поръчваш боята?  И аз исках/м точно студено лилаво да получа и така и не успях. Но не съм се отказала...

От немския Амазон. За студено лилаво май не върши работа, изобщо не знам защо на моята коса така червенее, откъде идва това червено, като три години не съм я боядисвала в тази гама. Иначе в гугъл излизат страхотни лилави коси, като се потърси боята VV@all. Все пак, на живо е малко по-лилава, телефонът леко "стопля" цветовете. Whistling

# 647
OnDiNe_, благодаря! Не ще да се заема да поръчвам чак от амазон. Иначе и при мен проблема е същия, избива на червено, а аз червена изобще не съм се боядисвала. Мислех по едно време да смеся виолетов и син коректор на Макадамия и да видя какво ще стане, но сякаш се наситих на експерименти...

# 648
Моята е на Филипс.От няколко години е,поне 4.Уникално изправя.Косата става бляскава има такива частици.И на Римингтън съм имала.Също са много добри.Аз от тази моята сега съм много доволна.Когато даде фира ще купувам пак на Филипс.

# 649
Bдъхновена от цвета на OnDiNe_ ,споделям с вас тези красоти
Скрит текст:

И малко есен в косите
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 11 сеп 2017, 09:53 от Анонимен

# 650
OnDiNe, благодаря... А тази боя Elumen дали има сила да изсветли покарали по-тъмни корени? Или е нещо като оцветяващ шампоан или маска? Много й се чудя, защото аз често поръчвам от амазона други бои и козметика за коса...

# 651
Някакви отзиви за colorista ombre ?

# 652
Правила съм се с l'oreal preference ombre преди две години.Супер агресивна и силна и много изсушава косата.Най -вероятно това не се различава много от омбрето на preference.

# 653
а става ли жълта/оранжева ? моят естествен цвят не е много тъмен, но пак ме е страх от жълто/оранжево

# 654
а става ли жълта/оранжева ? моят естествен цвят не е много тъмен, но пак ме е страх от жълто/оранжево
при мен стана жълто -оранжево,но аз отгоре се боядисах с 7 ца и и го направих преливащо Simple Smile

# 655
при мен стана жълто -оранжево,но аз отгоре се боядисах с 7 ца и и го направих преливащо Simple Smile
преди години съм си боядисвала косата със светло русо без да изсветлявам  и става много приятно карамелено ... не знам защо ме е страх сега толкова да не стана жълто или оранжево Sad

# 656
Това омбре ми е банално вече на мен, а и рядко съм виждала хубаво.

# 657
  • Шотландия
Момичета, благодаря за комплиментите, много сте мили  Blush
Мила, страхотни цвят и прическа Heart
И много хубаво оформени къдрици, с какво така добре се получиха ?
Благодаря, Жане, фризьорката ми ги напръска първо с противо-слънчев спрей на Лореал, а после сложи някакъв гел или крем на Тони и Гай - и двата са бюджетен вариант, вторият дори ми каза, че го е намерила в магазин за 1 паунд  Joy Не ми е останало време да надникна и аз, но косата беше доста закрепена, макар и не твърда и държа няколко дена.

# 658
Мовичета нуждая се от помощ.
Може ли да пуснете клипчета ,за човек с две леви ръце за този вид прическа.Нещо не намирам в интернет такива клипчета.Ако са и лесни още по-добре Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 сеп 2017, 07:49 от Анонимен

# 659
  • Street of Dreams
OnDiNe, благодаря... А тази боя Elumen дали има сила да изсветли покарали по-тъмни корени? Или е нещо като оцветяващ шампоан или маска? Много й се чудя, защото аз често поръчвам от амазона други бои и козметика за коса...
Мисля, че не известява косата, а се нанася на Светла коса, руса в идеалния случай,зс максимален ефект.

Чаровна, хубави коси. Хареса ми тази със синята блуза и розовата коса, първата от есенните - на черни очи стои жестоко!

Общи условия

Активация на акаунт