Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 15

• 68 155
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Ахааа, виж какво било Wink
И аз си викам, че пак съм проспала нещо Laughing

# 631
  • Street of Dreams
[/img]
Ето ме с лилавата боя Elumen, която ми червенее, други оплаквания нямам

Последна редакция: нд, 10 сеп 2017, 19:14 от OnDiNe_

# 632
Няма снимка 🤔

# 633
  • Street of Dreams
Редактирах, големи дойдоха снимките. Без слънце си е черна.

# 634
Супер цвят и блясък, дано се задържи по- дълго 😃

# 635
И на мен много ми харесва цветът Heart

# 636
  • Шотландия
Колко време след това "боядисване" мога отново? Толкова гледам да не я третирам...
Райче, съжалявам, че така е станало, явно това не е твоята боя. Аз съм опитвала няколко безамонячни, с тази, на която се установих, се боядисвам на 4 седмици, но между тях слагам боядисваща маска, че съм с червеникави тонове все, пък и да не се показват корените много. Прецени си по косата, как я усещаш, ако изобщо не е хванала, може да не я е увредило боядисването и да може по-скоро. При мен едната на лореал ми направи косата като въжета отначало, много се уплаших, че е изгоряла, но от тази wella, с която съм сега, си остава мекичка и приятна, сигурна съм, че е щадяща и бих опитала с нея по-скоро. Ако пък се притесняваш, отиди при фризьор да я погледне, те имат повече опит - ама пак решавай ти де.  Hug

Чаровна, много хубави коси показваш, Ондин, много харесвам цвета ти, на мен ми се вижда повече лилаво, отколкото червеникаво, а и косата е в много добро състояние, браво!

Аз се подстригах по-късо и при нова фризьорка, още има да се работи по прическата, че горе пластовете са били съвсем къси, пък долу - дълги, то беше съвсем друго, но фризьорката ми обеща следващият път да е по-добре. Моля, не ме цитирайте, че ще трия после.
Скрит текст:

# 637
  • Бургас
Много хубав цвят и уникален блясък. Heart Eyes bouquet bouquet

# 638
Мила, страхотни цвят и прическа Heart
И много хубаво оформени къдрици, с какво така добре се получиха ?

# 639
Мила ,цвета на косата ти ми хареса много.Косата ти има огромна разлика от първите снимки които си показвала в темата.Страхотна е .
Ondine,супер блясък и състояние на косата.Цвето ми се вижда комбинация между лилаво и червено.Виждат се и двата цвята на снимката.

# 640
Мила, прекрасни, огнени къдрици!

# 641
  • Street of Dreams
Мила, прекрасни, огнени къдрици!
+1

Благодаря ви, момичета. Hug Още имам щети от омбрето, но малко по малко ги изрязвам. Боята наистина е хубава и много трайна, но не знам защо така цвета червенее на моята коса. Смятам следващия път да пробвам със синьо, за да се получи студеното лилаво, което  търся.

# 642
 OnDiNe, тази боя Elumen на Goldwell ли е? Или бъркам нещо? Амонячна ли е, защото косата ти има много блясък и много добре ти се е получил цвета... Peace

# 643
  • Street of Dreams
OnDiNe, тази боя Elumen на Goldwell ли е? Или бъркам нещо? Амонячна ли е, защото косата ти има много блясък и много добре ти се е получил цвета... Peace

Мерси. Не е амонячна, представлява много пигментиран гел, от един компонент е и няма абсолютно никаква миризма. Преди нея се нанася по желание основа, която също ползвам и запечатка.

# 644

OnDiNe_, разкошен, разкошен цвят! От къде я поръчваш боята?  И аз исках/м точно студено лилаво да получа и така и не успях. Но не съм се отказала...

Мила, много хубава прическа и разкошни къдрици Heart

Общи условия

Активация на акаунт