Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 15

• 68 215
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
И аз съм чела няколко не добри отзиви за боята на Olioseta,но имам пълно доверие на Ани която наскоро се боядиса с нея.
За тази само гледам в Интернет и не намирам един коментар .
Цената и на двете е почти една и съща с много малка разлика са.
И голямо чудене пада коя да избера.
Иначе покрай идеите на Каролини за Бретон и на мен ми се прииска нещо такова.Като на една мацка която играела в София ден и нощ.
Ей такъв .

# 301
  • Бургас
Капризче,косата ти и цветът са супер. Two Hearts

# 302
  • Бургас/Пз
Чаровна, доволна съм от Олисетата, обаче задължително като я свърша ще пробвам и тази другата.
Засега не забелязвам Олисетата да е паднала, но пък само 15 дни са минали от боядисването. Другото , което ми харесва, че нямам изсушаване на косата, а не съм направила нито една маслена маска откакто съм се боядисала. Мия се със слънчевата серия на Милк Шейк най-вече.

# 303
  • Пловдив
Аз останах доста разочарована от Диа на Лореал. Белите ми косми лъснаха. И то не само корените, а и надолу. Просто си падна боята. По дължините също ми е паднала, на лице отново се появи червенината на къната. Но пък имам още от нея, та пак ще се мажа Mr. Green

# 304
Момичета, някоя от Вас използва ли вече, оцветяващия шампоан Loreal Colorista? Досега съм ползвала само балсам-оцветител, та се чудя, след като това е шампоан, дали трябва след него да нанеса обичайната си грижа(шампоан,маска), или направо да измия и да сложа маската?  Hug

# 305
Момичета, някоя от Вас използва ли вече, оцветяващия шампоан Loreal Colorista? Досега съм ползвала само балсам-оцветител, та се чудя, след като това е шампоан, дали трябва след него да нанеса обичайната си грижа(шампоан,маска), или направо да измия и да сложа маската?  Hug
Няколко страници по назад Бюти сподели впечатленията си.До колкото разбрах си е вид боя и е подходящо за руси коси.

# 306
  • София
Пробвах домашния еластисайзър и съм много доволна от ефекта. Въпросът ми е колко често може да се прилага? Ще е ли проблем ако добавя витамин Е и други масла?

# 307
Пробвах домашния еластисайзър и съм много доволна от ефекта. Въпросът ми е колко често може да се прилага? Ще е ли проблем ако добавя витамин Е и други масла?
Според мен не би имало проблем да се добави витамин Е.
Да ви попитам на кои цветове да заложа за да докараме този цвят на косата като номера?

# 308

Как така шампоан?
Боядисваш косата,преседяваш 30-на минути и измиваш.Като боя за коса си е,но от моментните и без тежки химии.При мен се отми изцяло на 4-тото шампоанисване.

# 309
Използвах го точно така Laughingкато боя.
Един ден си бях чисто розова  Laughing после старателно го измих, сега имам само леки нюанси в косата и стои още по-добре.
Реалния цвят с който съм е 12/96 Wella Koleston.

# 310
Амалфи Покажи снимка.Интересно ми да видя цвета ти.

Приказвах с фризьорката за боята на pH и  не ми я препоръча.Според нея на Олиосета ще е идеална за мен.И ето отпадна чудното коя да избера.Ще смесвам 6.0 с 6.1 защото няма тъмно русо бежаво Sad .
Има светло кестеняво бежаво , на мен не ми се иска да се правя с 5 -  ца за да не стане супер тъмно.
Ани пробва ли шампоана и маската за блясък.Харесаха ли ти?Аз направо ги обожавам.
Най- важното е ,че не дразни скалпа ми.

# 311
Крайно разочарована съм от Олиата на Гарниер.  Не покри хубаво белите коси, може би 50%, а останалите 50% лъснаха след едно две измивания. Сега съм отново с бяла коса и се чудя какво да правя.

# 312
Крайно разочарована съм от Олиата на Гарниер.  Не покри хубаво белите коси, може би 50%, а останалите 50% лъснаха след едно две измивания. Сега съм отново с бяла коса и се чудя какво да правя.
Mother ако ще боядисваш косата по добре с боя без амоняк , боядисай само корени Stuck Out Tongue.Другата седмица ще пробвам олиосета и ще дам отзиви.Може да я пробваш.Цената и е чудесна за 100 мл боя -  150 мл оксидант. Стига за две боядисвания.

# 313
  • София
И аз издирвам от години перфектната боя за покритие на бели коси, но не съм я открила още Cry Аз съм с нива 7-8 и стои тъмно кестеняво Angry

# 314
Мамче, аз безамонячната на Матрикс ще ти препоръчам. Всичко ми покри, хубав и равномерен цвят се получи и ме изкара около месец и половина. Никакви поражения на косата. Много ми хареса и смятам въобще да не се занимавам повече с експерименти с бои. Само че следващият път ще сложа 7-ца или 6-ца + 7-ца.

Общи условия

Активация на акаунт