Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 15

• 68 173
  • 753
  •   1
Отговори
# 435

Черен шоколад
, по твоя казус мисля, че на такива коси, отива точно леко етажирана, само в края средна дължина коса. Simple Smile

Eто точно такава прическа искам, но когато обяснявам -нито един фризьор не ме разбира. Започва едно етажиране , като в частта от темето до под ушите пласта е ужасно дебел. Съответно се получава страничен обем, отгоре сплескано.....Надолу косата е доста етажирана също. Абе, ужас. От години се боря, смених поне 7-6 фризьора и все тая. Аз ли не обяснявам както трябва.....
Затова моля за снимки точно на леко етажирана само  в долната част, тъй като аз не намирам нещо, което да ми допадне и да покажа на фризьорката.
П.П.Имам и страничен бретон. Косата ми е със средна дължина.

# 436
  • В полите на Пирин планина
Аз затова се подстригвам сама. Smiling Imp

Винаги ми вземаха много от дължината, защото като е мокра е едно, а като изсъхне и се навие на къдрици щръква до под ушите.

# 437
Моята коса е съвсем леко начупена и то чупките се получават само там , където е етажирана Mr. Green
Не мога да се подстрижа сама, абсурд, с две леви ръце съм Stop

# 438
Аз съм показвала снимки в тази тема - не знам дали ще са ти от полза ...
Ако искаш пак ще постна. Hands V

# 439
Ще ти бъда изключително благодарна!
П.П. Пропуснала съм снимката, тъй като не следях редовно темата.

# 440
Ще ти бъда изключително благодарна!
П.П. Пропуснала съм снимката, тъй като не следях редовно темата.

Ето ме след две поредни боядисвания:

Скрит текст:

# 441
Много хубава коса, Lady Brinne Heart Eyes
Но моята не е къдрава, а съвсем леко чуплива и то само там, където са пластовете се начупва. Искам възможно най-малко пластове( 2-3, не повече), плавно преляти, като разликата м/у най-късият и дължината на косата  да  не  е повече от 4 -5 пръста. Ами все едно не им говоря на български език. Години наред все едно и също, а не е като да не съм сменила доста фризьори....

# 442
Моите пластове са реално 2-3. По-късият е около ушите и още един малко по-ниско. Около лицето имам няколко по-къси кичура, като страничен бретон.
Благодаря ти за комплимента. Hands V

# 443
  • Бургас
Хубава къдрава коса. bouquet

# 444
  • Бургас/Пз
Някой случайно да е ползвал тази термозащита на Ейвън да ме ориентира дали е с мазна консистенция??

# 445
  • Варна
Моля, предложете ми сносен финиш и термозащита от дрогериите. Трябват ми временно, докато избера и поръчам профи продукти, но все пак е добре да си вършат работата.

# 446
От известно време ползвам този само за сешоар. До колко предпазва не знам, но поне не ми утежнява косата. Ако ще ползвам преса - цимента на Керастаз.

# 447
  • Street of Dreams
Моля, предложете ми сносен финиш и термозащита от дрогериите. Трябват ми временно, докато избера и поръчам профи продукти, но все пак е добре да си вършат работата.
Тоny&Guy. Мирише божествено, върши работа, не мазнее.

# 448
Тоny&Guy. Мирише божествено, върши работа, не мазнее.
Тоny&Guy може да се продава в Германия в дрогериите ,но в България не съм го виждала в нито една дрогерия.
За дрогерийни термозащити някой хвалеше на John Frieda .
ani_d попитай в темата за Avon там със сигурност има момичета които са го използвали и ще дадат информация за продукта.
Lady Brinne хубава коса Simple Smile

# 449
Здравейте момичета! Чета ви постоянно и редовно, но не пиша понеже не се боядисвам.  Blush
Имам въпрос относно шампоаните на Органик шоп, ето тези: http://www.sibericabg.com/files/images/organik%281%29%281%29.jpg ?
Да сте ги засичали някъде по магазини или онлайн? Много ми допадна шампоана, точно този от снимката, пробвах го случайно от приятелка, но нейния е купен от Сърбия Confused Много добре измива, косата е с обем и плътност, което аз търся и не дразни скалпа ми, а пък са и евтини. Никъде не го намирам, в Зоя предлагат продукти на марката, но точно шампоаните не.  #2gunfire
Моля ако знаете къде мога да си намеря или поръчам, хелп миии  Grinning Hug

Общи условия

Активация на акаунт