Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 15

• 68 155
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Само да я покажа със светкавица Grin Много голяма разлика, но всякак е хубава Simple Smile)И блести ✨

# 601
Момичета, какъв се води този цвят (говоря за основния нюанс)?

Предполагам не е пепелно, а нещо от златистата гама ли е? Според вас ниво 6 или 7 е?
Някой има ли и боядисвал ли се е в такъв цвят? Много ми е интересно с каква комбинация може да се получи, защото не е тъмно, нито светло, не е пепелно, но не е и жълтакаво?  newsm78

# 602
Lunna pateka ,според мен цвета е 8 ца
Последната снимка е с най тъмна коса и е 7 ца Simple Smile)
Мамче ,да така изглежда по светла косата.

# 603
Мамче, страхотно изглежда косата, браво! Heart

Аз днес най-накрая съм на фризьор да укротим малко опърничавата... Grinning

# 604
Lunna pateka ,според мен цвета е 8 ца
Последната снимка е с най тъмна коса и е 7 ца Simple Smile)
На същото мнение съм. 6- ца не е в никакъв случай.

# 605
  • Sofia, Bulgaria
Мамче и косата и цвета са ти страхотни. А и сега след като те видях с този цвят определено съм на мнение, че и той ти стои страхотно и много нежно.
лунна пътека, боята и според мен е 7ца, но по-скоро с някакъв топъл карамелен подтон.

# 606
Влязла ми е мухата в главата да се правя с такъв цвят https://www.facebook.com/1438303379739211/photos/a.1440936819475 … ype=3&theater.Дали ще се получи на моята основа според вас?

# 607
Момичета, какъв се води този цвят (говоря за основния нюанс)?

Предполагам не е пепелно, а нещо от златистата гама ли е? Според вас ниво 6 или 7 е?
Някой има ли и боядисвал ли се е в такъв цвят? Много ми е интересно с каква комбинация може да се получи, защото не е тъмно, нито светло, не е пепелно, но не е и жълтакаво?  newsm78

И на мен на 8-ца ми прилича.
Аз много си харесах един цвят на боята на Макадамия. Има ли някой, който я ползва? Доволни ли сте? Олиосета ме разочарова страшно много, имам 10 бели косъма и всичките си стоят, да не говорим, че цвета стана коренно различен от предния път, а боята е същата Angry

# 608
Колора Зеро ефект ЗЕРО при мен. Бясна съм, един бял косъм не е покрила. И друг път съм ползвала безамонячни, поне са хващали ако не са били трайни.

# 609
Ееее, Рая, много кофти...

Макадамия съм ползвала аз, доволна бях.

# 610
Колко време след това "боядисване" мога отново? Толкова гледам да не я третирам...

# 611
Колко време след това "боядисване" мога отново? Толкова гледам да не я третирам...
Най - честото ми боядисване е през месец.И това e при  нетърпимо положение.Винаги отлагам колкото мога повече Simple Smile)

# 612
И сега да си ходя с бели корени...ужас Cry

# 613
Боядисвам аз на 3 седмици, иначе корените ми се виждат и от сателит. Нямам особени проблеми с косата (ако си дам зор да я поддържам, де Simple Smile

Последна редакция: сб, 09 сеп 2017, 18:14 от Agent Provocateur

# 614
И аз на три седмици най-често съм боядисвала. Обаче Колората за мен е много щадяща боя. Аз лично никакво изгаряне не усетих след нея. Ако бях аз щях да се мацна пак след някой ден, но аз съм си експериментатор. В никой случай, Рая, не те съветвам да правиш същото де. Ти си знаеш състоянието на косата и как я чувстваш в момента...

Общи условия

Активация на акаунт