След"Чучулигата"-на екрана и в живота Любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 63

• 75 308
  • 736
  •   1
Отговори
# 405

Давай Фе , с пълна скорост , където и да си с когото и да си !Успехът ти едва сега започва!

Мими Wink добре е , че са дошли . ама нали трябваше да са сами newsm78 и отдадени един на друг за разтоварване , а то пак натоварване все пак Wink Laughing

И няма значение , стари нови кой да помни вече 5-6 години с Фе и около нея Flutter

Побеля горкият да мисли в/у делемата.....
.....сгреших или спечелих като изгубих Фахрие newsm78

Такъв го харесвам много повече!

И това не го зная.

Последна редакция: нд, 13 авг 2017, 17:52 от sebilMM

# 406

Себи, аз лично този екземпляр Озджан Дениз изобщо не го харесвам. Нито като поведение, пък и като артист за мен е гола вода. Thinking Лично мнение, да не засегна някои фенки. newsm78 Добре, че Фе се отърва от него на време. ooooh! Не си подхождаха и това си е.... newsm78

А това е невероятно!  Crazy Crazy Crazy

Фе и тя усилено работи... Прелест, пак ще ги побърка завистниците. hahaha

Последна редакция: нд, 13 авг 2017, 18:01 от mimivj

# 407

Така е Мими  Wink дубъл ,след дубъл като сме само двете в темата , но и така се получава по някога .Красотата трябва да се показва , а тя е невероятна.
  Ти ,ако си мислиш че го харесвам този козел Чичи не си наясно с моето мнение  Hug hahaha hahaha hahaha
   Права си  добре е  , че се отърва от него.Дано обаче е направила правилния си избор в лицето на Бураки и не разочарова голямата и любов към него. Стискам и палци!!!!!

Дано не съм права.....малко на турчин ми прилича Wink Wink Wink Laughing Laughing

Последна редакция: нд, 13 авг 2017, 18:05 от sebilMM

# 408
     АААААаа, не с такива лоши мисли.... Naughty Бурак е железен и се е доказал.  Naughty Аз такава истинска любов и по хармонична двойка  досега не съм срещала в техните среди, както в Турция, така  и извън нея.  newsm78

Като два ангела, пратени отгоре да ни покажат какво е любов и разбирателство... love001

Аз обаче не можах да разбера кои са гостите от Германия  newsm78 На билета мернах името или част от него Еда Дениз  newsm78 Някой знае ли за кого става въпрос  newsm78 Сестра, приятелка, племенница  newsm78

# 409
Мими, едва ли има човек ,който да обича и се радва на щастието на Фе повече от мен , но това е друга тема.

АААААаа, не с такива лоши мисли.... Naughty Бурак е железен и се е доказал.  Naughty Аз такава истинска любов и по хармонична двойка  досега не съм срещала в техните среди, както в Турция, така  и извън нея.  newsm78

Като два ангела, пратени отгоре да ни покажат какво е любов и разбирателство... love001

Е това с ангелите е причина да лудна , когато някой си реши ,че щастието  на едно момиче на сватбата му трябва да прави  паралели за да унищожи цялата подготовка , приятелско настроение  и много шик  на едно тържество подготвено и от двамата с много любов и надежда!

Приятел на БУ е отбелязъл.

# 410

И да продължим с две стари, но за нас нови, непоказвани снимки от снимачната площадка на Братчетата2.  hahaha hahaha hahaha

Работният екип имитира полет с балон. hahaha Явно заради страхът от височини на Продуцента  Joy

# 411

Стари , но ....не много известни Wink Laughing

Ехаааааааа../много мащабно, като самия Бу!

И да продължим с две стари, но за нас нови, непоказвани снимки от снимачната площадка на Братчетата2.  hahaha hahaha hahaha

Работният екип имитира полет с балон. hahaha Явно заради страхът от височини на Продуцента  Joy

Аз наистина харесах "Братчета  1"
 С още по- голям интерес чакам  номер 2!

Приятна вечер и лека нощ Laughing Hug

Последна редакция: нд, 13 авг 2017, 21:04 от sebilMM

# 412

Приятна вечер пожелавам и аз  smile3524

И за последно вижте какво интересно клипче открих от купона за края на Братчетата 2  hahaha

Голяма веселба е паднала  Joy Joy Joy Тук вече прилично подпийнали, този странен танц и да искат не могат да го повторят същия. Joy Joy Joy

https://twitter.com/FahriyeBurak_ar/status/896151349556953088

# 413
  • Враца

Защо ми се струва, че Фе тук се намира в самолет. Да не е неин този билет

И тази също е от самолет, или друго превозно средство. Интересно!

Мими, Еда Дениз е дъщеря на една от сестрите на Фахрие -демек племеница - може тя да им е дошла на гости.

Последна редакция: нд, 13 авг 2017, 23:00 от mama_an_ji

# 414

Мами, първата снимка с очилата е стара. Това е от полета и до Кан тази година. smile3521

А втората, днес я е публикувала в инста си. Нова е. Нали снима нова реклама за Котон. newsm53

Билета,който публикуваха е от днес и е от полет от Кьолн до Истанбул на името на Еда Дениз. Grinning Следователно, имаме гости... bouquet

# 415
  Добро утро  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Интересно какво е това пък сега-подадена приятелска ръка или нов скандал newsm78

https://t.co/wyjvjQkxXj

А  с тази снимка май Фе -иска да ни подскаже нещо, за мен то е изразено с устните и -решителност и самочувствие.Харесва ми много!

А Д-р Ли  споделя по повод на снимките от вчера-

"Очаква ни бомба от Фахрие"

и с малка разлика-

Приятен ден и седмица Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 14 авг 2017, 08:29 от sebilMM

# 416
  • София
Добро утро, Момичета!  newsm51

Нося ви кафето с пожелание за укмихната и прохладна нова седмица!  newsm47

Много е хубава Фе на снимката и чакам да пуснат нещичко от новата реклама - сигурно ще е още по-хубаво  smile3503

Ново творение на феновете  Grinning

Гледах снимки и клипчета от купона на Братчетата - голяма веселба е било  hahaha Дано и филма е успешен! Кога да го чакаме - пак януари ли?  newsm78

Хубав и спокоен понеделник!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 417
  • Враца

Мами, първата снимка с очилата е стара. Това е от полета и до Кан тази година. smile3521

А втората, днес я е публикувала в инста си. Нова е. Нали снима нова реклама за Котон. newsm53

Билета,който публикуваха е от днес и е от полет от Кьолн до Истанбул на името на Еда Дениз. Grinning Следователно, имаме гости... bouquet

Grinning. Grinning
Мими, ама поне познах, че е в самолет на първата. Grinning. Grinning

Добро утро!!!  Hug

Себи, Алекс, Heart Eyes

# 418

Здравейте,

Не зная дали е ново или не , но е добро за раздвижване Wink

Май сме пропуснали тази новина, а е важна, за феновете на Неслихан и Енгин в нашата тема.

Минавам много телеграфно през темата и ако пропускам или повтарям нещо предварително моля за извинение.

# 419
  • София
Привет, девойки!  newsm47

Себи  Hug

Снимката на Фе ми се струва стара, но нямам време да ровя, за да съм сигурна  newsm53

А новината за Енгин и Неслихан е поредното съновидение на поредния гадател-журналист   hahaha
Ако трябва да съм честна ....... не ми допада тази комбинация. Спрях да гледам КС с Бурак, сега и Енгин ли не трябва да го гледам?  cry

Ццццц, това слънчево момче не го давам  Naughty Да предложат някоя друга за партньорка!  smile3503

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт