След"Чучулигата"-на екрана и в живота Любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 63

• 74 794
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  И аз Алекс Heart Eyes и  аз не бих гледала за нищо на Света сериал на Енгин с Неслихан.
Не е проблем за другите момичета разбира се , но аз едва ли ще имам нерви и за един епизд Sad Cry
Разбирайте ме както искате , но аз не съм мазохист дори и заради Енгин.Дано е само мечта , а не реалност.
Изцяло разчитам на правилната преценка  на Енгин.

Тук вече го оставям без коментар Hug

Голяма е Фе , който каквото ще да казва!

Божееее...невероятен е този Енгин !
Обожавам го по различен начин от Бурак , но еднакво силно и емоционално!
Красавец,Чаровник!!!

Последна редакция: пн, 14 авг 2017, 21:31 от sebilMM

# 421

Привет, момичета newsm51

Днес Буфчетата ни оставиха без снимки и новини, ама сигурно защото са се отдали на почивка или на гостите от Германия.  newsm78 За новият сезон и сериалите в Турция май всеки си пише каквото си иска. Аз така и не разбрах кой с кого ще снима... ooooh! ooooh! ooooh! Малко остана ще се разбере септември.

Нашите гълъбчета и отзад погледнати пак са перфектни. hahaha

Нежност, страст и красота в черно - бяло.

И малко стари, но незабравими спомени.  smile3521

# 422
  • София

Божееее...невероятен е този Енгин !
Обожавам го по различен начин от Бурак , но еднакво силно и емоционално!
Красавец,Чаровник!!!

Ехааааа  love001 свежарката с тънките мустачки и дългия перчем е дошъл и при нас  newsm47

Нека си почива момчето, че нов сезон го чака! Я какъв е небрежен  hahaha

Хайде да сложа и нашите красавци в компанията на някакъв талибан  Joy

Утре ще чакам нови снимки от Фе, нали реклама снима  smile3503

Себи Hug Мими Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 423

Алеееекс Hug аз Енгин  го харесвам всякак , само съм малко Wink Wink Winkпретенциозна към партньорките  му  LaughingИскам го успешен, фатален, неотразим  ,защото го може!!!!!

И така Мими Hug, ако не знаеш , да знаеш ,че съм ЛУД фен на черно- белите снимки /дефект , но траен Laughing/
  Достави ми удоволствие bouquet

Нежност, страст и красота в черно - бяло.

И малко стари, но незабравими спомени.  smile3521

Последна редакция: пн, 14 авг 2017, 22:30 от sebilMM

# 424
Здравейте,изгледах филма на Фе.Отново съм впечатлена от играта и.Страхотна е.И двамата ме накараха да изживея историята им.Много ми се иска да я гледам в комедия.Жалко за мен,ако избора за партньорка на Енгин се окаже истина,защото няма да го гледам.Колкото и да го харесвам ,няма да си го причиня.За сметка на това ,чакам с нетърпение „Братята”,главната героиня ми хареса и то много.Дано и Фе ме зарадва с нов проект.Хубава вечер !

# 425

Кали Heart Eyes може и да си усетила , но мислим общо взето еднакво bouquet

Този филм БЛ е един от любимите ми ,не само защото е с Фахрие.
Честно , колкото и да я харесвам , не си я представям в комедия , но ако и това  успее да изиграе , ще и сваля шапка до земята.

Много са снимките от годежа в Германия , но за мен в тази са съчетани всички чувства.....от където и както и да го погледнеш Laughing Laughing Laughing

# 426
Честно , колкото и да я харесвам , не си я представям в комедия , но ако и това  успее да изиграе , ще и сваля шапка до земята.

Себи, Hug Heart Eyes тя вече е играла в комедия, романтична - "Мач за двама", филм с Толгахан Саишман и се справи много добре. Peace Wink

# 427

Кали, Себи аз съм с две ръце за комедия. С тази нейна лъчезарна усмивка много ще и отива такава роля.

Че то в Чучулигата имаше толкова комични моменти, с които се справи блестящо. smile3521

Той и Бурак ще е съгласен, пък може и той да се включи  Joy Joy Joy Joy

Хайде от утре чакаме новата реклама или поне снимки от нея  Praynig

# 428
 Да Снеже Heart Eyes Hug , "Мач за двама " съм го гледала поне  3 пъти , но не ми е типична комедия -моля да ме извиниш Praynig
 И самата Фахрие не беше толкова добра актриса каквато е сега. Сега е някак завършена , изпипва детайлите ,убедителна е!
 Партньорът и макар и да не съм му фен , го харесвам в този филм.

Мими  Grinning сега се стих  hahaha hahaha hahahaнаистина Бу защо да има нещо против Wink в комедии, страстни целувки няма и хич няма да му пука и 200 серии да са и с когото и да са  Wink

С добро настроение и в очакване на големия празник, ви пожелавам Лека нощ HugБогородица да ви пази !

Последна редакция: вт, 15 авг 2017, 08:26 от sebilMM

# 429
  • София
Добро утро!  newsm51

Днес е Голяма Богородица! Честит празник на всички! Нека бъдем добри и да носим в сърцата си обич и състрадание!  newsm51

Себи  bouquet Hug bouquet Честит имен ден! Да си здрава, щастлива и да имаш много, много поводи за радост!  newsm51

Нося ви кафето и закуската на бегом и изчезвам  animal037

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 430

Добро утро мили момичета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И още веднъж ЧЕСТИТ ПРАЗНИК и  дано винаги Богородица да бди над вас и вашите семейства Praynig

Да Алекс Heart Eyesблагодаря ти , днес имам имен ден , и едно малко лъвче се е родило с името си  Laughing

Да ви е сладко Hug

И наздраве!

Приятен ден и до довечера Hug Hug Hug

# 431

Добро утро, момичета!  newsm51

Да мина и аз да почерпя преди работа, че и аз имам имен ден.

Честито и на теб, Себи! Много здраве и късмет ти желая!

Тя Себи се е погрижила за алкохола, от мен разхладителното... Joy

# 432
  • Враца
Добро утро, Чучулиги!!!! Heart Eyes

Честит празник, Честит Имен Ден на двете ни именички!

Себи, Мими, бъдете живи и здрави! Пожелавам ви много щастливи мигове, много късмет, много, много любов.  Нека имената ви се споменават само с и за добро!
Наздраве!  (Аз започвам отсега от почерпката. Grinning)
Себи, и на малкото лъвче да му е честит имения ден!

Нашите гълъбчета си взеха почивка и от нас май. Grinning

Ще ви покажа защо ме нямаше много, много последните няколко дни. Grinning.
Скрит текст:

Това е моят, малко недовършен, опит да направя това:

Последна редакция: вт, 15 авг 2017, 10:20 от mama_an_ji

# 433
Мами Heart Eyes благодаря,и поздравления за прекрасната рокля bouquet

Мими Heart Eyes  ЧИД и на теб с пожелания за благоденствие, късмет и  много любов, която не може без здраве!

# 434
Здравейте  Heart Eyes Heart Eyes

Себи  newsm51 Мими  newsm51

Мами  Heart Eyes Алекс  Heart Eyes Снежи  Heart Eyes Кали  Heart Eyes

Thinking Няма новини от нашите  newsm78

Затова пък - семейството на Неше - майката на Еда Peace днес е на разходка по Босфора  Wink

Embarassed Embarassed Радвам се, че гримьорът за рекламата е друг  Embarassed Той е този - който бе в екипа за - белите дънки Peace
Нищо, че мястото му тук е - отнето  Wink  
Така - защитата от Рифат е още по-ценна  Embarassed Явил се е - не по служба  Heart Eyes

Wink Това напомняне  Wink не е за нас Peace  Хареса ми хрумката Embarassed  

Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт