След"Чучулигата"-на екрана и в живота Любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 63

• 75 320
  • 736
  •   1
Отговори
# 390

Той само да стане успешен, печеливш филм , а другото  не е проблем за нас.
Мисля си вече ,че тази синя тениска е или като униформа Wink Laughing или кадем за успех .

Мими Peace за колажа.Всяка част от пъзела си заема правилното място.
Лили Laughing нали ме виждаш колко съм наясно с ролите и изявите на Лейля , но ми е интереса и симпатична и бързо ще наваксам.

Тук е истината  Hug и спокойна ви казвам лека нощ Hug

# 391
  • София
Добро утро!  newsm51

Много ранобудни имало тука в събота  hahaha

Хайде, каня ви на кафе и на сладки приказки!  newsm47

Пишат, че приключват снимките на Братчетата - купон, а? smile3503

Joy Joy Joy Бирата - ясно, а къде са мезетата?

И още мои любимци  Wink

hahaha
Това хлапенце ли ги учи как да се бият?  Shocked Joy Joy Joy Joy Joy

Хайде, хубава събота!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 392
Добро утро  Heart Eyes Heart Eyes

А...а...а  WinkЛили  Heart Eyes Нали за това я сложих статията на Утката  Embarassed за да покажа - новата тенденция  Wink  Даже вмъкнах - Фаик - демек - приятел Peace Дори и в този си вид се разбираше, че ФЕ е дала вид отговор на критиките  Wink т.е. статията се брои за - позитивна Wink

А за линкове - вече избягвам да слагам  Embarassed Или страницата е пълна с реклами на средства п/в гъбички  ooooh! ooooh! или по причина, че дори не си правя труда да разгледам - останалите им новини  Embarassed камо ли да ги разбера  ooooh! и от къде да знам - каква политическа Wink интрига мога да създам - без да искам Wink

Друго Embarassed Не ща - да съм - заблудена фенка Crossing Arms И си ме вълнува  Embarassed по принцип  Embarassed От къде духа - вятъра
Когато някой - примерно Мис Пиги - напише нещо лошо за ФЕ- методично и системно... Защо да се ядосвам newsm78  А това, че друг й е повярвал - си е за негова сметка. Обикновено, практиката показва, че следва вид - неприятна за него - изненада Wink

Споменавате Невин  Thinking От времето, в което я помня  newsm78 тя с удоволствие превеждаше само негативните текстове за ФЕ. За другите - не разполагаше с време.  В големите групи във ВК правят същото и сега  Peace Обаче - когато сме стигнали сами до оригинала  Wink когато се види някакво разминаване или случаен  Wink пропуск на някое и друго изречение - съществено.......нещата придобиват - друг - забавен - смисъл

Хайде сега, отново Добро утро  Heart Eyes Heart Eyes Лили Heart Eyes Мими  Heart Eyes Себи  Heart Eyes

Алекс Heart Eyes Този "Пайдос" откога го чаках  Embarassed Joy

Wink Да се подготвим за времето, в което ще нищим - кой е копие - кой оригинал - Хакан Wink

Wink И за да няма празно  Wink в интригантстването Wink  Преговорите за Фатих - продължават  Wink

Цитат
TelevizyonDünyası‏
@TvDunyasii
Следване
Още
GECE BOMBASI:#Fatih dizisinin kadrosuna Wilma Elles, dahil oldu.Ayrıca Cansu Dere ve Fahriye Evcen'le de görüşmeler devam ediyor.
14:03 - 11.08.2017 г.

Приятна събота  Heart Eyes Heart Eyes

# 393
Добро утро Hug

Гани, Heart Eyes bouquet да ти благодаря първо за информацията, която сервираш наготово в темата bouquet bouquet и продължавай така, а пък, който  както иска да си я превежда  и на каквото иска, на това да вярва .mrgreen:

Сега, след като приключиха снимките ми е интересно с какво ще се захванат двамката, дано имат нови проекти Praynig
Някъде бяха писали, че Бу ще се снима в още един филм newsm78

Гани, аз малко съм изпуснала и някои от намеците ви не ги разбирам Crazy newsm78,  примерно Мис Пиги - коя е? А Фаик не беше ли журналист, който работеше за Хюриет и пускаше от първа ръка новините за ЛПНТ?

Е,  Heart Eyes, ако може да се вярва на този- TelevizyonDünyası, то ФЕ ще е на екран, че и с Кенан, че и с Джансу, супер bowuu newsm74

Последна редакция: сб, 12 авг 2017, 09:20 от lilitoKoleva

# 394
    Героят на деня Hug

Здравейте Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Гледам голяма компания се е събрала , а аз макар и след кафето на Алекс Heart Eyes още не съм във форма.Горещините ме съсипаха,а толкова много работа ме чака Sad

Генче Heart Eyes,Лили Heart Eyes потърсих новини около  Фе , но не намерих.
Че наближава края на Братята2, по скоро е дошъл  не е изненада.Щях да се ядосам ,ако  там е Фе.По-добре  ще стори , ако изчака съпруга си в хотел или яхтата.

И шампанско се е ляло освен бира и Бу изглежда много щастлив.

, В кинотеатрах Турции 24 ноября

https://vk.com/video145363853_456240296

Нинджата  е" малък" но сигурно може да върши големи работи

Приятен ден bouquet

Последна редакция: сб, 12 авг 2017, 16:35 от sebilMM

# 395

ЗДРАВЕЙТЕ, МОМИЧЕТА  smile3525 love001

Снимките на филма са приключили , БРАВО на нашето момче!  smile3501 И купон е имало, постарал се е, настроението е на макс, личи си.  bigdance2 Пожелавам му и филмът да е бомба и да бие касовия рейтинг на първата част. Че за какво иначе се труди цяло лято. newsm10 newsm17
        Себи, снимката на героя на деня пак в синьо си я докарала  Joy Joy Joy Ама визията  точно както го харесвам. smile3521 Сладур. love001

И още една в синьо, явно ще е късметлийската му тениска  hahaha но този път и с прелестната муза до него и приятелите...

Ех, кога ме изпревари Joy

# 396
Мими  Hug отдъхнах си вече.Свършиха снимките , сега чакам малко повече време един за друг и снимки  с Фе  разбира се.

Това , че сме повторили една от емблематичните снимки на сем.Озчивит и приятели  не е никакъв проблем!Колкото повече, толкова повече е казал Мечо пух!

Нашите супер модели .

https://vk.com/video166629134_456239549

Лейля , не зная само кой е мъжът с нея newsm78

Последна редакция: сб, 12 авг 2017, 19:40 от sebilMM

# 397
Здравейте отново  Heart Eyes Heart Eyes

Лили Heart Eyes Същият Фаик  Wink Хабер тюрк и ХТ-магазин Peace Понастоящем - според една статия от скоро  Peace и според - гугъл преводача  Peace - Директор в новините на "Летящи птици" - Утката Wink Тревожихме се за него - известно време  Embarassed Миналата есен - изведнъж изчезна от полезрението ни  Thinking след събитията там  Peace Но ето, че се появи  Wink жив, здрав и - отговорен Wink

Мис Пиги - Пелин Кая. Вълнува се от мода  Wink и лаиф-стайл Wink Последната година, често се сблъскваме с нея - челно  Mr. Green
Примерче...
Скрит текст:

Мими  Heart Eyes  Да допълня около общата снимката  Embarassed

Цитат
#instagram @olenekadar

Фотодиректор команды фильма Бурака " Брат 2" Толга Четин выложил это фото в инсте и написал :
Мы оцениваем красивый вид !👍✌👏

И ние  Wink оценяваме - красивата гледка  Wink Embarassed

Joy Себи  Heart Eyes Heart Eyes Joy  Heart Eyes
Цитат
Нинджата  е" малък" но сигурно може да върши големи работи

Решил е - да демонстрира - какво може  Wink

https://www.instagram.com/p/BXqR8w9llrQ/?hl=bg&taken-by=muratsari34
https://www.instagram.com/p/BXqniuNlfcx/?hl=bg&taken-by=muratsari34

Wink Днес темата е била  Wink че БУФ не са се разделяли по време на снимките на КБ2  newsm78

Линк  Peace

Откриха - общ сътрудник - и за ОК и за КБ Wink

Само  Wink да можехме да научим  Embarassed кой е писал - Препоръките Wink
 Heart Eyes

Последна редакция: сб, 12 авг 2017, 20:09 от Ganaila

# 398

Така , така Фе.. прекрасна си!

Красивият ни герой за днес  той Hug

Генче Grinning много пъргав и гъвкав Нинджата.

Нашите са в сигурни и приятелски ръце Hug

Ами аферим ,машаАлах на младоженците  Heart Eyes- заедно! Това се и очаква!

А . аз чакам тези дни снимкопад Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: сб, 12 авг 2017, 21:18 от sebilMM

# 399
Себи Heart Eyes Heart Eyes И аз чакам  Embarassed Embarassed

И днес ФЕ е снимала за Котон
От инста-сторито й

За Бурак очакваме визита в Дубай  newsm78 плюс - реклама

Но все си мисля  Thinking Embarassed че ще се разпишат за два-три дни и в някой морски курорт - техен

Хайде  Wink и поглед от високо  Wink

Снимката е споделена от Озан - г-на до Угур А. - Помощник на Толга Четин  newsm78 може би  Peace Постоянно ги виждаме двамата заедно по снимките  Thinking А Мурат и Угур са качили в страниците си - тази с ФЕ  Heart Eyes

Много снимки с Лейла и нито една с Пънар Дениз  Thinking

Thinking Възможно ли е - героинята на Лейла да е излекуваната и поотраснала сестра на братята Thinking

Heart Eyes

# 400
  • Враца
Здравейте, момичета!!!!  Heart Eyes

Тази нинджа май е дребна, ама може да е много вредна. :Grinning

Предполагам и Фе се е възползвала от неговите услуги.
И много се радвам, че всички от екипа, като че ли, я харесват. Heart Eyes

А тази Лейля била много хубаво момиче. За пръв път я виждам, ама изглежда много добре. Simple Smile

Двамата младоженци, сега, след края на Братчетата, очаквам и да се покрият за малко, за някой и друг ден. И би било нормално, даже и желателно - достатъчно бяха на показ това лято. Heart Eyes
Предполагам, че ще ни захранват със стари снимки през това време. Grinning

Последна редакция: нд, 13 авг 2017, 12:36 от mama_an_ji

# 401

Здравейте Heart Eyes Hug Heart Eyes

Наистина съм много заета и времето в темата ми е от 10- 40мин. Wink/никой не може да ме ограничи освен аз самата!/ но съм отговорна майка , баба и съпруга Winkследвайте ме  Laughing Laughing Laughing  но не отговарям за последствията hahaha hahaha hahaha/

И нещо ,което ме втрещява newsm78

Това детенце участва ли и в други филми освен ЧЛ newsm78
Ако не е реклама на  нов филм в който участва  е неразбираемо newsm78

Иначе , детенцето е невероятно и допринесе МнОгО ....за успеха на сериала!

А , това е мъж от ,който се възхищавам от момента в който го видях Hug Сарпа
Е , той ,ако беше на мястото на нинджата ,не бих искала да съм на мястото на Бу

# 402

Привет, момичета  smile3525

Явно ще почакаме за снимкопада  Rolling Eyes Нашите любимци заслужават активна почивка сега, далеч от хорските погледи само двамата.  Laughing Че особено на Бурак много му дойде работата напоследък. Нека обърне внимание и на жена си. Joy Joy Joy

Ще ви сервирам едно кафенце за следобед на фона на слънчевия бряг на морето. като няма друго...

И малко стара красота от Босфора...

В очакване сме на нови изненади  newsm03

# 403

От вчера Thinkingили просто не съм ги виждала newsm78

Точно това не могат да и го простят -посредствените!!!!

Мими Hugблагодаря за кафето , че угодия  няма -като е горещо Mr. Green, сега е дъждовно и за мен сънливо .Добре ми дойде bouquet

Колкото до снимката......НЕВЕРОЯТНА Е!!!!!!

Привет, момичета  smile3525

И малко стара красота от Босфора...

В очакване сме на нови изненади  newsm03

Искам доказателства , че не е уникална в последните две година на турски звезди и двамата актьори Naughty

Зная , че част от обща снимка и все пак!

И трите Фахриета Laughing в историята на сериала "Чучулигата"- нашето ЛОГО Wink

Последна редакция: нд, 13 авг 2017, 16:00 от sebilMM

# 404
    Себи, ето я и изненадата  newsm51

Фе ли ще пътува или чака гости  newsm78

Аааааааа, гостите пристигнали  Joy Joy Joy И аз докато загрея. Embarassed

Себи, май само тази е нова, другите са стари снимки.

Последна редакция: нд, 13 авг 2017, 16:30 от mimivj

Общи условия

Активация на акаунт