След"Чучулигата"-на екрана и в живота Любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 63

• 75 340
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • Враца
Мими, Лили, благодаря!

Угур се оказа много добро приятелство създадено по време на КС, както и в самия сериал - Зехир, постепенно превърнал се във верен приятел Heart Eyes

# 346

Добро утро  Hug  Heart Eyes Hug

В очакване на нови снимки вече на разсънилия се  Бу и по къси панталони ви пожелавам приятен ден Hug

# 347
  • Враца
Здравейте!!!  Hug

Аз съм малко на спомени тази сутрин, че попаднах на тази снимка. Heart Eyes
Помните ли колко очакване на това интервю беше, колко анализи кой как седнал, кой къде си сложил ръката, кой как погледнал. Grinning
Партизаните ми те, ще ми говорят, че ей така, изведнъж, видите ли, се влюбили по време на АСБ.  - остана и да им повярваме. Grinning
Ех, какви времена бяха, колко емоции. Heart Eyes

# 348
Добро утро, Чучулиги  newsm51

Мами Heart Eyes  hahaha Ще чакаме - следващия март  Wink за да - преброим балоните  Wink
 newsm78 Обаче - Бурак хитрец  Mr. Green Ще има леко  объркване  newsm78 с - годежа  Wink

Аз ще сложа снимката - на още един - наш истински приятел  Heart Eyes

Wink Героят - на вчерашния ден  Heart Eyes

За тези, които вярват на инфото - за "изтезаваните"  Wink от ФЕ Wink стилисти  Wink

Thinking  newsm78 Една Рускиня пише, че Нинджата - Мурат е роднина на Угур newsm78 Едва ли - са й го съобщили лично newsm78
Но в инста на Мурат има и други техни снимки

Усмихнат ден  Heart Eyes Heart Eyes

# 349
  • Враца

И веднага ги топнаха в басейна. Grinning

Този колаж - е от преди две години  Wink

Цитат
Зульфира Ачилова отговори на Leo
Leo, Лена, добрый день девчата. Как видим, медовый месяц -то продолжается, только совмещается с работой Бу!❤ Молодцы ребята, всё используют и с пользой , и для души.Эти пещеры мне напомнили такой коллаж, 👇👇👇как будто Люда ещё два года назад предвидела такой отдых нашей пары...👌👍👏😍😍😍

Цитат
Доктор Ли отговори на Нурия
Нурия, оказывается , некоторые этот отдых в Каппадокии , предвидели уже давно 😜😆. Классный Фш от Людмилы Шеховцовой👍👏👏

Гани, сега видях този ти отговор. Hug
Явно някои девойки имат екстрасенски способности. Grinning.
Браво на Люда.

Аз ще сложа снимката - на още един - наш истински приятел  Heart Eyes

Wink Героят - на вчерашния ден  Heart Eyes

За тези, които вярват на инфото - за "изтезаваните"  Wink от ФЕ Wink стилисти  Wink

Тази снимка страхотно ме изкефи. Heart Eyes

А кой на кого е роднина няма значение, важното е приятелството и че се сработват. И най важното е, че Фахрие се вписва успешно и с удоволствие в тази компания, че приема приятелите на Бурак за свои, както е валидно и обратното - с приятелките на Фе. А това също е много важно за една връзка. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 10 авг 2017, 10:03 от mama_an_ji

# 350
  • София
Здравейте, Момичета!  newsm51

Нося едно закъсняло кафе - почти обедно   Embarassed

Аз ще сложа снимката - на още един - наш истински приятел  Heart Eyes

Wink Героят - на вчерашния ден  Heart Eyes

За тези, които вярват на инфото - за "изтезаваните"  Wink от ФЕ Wink стилисти  Wink

Thinking  newsm78 Една Рускиня пише, че Нинджата - Мурат е роднина на Угур newsm78 Едва ли - са й го съобщили лично newsm78
Но в инста на Мурат има и други техни снимки

Усмихнат ден  Heart Eyes Heart Eyes

Много ме кефи снимката с цветенцето - ето това са истинските приятели!  newsm47

Бурак явно си има доста стабилни приятелства от времето на КС - не само Угур, когото аз много харесвам по принцип, ами и онзи сладур, оператора, дето уж никой не можел да го излови да се снима, а само с Бу има вече толкова много снимки  hahaha

Между другото, инста на Угур е доста интересен  Naughty И в Македония е бил, а защо не е минал и през Бг .....
Тези тримката да си натоварят фамилиите по колите и да дойдат малко на почивка из планините ни ( щото морето ни вече за нищо не става с тоновете бетон и пияни туристи  ooooh! ), пък ние знаем какво да ги правим, ако ги видим  Joy Joy Joy

Изненада! Енгин са го спипали в Каш преди няколко часа  hahaha

Ама с тези мустаци е .............................  Joy Joy Joy Joy
Дали не се подготвя за филм, чието действие ще се развива в началото на 20-ти век?  newsm78
Ох, много ми е ..... странен  hahaha с тези мустаци!

Хубав летен и много горещ ден!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 351
Мами Heart Eyes Алекс  Heart Eyes

Рифат действително се включи много успешно  Heart Eyes Компетентно  Heart Eyes Зарина ги - с подобни снимки Wink щото някой - освен Тейлър Хил Wink май други не познават Wink

Но под неговите постове - туркини спрягат  Мис Пиги newsm78 Thinking Mr. Green
 Thinking Thinking Той - първо адресира - до Хабертюрк Thinking нейната - трибуна  Mr. Green

Скрит текст:
Цитат
Aycan Yörük @AycanYoruk  20 hпреди 20 часа
Още
В отговор до @rifatyuzuak @EvcenF
Harika cevap 👏Özellikle modavesosyete 😃gazetemagazin 😃iyi kapak olur👍👊

Цитат
Aisha ♣ @jessyy48  20 hпреди 20 часа
Още
В отговор до @rifatyuzuak @EvcenF
Pelin Kaya'yi etiketleyin abi @modavesosyete bizi engelledi hep gerçekleri önüne serince😂 nasıl kıskanıyorsa artık kendi rezil oluyor😆

Wink Резил  Wink

Ах, Енгин  Heart Eyes Ах  Wink И ти ли -  в камуфлажна - шарка  Wink Сега, ако и нашите - не изневерят - като теб на - навиците си  Wink щото за - облеклото е ясно  Wink Heart Eyes би трябвало да отскочат до Алачати - при Тек Онур

https://www.instagram.com/p/BXkz0X3gXjb/?hl=bg&taken-by=tekonur

ooooh! hahaha Лоша работа  ooooh! Как да разберем - кое от кога е  Embarassed И какво правят нашите сега  newsm78 И обичайно - "приказливия" екип - сега мълчи Thinking

Изписано - преди 13 часа

Преди - 28 мин.

И за Пънар Дениз- нищо - никъде newsm78 след - "сватбата"  Wink Thinking

newsm78 Тя ли е  newsm78 

Който може - си го може  Heart Eyes Рисуват ФЕ....
https://www.instagram.com/p/BXmzeE6nmMY/

Heart Eyes

Последна редакция: чт, 10 авг 2017, 13:14 от Ganaila

# 352
  • София

Ах, Енгин  Heart Eyes Ах  Wink И ти ли -  в камуфлажна - шарка  Wink Сега, ако и нашите - не изневерят - като теб на - навиците си  Wink щото за - облеклото е ясно  Wink Heart Eyes би трябвало да отскочат до Алачати - при Тек Онур

https://www.instagram.com/p/BXkz0X3gXjb/?hl=bg&taken-by=tekonur

ooooh! hahaha Лоша работа  ooooh! Как да разберем - кое от кога е  Embarassed И какво правят нашите сега  newsm78 И обичайно - "приказливия" екип - сега мълчи Thinking

Изписано - преди 13 часа

Преди - 28 мин.

И за Пънар Дениз- нищо - никъде newsm78 след - сватбата  Wink Thinking

Heart Eyes

На Енгин му вървят камуфлажни гащи, а и май са модни при съседите  smile3503
Ама колкото и да бърка по джобовете на камуфлажните гащи ..... това не го е спасило да го спипа руската фенка и да се фотне с него  hahaha Чудя се да вадя ли пак книжката за езика на тялото или направо да кажа какво говори стойката му  newsm53

Гани Hug и на мене ми прави впечатление, че нищо няма като инфо за Пънар  Naughty Освен снимките от сватбата почти нищо не изтече като инфо. Може пък нарочно да я пазят, за да е бомбата на премиерата, знам ли? А може да има клаузи в договора й с "Ти си моята Родина", които не й позволяват да се появява където и да е. Което ме съмнява, обаче, защото сериалния Леон има купища снимки от Санкт Петербург от филма, който снима с Мерием и Кенан И.  newsm78
Ще се разбере, търпение само да имаме  newsm47

?

И една хубава снимка на Мурат и Аслъ  Simple Smile

Аслъ от Мексико - директно в Кападокия  Laughing Любов ли бе да го опишеш  Heart Eyes

# 353
Алекс Heart Eyes Heart Eyes Embarassed Joy На мен - камуфлажните шарки - са ми "проблем" Embarassed Joy защото нашето ФЕ - напазари дрехи в този стил - в сериозни количества  - през късната зима/ранната пролет  newsm78 - за своя Бей Wink  И той си ги носи с кеф Wink а "ние" съпоставяме с тези - по закачалките  в бутика Wink

ooooh! Joy Да не си помисли - някой нещо - друго  Embarassed Embarassed Embarassed

Що се отнася до Любовта  Wink бих допълнила и - слухове Wink разни  Embarassed И един - проект Wink чийто снимки ще стартират - отново Wink съвсем скоро

Нека да се обичат  Peace Peace

Heart Eyes

Последна редакция: чт, 10 авг 2017, 13:36 от Ganaila

# 354
 wavey wavey wavey

Mного  им се радвам и на тях особено след Каната и Сватбата Hug

На работа съм и затова набързо Hug

# 355
Себи Heart Eyes Heart Eyes Сега видях при Бонитата  Heart Eyes Споделили са видеа - от инста-сторито на оператора  Peace
В момента изграждат някакви сенници  newsm78 че слънцето пече - ли пече  ooooh!

Което означава  newsm78 че снимките продължават  Thinking

Wink С толкова гости  Wink на снимачната площадка - как да успеят за 4-5 седмици  Wink Яваш...яваш Wink

За да е пълна обърквацията  newsm78 newsm78 Мерт Байкал вече споделя снимки свързани с ФИ-то  Thinking
https://www.instagram.com/p/BXm_i12n-7-/?taken-by=mertbaykal

"tbt" - означава - стари  newsm78 Thinking Но същият таг е сложен и от Мурат  Thinking на селфито с Аслъ Thinking

https://www.instagram.com/p/BXm1UdgF_u0/?taken-by=muratboz

Отново -  "tbt"  

ooooh! И Ферди се включи...И него са го налегнали - спомени Wink
https://www.instagram.com/p/BXnBqEmgHiY/?hl=bg&taken-by=ferdisancar

Отряд - партизани  ooooh!  ooooh!

Thinking То си бе съмнително, още когато ФЕ потвърди кой е хотела  Thinking С опита, който имат  Thinking

Heart Eyes

Последна редакция: чт, 10 авг 2017, 16:18 от Ganaila

# 356
     ЗА сравнение

Генче Heart Eyes Praynig мисля ,че на снимката е Пънар newsm78, защото е г група от снимки "Зад кадър "на братята2

На Фе бенката и е  от другата страна и няма белег на лявата буза. И основата на носа и е по- широка и ушичките малко по-големи , но е много хубаво момиче.

Поотслабнал  ми се струва Енгин но е много готин Hug

Май и Беят не е пощаден от критика Wink

Фе и тя.

Последна редакция: чт, 10 авг 2017, 16:12 от sebilMM

# 357
Себи Heart Eyes Heart Eyes

newsm78 Бонитата изтриха снимката с Пънар  newsm78 Thinking  Аз не мога да я разпозная  Embarassed

Това намирам в нета  newsm78 Струва ми се различна  newsm78 Може и тя да  е newsm78

Инста й...
https://www.instagram.com/pinarrdenizzz/?hl=tr

Беят ни  Wink ги е намислил - някакви - пак  Thinking Играят си Wink с нашето внимание и търпение  Wink

Засекли са негов лайк на фен-страница Wink

Ще го критикуват  Wink другите - споделят ли споделят...

А той  Wink- вече обърках бройките на "сърдитите", неудачните, че даже и "заспалите" му снимки

Ако си мисли  newsm78 че така ще докаже/покаже нещо на фенките си  newsm78 Да "отрезви" лудо влюбените  newsm78

Утката - с Фаик Wink още вчера отрази снимката на ФЕ - като отговор към - критиците й

Цитат
FAHRİYE прехвърляния, е дал отговор от критици твърдят, КАК!

09.08.2017 13:24
Почетен Evcen, продължава да привлича вниманието със своите акции. Всеки обмен на събития, които Evcan не обръщат внимание на критиките.

Почетни Evcen акции се подлагат на тежки критики към последователите на всяка снимка. Evcan тази критика нямаше нищо против съпруга Бурак Özçivit е starrer " Братко мой, двете ми " изстрела бяха изпратени до местата, където ценните книжа.

Не съм избягал очите и е част от упражняването на красивата актриса.

Evcan , момче момче отговори критики от споделянето на снимка от сметката Instagram.

Че миналата СПОДЕЛЯНЕ:

Можем - само да се надяваме Wink че са пуснали думичката- отговор  Wink през - преводач-а Wink

Ние си знаем  Embarassed Търпение.....

Heart Eyes

Последна редакция: чт, 10 авг 2017, 16:58 от Ganaila

# 358

Генче Heart Eyes, слушам, по- скоро гледам критиките към облеклото и физиономиите на Фахрие и Бурак от 30 юни насам newsm78
  Не си спомням такива коментари в последните три години откакто са заедно  и на яхтата и в Италия....И филми снимаха и на почивка бяха....

Сега обаче /вие знаете моята теория/ ДЕМОНСТРИРАТ сдържаност и нехайно облекло Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Защо ли  newsm78
Защото , след зашеметяващите тоалети и настроение ,които демонстрираха на СВАТБАТА си  се намериха човеци , които се изгавриха  с тържеството им . което подготвяха с такава любов , вкус и шик.

Е как да не са гневни ..... може би си мислят , чакай да видим сега като ходим с тоалети  едва ли не от разпродажби как ще реагират .И чакат и ще чакат докато поне малко им размине лошото усещане за неподправена завист и подчертана несправедливост!

# 359
 wavey wavey wavey

Тази красота не я видях, но ако я има в темата .. Praynig Praynig Не мога да пропусна Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт