След"Чучулигата"-на екрана и в живота Любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 63

• 75 254
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Снеже Heart Eyes Hug съгласна съм  с теб и много я искам  дълго време на екран -ако може есента и цяла зима и няма  да ми омръзне.
Сигурна съм , че и Фахрие иска същото , но и рекламата действа невероятно на феновете и то много положително!

Мими , давай да даваме  Wink Wink сега ни се е паднал снимкопад :party

Последна редакция: чт, 07 сеп 2017, 21:33 от sebilMM

# 616
Много е красива, много.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Не бива да използва тази красота, а и таланта, само за реклами.  Peace Искам я на екран.  Praynig Praynig Praynig Ако повтарям снимките - съжалявам.  Hug

Последна редакция: чт, 07 сеп 2017, 21:45 от ·٠•Snejka•٠·

# 617

Голяма бомба днес от медиите, още съм в шок  #Crazy #Crazy #Crazy

Тези двама сладури ако ги видя заедно даже и в реклама това ще ми е краят  smile3544 smile3544 smile3544

Ама и ти, Себи, днес направо ме разби с твоите мечти.  hahaha Бурак по бельо. ooooh!
                  Освен по бански тип шорти, по съблечен от това може да го видиш само в сънищата си.
                    Joy Joy Joy Та вече е женен мъж, тя ФЕ само това каза да го истипосат по билбордове
                  само по бельо.  Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 07 сеп 2017, 21:32 от mimivj

# 618

Ти какво Мими Wink искаш да ти го покажа по боксерки  ли и то по- млад? hahaha hahaha hahaha

Ето ти го и после да не кажеш туй -онуй ....рано било....... точка да се слага....

# 619

Себи, къде ги изрови тези архиви, та той Бурак на тези фотоси сигурно и 20г. няма.

newsm12 newsm62 newsm62

# 620
Снеже Heart Eyes Hug съгласна съм  с теб и много я искам  дълго време на екран -ако може есента и цяла зима и няма  да ми омръзне.

Себи, Heart Eyes Hug Heart Eyes

Никак даже няма да ми омръзне.  Hug Heart Eyes А, не, аз не съм против рекламите - нека си ги снима...  Wink затова написах само за.... Hug

Благодаря на всички за споделеното. bouquet Hug

# 621

Аз имам планини от архиви на Фе и Бу  Wink Heart Eyes  Мими Laughing От бебета , та до днес , но времето ми е кът Sad

И нещо интерсно ,което пишат рускините :

Новое с instagram'a фирмы Koton.
Подпись под фото: Фахрие Эвджен разработала эту коллекцию для вас. Теперь в моде джинсы Свободная Душа.

Снеже newsm10

Ще си лягам , че има опасност да заспя на клавиатурата след 3ч сън тази нощ Ill smile3522

Последна редакция: чт, 07 сеп 2017, 21:58 от sebilMM

# 622
  • София

Себи, къде ги изрови тези архиви, та той Бурак на тези фотоси сигурно и 20г. няма.

newsm12 newsm62 newsm62

Мими Hug никога не се съмнявай в Себи Heart Eyes
Тя е скрита лимонка  Joy

Абе вие друга работа нямате ли си, че Бурак по боксерки си мечтаете да видите  newsm62 Може ли такива разговори по късни доби  hahaha Снощи Мими ме тушира с онзи незабравим и неповторим мъж, сега Бурак по боксерки ..... милост нямате ли!  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Едно хубаво Фе за баланс слагам, че да мирясате малко  hahaha hahaha hahaha

Слагам я снимката, щото девойката много ми харесва тука, иначе знам, че повтарям снимката. Ма то хубавото си е хубаво, не пречи да се повтаря, потретя и почетвъртва  Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 623

Алекс, специално за теб, за да спиш спокойно твоят любимец от снощи. Няма начин вече да не го сънуваш.  Joy Joy Joy

Лека и спокойна нощ!  smile3524 smile3524 smile3524

# 624
  • София
Добро утро, красавици!  newsm51

Хайде на Бора-бора, че лято не остана - като захладнее ще почна да ви сервирам кафето на Северния полюс  Joy Joy Joy

Мими Hug знам си аз, че ще се погрижиш за спокойния ми сън  hahaha

Хайде едно хубаво Фе за разсънване  smile3503 Много ми харесва косата й - и цвета, и прическата й. Слагам  пак една от първите снимки от събитието, защото много ми харесва  Heart Eyes

Днес чакам и Бурак да се появи, взе да ми липсва  yes

Енгин е подписал договор за фирм с Чъан Ърмак. Чакам с нетърпение още новини. Ей, тази година пътека ще направим до киното в Одрин  hahaha

Ето тази девойка я спрягат за партньорка

Някой с отзиви за нея?  Praynig

Моите мечти за тази комбинация във филм явно само мечти ще си останат  ooooh!

Вече се забелязва раздвижване при съседите - лятото свърши, започва новия сезон и започват и с изненадите  smile3503

Чудесен петък ви желая!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 625
Добро утро! Hug Hug Hug

Алекс, bouquet

С тази реклама, с визията си, пак удари злобарите с мокър парцал. Joy Joy Joy Повтарям снимки, ама нищо. Hug

Хубав ден! bouquet

# 626

Добро утро Hug Heart Eyes Hug

Алекс Heart EyesСнеже Heart Eyes

От последните снимки на Фе с колеги и фенове ми прави впечатление , че вече все повече мъже се престрашават да застанат до нея.Ами... вече е женена жена  Wink Laughing

Приятен ден bouquet

# 627
  • Враца
Здравейте момичетааа!!!   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Божеее, от този "снимкопад" (Себи  Hug) телефона мо откачи - започна да прави и отваря каквото си иска.  Laughing

Тези от Котон явно са били заели нисък старт и са чакали завръщането на гълъбчетете, за да започнат бълването на снимки  Laughing  
Чувствам се възнаградена за търпението си  Heart Eyes
И тук трябва да благодаря и на вас за всичката тази красота на страниците последните два дни.  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug
Оказва се, че нашата девойка наред със сватбата, наред с медените 4дни, наред с присъствието й на снимките на братчетата, наред с Америка, не е спирала да работи снимки за рекламата, разработването на новата колекция  ooooh!
Кога успява да ги съвмести, че и на всичко отгоре да обърне внимание на мъжлето си  ooooh!
Работохолици с една дума  Laughing
Дано им остане време да направят поне едно малко Буфче  Joy (какво остана за три  Joy)

Това за Бурак и Бекъм  Thinking   - ведага едно работно заглавие - Двете Б Joy
Кой знае дали е вярно  Thinking
Но не е невъзможно. - Ню Йорк голям град, може да срещнеш кого ли не.  Wink Laughing
Сещам се за първото им ходене и за Савджи - той имаше там някъде къща и се бяха срещали тогава. Може и сега, ако е бил там, да са му били гости  Thinking
Което води след себе си и други неща  Praynig Wink

Себи, добре си се завърнала

Вие, момичета, май сте решили да довършвате бързо тази тема  Joy
Май трябва да се подготвям  Thinking вече.
Я кажете, да слагам ли на заглавния пост последните реклами на гълъбчетата? Дори и като линкове? Ако е - да - ще ви моля да ми сложите тук линкове от Тубето на рекламите, че съм само с телефон, без комп, и ми е много трудно  да търся каквото и да е ooooh!

Цитат
"Свободная духом Фахрие Эвджен!Фахрие Эвджен снялась в новом рекламном ролике фирмы, рекламным лицом которой является.Слоган ролика -"Свободный дух", а тема съемки "Модный путешественник". Эвджен сказала:" Я продемонстрировала свой дух и вкус. Я провела летний период, в духе путешественника."Также красавица актриса добавила, что любит путешествия, она свободная духом и продемонстрировала современную женщину"Источник: https://vk.com/wall-1657033_1349544

Последна редакция: пт, 08 сеп 2017, 10:17 от mama_an_ji

# 628
  Благодаря Мами Heart Eyes
 Беше прекрасно  ,но когато е за кратко  ,най-си е добре у дома.
И в Париж , както и други световни градове е хубаво и спокойно само в определени места на града.
Подробности и преживявания  когато пътуваме към Одрин Hug Wink Laughing

И нещо незабравимо.....неповторимо в "Чучулигата"

Фе в КОТОН според мен е супер звезда , а това води до добри дивиденти  за сем. Озчивит.

Това със сигурност са думи на Фахрие- точни, интелигентни, разбираеми!

Не пропустите коллекцию джинс "Свободная душа", которую я создала, вдохновившись современными и путешествующими женщинами..🔝💥😉

И пресата.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2017, 17:41 от sebilMM

# 629
Момичета, благодяря ви за споделеното! bouquet bouquet bouquet

Много красива Фахрие Heart Eyes

Рускините веднага са отразили ФЕ Heart Eyes

6,5 млн поклонника Heart Eyes и без споделени голи снимки, като някои Mr. Green Joy Joy Joy
Само стил, красота и елегантност са достатъчни за привличане на внимание....

Общи условия

Активация на акаунт