НПМГ - 2

• 109 464
  • 785
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Записах се за работната среща.Какви въпроси се обсъждат и колко често се правят такива срещи?

Аз помня за общо три срещи. Ходих само на първата. Хубаво е да се отиде с децата, защото се обсъждат всякакви въпроси, свързани с израстването, с отношенията родител-дете-учител. На първата среща имаше деца от гимназията, които представяха презентации по различни теми. Беше ми много полезно да разбера как ТЕ се чувстват в пубертета, какво мислят за нас, за света, темата за наркотиците, алкохола... И това като го чуеш заедно с детето си е много хубаво. Имаше възможност всеки от нас да напише на лист какво мисли ако не може да се престраши да го каже и после да се обсъди. Имаше психолог, психиатър (ако не ме лъже паметта). Абе супер са срещите. Мисля да се запиша и за тази.

# 421
Записах се за работната среща.Какви въпроси се обсъждат и колко често се правят такива срещи?

Аз помня за общо три срещи. Ходих само на първата. Хубаво е да се отиде с децата, защото се обсъждат всякакви въпроси, свързани с израстването, с отношенията родител-дете-учител. На първата среща имаше деца от гимназията, които представяха презентации по различни теми. Беше ми много полезно да разбера как ТЕ се чувстват в пубертета, какво мислят за нас, за света, темата за наркотиците, алкохола... И това като го чуеш заедно с детето си е много хубаво. Имаше възможност всеки от нас да напише на лист какво мисли ако не може да се престраши да го каже и после да се обсъди. Имаше психолог, психиатър (ако не ме лъже паметта). Абе супер са срещите. Мисля да се запиша и за тази.

В понеделник ще се записваме 😀. Ще питам и аз за този лагер в Бързия. Сленчева, на записването ли включват родители във въпросните работни срещи?

# 422
  • София
Традиционна среща на Работна Група на родители, учители, ученици и приятели на НПМГ

На 16.09.2018 от 14.00 часа в залата за танци на НПМГ ще се проведе Среща на Работна Група на родители, учители, ученици и приятели на НПМГ на тема: “ Всичко се променя.“
За участие, регистрирайте се
ТУК.
n_nova, последвай линка

# 423
  • София
И аз се записах, благодаря, Слънчева. Hug
За лагер може би няма да има, тъй като попитах дали има нещо друго и те ми казаха: "това всичко, ще се се видим на първия учебен ден

# 424
Благодаря за линка!
Hands Plus1

# 425
Да се намъдря и в тази тема - моята дъщеря ще бъде 8б на есен. Избрала е баскетбол за спорт, от което малко не е доволна, но то е, защото по-малката и сестра го тренира и сега ще отнася подигравки Laughing
Иначе НПМГ ни е страст- почти нямаше други желания и баща и е завършил същата гимназия.

# 426
  • София
Тази година добра форумска агитка се събираме. Hug

# 427
Я пак? Старите ...потребители, кучета ги яли? Joy

# 428
  • София
Satisfied

Е, много сме тази година, зайците де!
Прокарваш лоби! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 429
  • София
Satisfied

Е, много сме тази година, зайците де!
Прокарваш лоби! Stuck Out Tongue Winking Eye

Hands Ok Hand

# 430
  • София
Добре дошли на новоприетите!
Имаше питане за децата, които са малко по-напред по английски какво правят в часовете? Най-вероятно същото, което са правили в часовете по специалния предмет миналата година. На родителската среща през октомври госпожата каза: “стоически издържат все още”. И като се има предвид, че това са 12 часа седмично... Ама ме ги мислете тях. Истината е, че тази разлика в нивото е неприятна за децата, които са напред. Но сигурно е два пъти по-неприятна за децата, които са назад.

Моето питане е за вторият чужд език от девети клас. От какво ниво се започва? Моето в прогимназията учи две години руски. Разбира в общи линии, но така и не му се обърна езика да произнесе и една дума правилно. Докато нацели ударението и о->а избягали, а като добавим и СЗ акцент положението от розово става кърваво-червено. Затова реши сега да учи немски и съответно записа курс с амбициите лятото да покрие А1. Но с многото отпуски (а лятото не минава и без инциденти) нещо не ми се вярва да се получи задоволително.

# 431
  • София
Ох, Валя*,
не е за разказване какво правиха в бившето ни училище по английски изобщо не е педагогически пример - г-жата работеше с децата, които знаеха (тя сама си го каза няколко пъти на РС), те не научава нищо ново, а останалите - затъваха. Предполагам сега няма да е така.
Руският е друга бира и моичкият не само не проговори, но и категорично отказва да го учи в бъдеще. Едва го убедих да включи в желанието си и паралелки с Руски, но само за 1/2 АЕГ.
Може би от нула ще е 2 език

Последна редакция: вт, 17 юли 2018, 08:19 от Desem

# 432
Ох, Валя*,
не е за разказване какво правиха в бившето ни училище по английски изобщо не е педагогически пример - г-жата работеше с децата, които знаеха (тя сама си го каза няколко пъти на РС), те не научава нищо ново, а останалите - затъваха. Предполагам сега няма да е така.
Руският е друга бира и моичкият не само не проговори, но и категорично отказва да го учи в бъдеще. Едва го убедих да включи в желанието си и паралелки с Руски, но само за 1/2 АЕГ.
Може би от нула ще е 2 език

Вторият език започва от нула и ви препоръчвам да изберете руски. Госпожата е страхотна Simple Smile

# 433
  • София
И аз не знам какво ще правим с езика, въпреки, че ще е интензивно изучаван. От сега започват възмущенията, защо щял да пише не знам какво си по n-пъти. Опитвам се да стопирам нещата в зародиш, ама ха да видим. Надявам се, да стопи разликата още първия срок, че пусне ли се по инерция цяла година, как ще го вадя после от там, не ми е ясно.

# 434
И аз за това се притеснявам, девойката отсега ми обяснява, че нямало нужда да учи по английски в 8 клас, което е много подвеждащо, защото свикват така и в един момент може да започнат да пропускат.

Общи условия

Активация на акаунт