Започна последната третина за ОКТОМВРИйската дружина! - Тема 8

• 36 606
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Аз имам едно въпросче, мен хемоглобина ми е 117,преди месец когато ми взимаха кръв, което е ок, но сега си гледах изследванията от предишната бременност и видях че 117 ми е бил чак в 9-ти месец, преди това си е бил над 120. Вие как сте с хемоглобина? Колкото до пъпната връв,.моята лекарка която ме следи на феталната (при Маркови ходя) ми каза че всички бебета са или с бая овъртяна пъпна връв, което пак скъсява пъпната,.но ми каза всичко е божа работа, израждат бебетата и е 5 пъти увъртяна пъпна връв без проблем. Не се шашкай.а това някой да каже че къса пъпна връв е предпоставка за секцио...незнам то в днешно време всичко им е предпоставка за секцио. Направо да се чудиш едно време как са се раждали деца. Едно бебе може да се закучи при раждането по ред причини, и риска е за всеки, останалото е божа работа...

# 676
И аз сега се връщам от преглед. Девойката се е обърнала и отново върви назад. Вече не се впечатлявам, на предишния преглед отговаряше, преди това - не, като цяло ясно е, че няма да се роди голямо бебе. Тъкмо имам повод да поръчам още малко дрешки от съвсем малък размер. Grinning

# 677
И аз сега се връщам от преглед. Девойката се е обърнала и отново върви назад. Вече не се впечатлявам, на предишния преглед отговаряше, преди това - не, като цяло ясно е, че няма да се роди голямо бебе. Тъкмо имам повод да поръчам още малко дрешки от съвсем малък размер. Grinning
При нас е обратното. В 31 г.с. измериха младежа 2 кг. Не знам как ще излезе след 2 месеца, ако продължава така да качва. Може и над 4 кг да е накрая. Все пак е по-добре да върви по-голям от средното, отколкото по-малък.

# 678
Maldini, и моят младеж в 31 е вече 2 кг, върви с 2 седмици по-голям и ми казаха, че това може и са е предпоставка за секцио....
Същото ми беше казано и за пъпната връв, която една док видя, че е закрепена в края на плацентата, но за съжаление на последната ФМ не се виждаше дали все още е така и не можаха да ми потвърдят Sad
За хемоглобина - от 3-4 месец ми е все 112, което е ок за бременна и не са ми изписвали допълнително желязо, но проядох месо, а никак не обичам

# 679
  • София
При нас днес измериха в 30 г.с 1,600 момчето, вървяло нормално.

# 680
Maldini, и моят младеж в 31 е вече 2 кг, върви с 2 седмици по-голям и ми казаха, че това може и са е предпоставка за секцио....
Същото ми беше казано и за пъпната връв, която една док видя, че е закрепена в края на плацентата, но за съжаление на последната ФМ не се виждаше дали все още е така и не можаха да ми потвърдят Sad
За хемоглобина - от 3-4 месец ми е все 112, което е ок за бременна и не са ми изписвали допълнително желязо, но проядох месо, а никак не обичам

Мен още не са ме плашили със секцио. АГ-то даже се пробва да ме успокои като каза, че е израждал естествено 5.300 кг бебе в Токуда. Но и той, и на ЖК ми казват, че е още рано да се мисли как, защото трябва да се види колко голям ще е накрая (аз преди да забременея бях доста слабичка).

# 681
117 хемоглобин си е доста добре за бременна жена в тези месеци.Моят преди два месеца беше 108 и затова пих 10 дни желязо.
Ние днес бяхме на преглед и бебчо се развива много добре.Успяхме този път да го огледаме хубаво на 4Д.Такива бузи е направил. Heart Eyes Към края на месеца ще определяме дата за секцио през септември а дотогава ще стискам кълките.Снощи такива брутални контракции имах,почти не спях,ужасна работа. Confused и с това пълнолуние..и то ми действа зле на съня.

# 682
Аз си спомням че с първата бременност имах много контракции в 8-ми месец, подготвителни. Може и преди това да съм имала ама не си спомням и си родих като пич чак в 9-ти. Сега ми се случва да имам някоя друга, ама по-рядко. Обаче като походя повече и трябва да поседна, немога да седя на обикновенно стол ако не съм си подпряла нещо отзад.По-тегаво ми е да пътувам в кола като друса. Неща които пък с първата изобщо съм нямала. Но ако са подготвителни ионтракциите и то в 8-ми месец мисля че всичко си е в реда на нещата и няма да родите преждеяременно.

# 683
Записвам се в новата тема Simple Smile Терминът ми е за 22.10.

# 684
  • София
Ами хйде и аз към дружинката връщаща се от прегледи днес. Simple Smile Ние в 31 г.с. сме 2200 г . Май е с повече от седмица напред. Доки каза, че е отгледано бебе. Simple Smile Хемоглобина ми последно беше 109. Като цяло си пада по малко лека полека. Но пък сега нали съм на конски дози желязо, та ще видим.
Стефи, много те мисля с тези контракции. Не за друго, ами че те мъчат. Hug

# 685
Ема,подготвителни са уж,от 14г.с съм така с контракции,но вече на моменти са толкова продължителни и болезнени,че незнам как ще ги различа от родилните.Стават все по продължителни,а снощи почти цяла вечер не спряха.Днес сутринта бях ок и към обяд айде пак. Confused От друсането в колата и на мен ми става много дискомфортно а права почти не мога да седя,болят ме костите отдолу и не само..оплаках се. Grinning
Кейти,браво на младежа. Hug

# 686
Виш щом са болезнени и продължителни незнам. Спомням си че.като ги получавах не ми беше.приятно, но не помня да са били болезнени. За сметка на това помня истинските контракции:)....няма как да ги сбъркаш!:) Почне ли родилния процес няма как да се объркаш,.боли!:)

# 687
Стефи, днес тъкмо се чудих къде се губиш и питах тук за теб, но незнайно защо целият ми пост липсва? Явно съм модерирана...
Относно контракциите - много неприятно, че са станали и болезнени.Още малко до 9 месец да устискаш Simple Smile

Браво на всички за хубавите прегледи. Имам чувството, че повечето сте по едно време, само аз съм чак след 2 седмици, а идната седмица съм само при акушерката.

# 688
Днес лекарката ми каза, че ме чака на преглед чак в началото на септември за 45 дневния болничен. Много ми се видя - чак след 4 седмици, а уж на 2 са вече прегледите. Така или иначе мисля да започна да ходя и при друг лекар в друга болница, в която искам да раждам, така че ще взема вече да се свържа с него.

# 689
Май са на 2 седмици след 45 дневният болничен. И аз ще ходя чак тогава. Иначе си ходя на частно отделно

Общи условия

Активация на акаунт