Лакове за нокти - 112

• 74 787
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
С домашен сапун от свинска мас ли переш да питам аз? hahaha И тази дясната ръка ли трябва да е идеалната? newsm78
Ами ... да и да! Laughing Варя кокали и жили, чуден сапун става.

# 706
С домашен сапун от свинска мас ли переш да питам аз? hahaha И тази дясната ръка ли трябва да е идеалната? newsm78
Нямам думи Close
Едно е да се критикува маникюр това е поправимо, но кой за Бога си избира ръцете? ooooh! И идеала нещо не ме впечатли да си кажа Laughing

# 707
Никой не е съвършен, еле пък ръката до твоята Simple Smile. Щях да приема забележката и ако тя самата беше показала идеална ръка. Верно личи си, че е ръка на млада жена, но нито формата на ръката, нито ноктите идеални. Wink
Хубаво е когато човек умее да извлича максимално най- доброто от себе си и успява да изглежда добре, въпреки несъвършенствата си.

# 708
Е ако това е ръка на перачка,другата до нея на какво е 🤔.

Може и да съм ви казвала,не помня,но дълги години си гризях ноктите,до дъно. Срам ме от себе си и от това,че стотици хора ме помнят с изгризаните нокти. И то не малко момиче,или неосъзнат тийн,а 21 годишна магарица. От тогава съм намразила знемарени нокти и ръце. Показана ръка е далеч от перфектната,поне за мен.

# 709
Лили, за бой си, в днешно време да учиш синовете ти че жени с идеални ръце и обувки ще им поддържат домовете, вместо да ги научиш че дом се поддържа от двама и няма женска работа Joy (майтапче)

# 710
  • някъде
Ариа, би ли споделила каква е тайната Simple Smile Синът ми започна да си гризе ноктите (а след това включи и късане на нокти), когато беше 2-3 годишен...сега е на 11...за тези години съм му ги рязала 2-3 пъти и то когато му паднаха предните зъбчета. Ноктите му са ужасни, вече са около 1/4 от целия нокът Sad

# 711
Лили, за бой си, в днешно време да учиш синовете ти че жени с идеални ръце и обувки ще им поддържат домовете, вместо да ги научиш че дом се поддържа от двама и няма женска работа Joy (майтапче)
Не е моя работа, на това нещо ги научи баща им. Grinning

# 712
Ариа, би ли споделила каква е тайната Simple Smile Синът ми започна да си гризе ноктите (а след това включи и късане на нокти), когато беше 2-3 годишен...сега е на 11...за тези години съм му ги рязала 2-3 пъти и то когато му паднаха предните зъбчета. Ноктите му са ужасни, вече са около 1/4 от целия нокът Sad
Пробвали ли сте горчив лак? Има такива специално против гризане на нокти. Peace

# 713
Диди,всъщност няма тайна. Тогава работех като сервитьорка в един хубав ресторант и просто един ден ме досрамя,че всеки ден толкова много клиенти,на които сервирам скъпи ястия ме гладат с оръфани нокти. И спрях,от раз. Порастнаха малко и отидох веднага да ми сложат гел,от онзи UV гела,за да съм сигурна,че ще пусна нокти и няма да ги гриза. Ходих една година с гел,мислех че като го махна ще започна на ново,но се сдържах.
За момче обаче незнам как да помогна. Според мен гризането на нокти не е само навик. Особено при деца,за мен е на нервна почва. Аз започнах около пубертета,той пък тепърва навлиза,може и да се откаже от гризането.

# 714
  • някъде
Осмичка, пробвах с лак (от аптеката, близо 10 лв струваше) малко след като започна да ги гризе, но тогава започна да ги къса с ръце. Сега видях, че има лак за гризане в козметичния магазин, за около 2-3 лв и мислех да му купя, но каква е файдата като ако не е едното ще е другото.
Чувала съм това за психчната основа, но какво би могло да подтикне 2-3 годишно? А аз не помня кога точно и дали е имало причина да започне всичко.
Той самият се срамува от ноктите си...обяснявала съм милиони пъти за мърсотията под ноктите, плашила съм го с разни гадни снимки от нета, повтарям му, че ще му се възпалят пръстите и ще трябва да му ги режат- ако спре за ден-два и пак почва.
Подкупвам го и с разни неща, ако спре и му пораснат- и това не става...иска му се да му се купят, но продължава с чопленето.
Аз също от дете имам гаден навик- обичам нещо твърдо да ми опира в началото на нокътя (ъгълчета на книга, ъгълчета на възглавници, а дори и с ноктите сама натискам) и от натиска се деформира самата плочка и затова ви е правило впечатление, че не са ми в перфектно състояние ноктите. От малка го правя и все още продължавам, знаейки че ноктите се съсипват ужасно Sad

# 715
От малка го правя и все още продължавам, знаейки че ноктите се съсипват ужасно Sad
За себе си имаш ли обяснение защо го правиш? И то до сега! Не е без нищо, според мен. И аз като дете си гризях ноктите. Не помня как, кога и защо спрях, но спрях от раз, не беше с отвикване.

# 716
  • някъде
Защото ми е приятно. Единствено на два пръста не го правя и като натисна на тях ме боли и е неприятно, но на другите ми е приятно. Нямам обяснение защо, не помня и кога съм започнала, но е било преди 10 год.възраст.

# 717
Имаш вече деформация на единия пръст...
Мой приятел го прави. При него нокътя на палеца и показалеца на дясната ръка са деформирани, но и целите пръсти са постоянно в ранички, защото се късат и парченца кожа... Sad Познавам го от 41 години и знам при него защо е. Както казах, не е без причина...

Само това исках да ви покажа!
Скрит текст:

# 718
.

Само това исках да ви покажа!
Скрит текст:

Ето това означава да се поддържаш и изглеждаш добре, въпреки физическите дадености/възраст  Grinning Браво на бабчето, много ме радват такива хора Heart Eyes

Диди, поговори с него като с голям човек, даже му предложи двамата заедно да се преборите с лошия навик. Ако трябва се състезавайте кой ще издържи повече дни без да си яде ноктите Laughing Но най-вече му набий в главата колко е грозно и как отблъсква момичетата. При близко дете само това проработи и то когато започна да се заглежда вече по девойките, към 10-11 годишен беше. Wink ММ и той ги гризеше като се запознахме и той така спря, след като всеки път като го хванех му казвах да си погледне ноктите, колко са грозни, как с тези стърчащи кожи може да си инфектира нещо и т.н. И винаги при стрес се изострят тези неща съм забелязала.

# 719
  • Пловдив
И аз от ранна детска възраст до доста късно си ги гризах - люта чушка, горчив лак и какво ли не изобщо не ме спираха, слагал гел повече от година и благодарение на него спрях...остана ми само навика да чопля кожички, който също се опитвам да прекратя...но не успявам успешно засега.

Лили, благодаря за снимката на бабето - страхотна  Heart Eyes възхищавам се на такива жени.

Общи условия

Активация на акаунт