Да изчезнеш като дух/ghosting

• 32 568
  • 169
  •   1
Отговори
# 120
Човек винаги има опцията да се осере или да не се осере. И това в никакъв случай не опира до красавиците и красавците навън. Малко по-страхлив,  малко по-нищожен, малко по-мухльо... Чуждото по-красотно, по-перверзно или по-окомуш такъв няма как да облагороди...

N1 Expressionless

# 121

На около 40. И да вметна - малко му си личат годинките. Явно краставите магарета се надушват. По-добре за момичето - тя си намери готин набор Simple Smile но за това пък месеци наред беше затънала в депресия и пиеше всякакви хапчета.

# 122
А  финансово как е?)

# 123
Според мен момичето е било заблудено още в началото, че има връзка. Въобще не си е направила труда да го пробва дали има достойнства и дали е сериозен мъж. Те като са от повече от година заедно защо не живеят заедно, защо 40 годишен мъж не я е поканил да живее у тях? Според мен той й е показвал, че няма нищо към нея освен секс, но т.к. е фейквал посредствена връзка и момичето си е мислело, че това е любов без да си прави труда да го изпита до къде стига отношението й към нея. Гоустването се прави, когато нямаш чувства към другия и другия започне да ти иска неща, които на теб не ти изнасят вече.

# 124
Има хора, които постъпват така. И не защото отсрещният човек им е опротивял, не защото им е причинил нещо лошо, а просто защото са малодушни, страхливи, слаби..., защото им липсва достатъчно достойнство и уважение, както към самите тях, така и към тези, с които са постъпили по този гнусен начин. Винаги има начин да уведомиш другия, с няколко изречения макар, без излишни обяснения и тъпи оправдания. Обаче, да, "топки" трябват, вярно е. Не е лесно да си силен и да постъпваш достойно, не всеки го може. Изключвам случаите, когато има физическо или друго насилие, когато има грозни неща и наистина е по-добре да изчезнеш безследно.
Това са абсолютно и моите думи, но в случай когато нямаш "топки" да кажеш на половинката си, че искаш да си с друг човек, а си водиш двойната игра, забележете, за да не "нараниш" с истината!
..сори, че спамя темата! 😚

# 125
Тя не е кой знае богата, той може да си позволи прескъпия пръстен като на Кейт Милдънт. Това обещаваше на приятелката ми. Сега пръстена е на ръката на възрастна жена. Странен вкус.

# 126
Стига де, любовта не е само възраст и стегнато тяло. Не можеш да знаеш петдесет годишната какви качества има. Ако някой е влюбен само в младостта и физиката, това не е любов...

# 127
Стига де, любовта не е само възраст и стегнато тяло. Не можеш да знаеш петдесет годишната какви качества има. Ако някой е влюбен само в младостта и физиката, това не е любов...
Добре де, така е съгласна съм. Въпреки това, може да пообесни на бившото си момиче, а не да я блокирва така гадно.... Не съм ли права?

# 128
Добре де, така е съгласна съм. Въпреки това, може да пообесни на бившото си момиче, а не да я блокирва така гадно.... Не съм ли права?

А сигурно ли е, че не ѝ е казал "край" по различни начини, а тя все "не чува"?

# 129
Тя не е кой знае богата, той може да си позволи прескъпия пръстен като на Кейт Милдънт. Това обещаваше на приятелката ми. Сега пръстена е на ръката на възрастна жена. Странен вкус.

Това, че дава вид, че може да си позволи скъп пръстен, не значи, че може регулярно да го прави..)) Капитал при капитал най-добре се пази и доразвива. Иначе само разходи..)
Не знам дали е така в случая, но ми звучи правдоподобно. Затова и блокирането, изчезването и т.н..че ако кака надуши..)

# 130

А сигурно ли е, че не ѝ е казал "край" по различни начини, а тя все "не чува"?

Да, може би ѝ го е казал, докато я е убеждавал да си остави работата за да имат повече време заедно.  Забравих да го кажа, но тя напусна работата си по негова молба, за да могат да пътуват заедно. Много джентълменска постъпка.

# 131
Груба грешка. Не заради работата, ами заради това, че приятелката е започнала да прави всичко, каквото той й каже и така му е станала безинтересна.

# 132

Това, че дава вид, че може да си позволи скъп пръстен, не значи, че може регулярно да го прави..)) Капитал при капитал най-добре се пази и доразвива. Иначе само разходи..)
Не знам дали е така в случая, но ми звучи правдоподобно. Затова и блокирането, изчезването и т.н..че ако кака надуши..)
Мразя такива мъже. Най-лошото, което може да се случи на един мъж е да продаде гордостта си за пари, които така или иначе може да изкара, къде с прозорливост, къде с труд. Simple Smile

# 133
За съжаление - познавам повече такива мъже, отколкото жени.

# 134
  • София
Според мен всичко е било до единият секс и нищо повече. Явно тя е вложила повече чувства и емоции и за това така е станало....той е видял, че тя явно хлътва по него или прави неща, които той не иска или не харесва и за да не стане по сложно за него така е постъпил.

Мен като тийнеджърка така ме заряза едно момче/мъж. Той беше по голям. Уж се виждахме само за секса, но в един момента се усетих, че хлътвам по него и той явно го усети и ме заряза без грам обяснение. Беше ми кофти около 1 месец и след това всичко си дойде на мястото. След време се видяхме и си писахме, но не беше същото.

Общи условия

Активация на акаунт