Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~174

• 67 022
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Злати възможно е да са двама сценаристите - единият ще пише сценария за един епизод, другият за следващия и така ще се редуват...Или ще си разделят героите....
Пропуснах да питам Джейхун да не би да има горещи сцени с партньорката си, а джуклестата да ревнува.... Thinking
Не мога да разпозная кой е в далеченита - ограден в кръгчето... Thinking

Опровержение от Ягмур....

Цитат
Стамбульская невеста/istanbull Gelin

днес в 18:00

#new Опровержение от Ямур Карабал по поводу отношений с Озджаном Денизом
📌Перевод подготовлен нашей группой📌
Несколько дней случившиеся события я не принимала серьезно, не комментировала, даже не хотела, но цвет работы изменился и необоснованные новости начали появляться все больше и больше каждый день. Мне очень неловко от этой ситуации. Она оказывает негативное влияние как на семейную, так и на частную жизнь. Поэтому я чувствую необходимость сделать это заявление.
Новости обо мне абсолютно необоснованны и я не имею ничего общего с человеком в машине, вопреки утверждению.Новости-это необоснованный сценарий, основанный исключительно на воображении "журналиста". После инцидента я пыталась связаться с ним, но он не позволил общения
Если бы я была в отношениях с человеком, который был упомянут, я бы не скрывала эту ситуацию. Я не видела бы в этом позора или чего-то, чего можно бояться.
В результате этих событий, все судебные разбирательства будут начаты как можно скорее, и это мое первое и последнее замечание по этой теме..

Последна редакция: вт, 08 авг 2017, 23:07 от MAMA-AN

# 226
Боби малкия е сладур като баба си  Joy Joy Joy Joy Joy Joy умря циганката, която ме хвалеше и аз започнах сама да се хваля  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Мерси за сладоледеното изкушение - ей сега ще се подсладя и в реала, че ремонтиращите от долния етаж яко ме дразнят вече  smile3511

# 227
Боби Hug wavey,благодаря за снимките и сладоледчето!По-късно ще си хапна! Wink
Скрит текст:
Ще чакам да се обадиш!Хубаво ще е да се запознаем,че от тази тема с никой не се знаем! LaughingМимето беше ми писала,че ще са на Приморско,но в тая жега не ми се мърда да пътувам!А и ММ как да му кажа,закарай ме до там! Laughing
Цитат
Пропуснах да питам Джейхун да не би да има горещи сцени с партньорката си, а джуклестата да ревнува.... Thinking
Ани Hug,ами те са ГГ!Той е от богато сем.,тя от бедно с мащеха!Влюби се в момичето и иска да се омъжи,изправи се с/у сем.!Все още не е имало горещи сцени,само целувки,но тя може и от тях да ревнува! LaughingPeace
Това за Ози и момичето май не е вярно! Peace

От Ранини за приключилите сериали или сезоните им! Peace Има и за Истанбулска невеста! Peace

http://www.ranini.tv/ozel/25908/3/sezonun-unutulmazlari
Има и два клипа от запомнящи се моменти от сериала...
İstanbullu Gelin 14. Bölüm - Nilüfer - Son Arzum -над 1млн. гледания за 2 мес.

İstanbullu Gelin 16. Bölüm - Süreyya Gerçeği Öğrenecek mi? -също над 1млн. гледания...

Последна редакция: вт, 08 авг 2017, 14:16 от Zlatina3

# 228
Злати ама разбира се, че като са ГГ в сериала ще има целувки, милувки и още нещо....Дилара А. ще се окаже голяма ревнивка....Нейната Ипек няма ли да се целува с Фикрет - може и да не се целува....ще стои като дърво....Рускините преди да започне сериала много й се възхищаваха, но на мен до сега играта й изобщо не ме впечатли....Освен цупенето друго нищо не показа....

Двата момента, които имат над милион гледания са наистина много вълнуващи....И аз имам принос в тези милиони....

А Мимето къде изчезна...  Thinking

До Джанип да не е Максут...или само ми заприлича на него  Thinking

# 229
Момичета имаме хаберче....

Цитат
Появилась информация, что съёмки начнутся 15 августа.
В сериале будет новый герой Джан. Эту роль исполнит Мурат Айген.
Вероятно, у Джана будет симпатия к Бегюм.
Мурат Айген женат, воспитывает дочь. Известен зрителям по сериалам Bodrum Masalı, Medcezir, Maral и др.

Коментар на една мамаша....

Цитат
Больше всего люблю его в сериале "Прилив",да и сам сериал очень люблю!
А вот по поводу его роли в нашем сериале,то мне кажется,что он будет ухаживать за Сурейей и раздражать Фарука!А вообще такой симпатичный актёр и почти всегда играет не очень порядочных мужчин,но я рада новому герою,будет ещё интереснее👍🌹

# 230
Ани,благодаря за хабера! HugЕ,не остана-1 седмица и ще започнат да излизат снимки от сета! Laughing
Цитат
Този актьор съм го гледала само в  Medcezir/Прилив и отлив! Peace

Цитат
А Мимето къде изчезна...  Thinking
На почивка е! Peace

Тези снимки ми напомнят на вилата от сериала ''Гордиев възел''!Изглежда мрачна!Но има езеро и красиви птици! Peace

кратки видеа от сета....
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456239816%2F8b … pl_wall_-58520450
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456239817%2Fcd … pl_wall_-58520450

# 231
Злати кой сериал ще се снима в тази вила...с участието на Еркан ли  newsm78

Този актьор, който ще влиза в Невестата е неизвестен за мен...Но си мисля, че ще дразни Фарук като се завърти около Сюрея...
Това няма да ми хареса, но пък имам желание да се появи някой, който да постави Фарук на мястото му....Ще си играе игрички той с нашето момиче..... Naughty

Сонгюл Йоден вчера зад кадър.....

Сонгюл Йоден

Актрисата Сонгюл Йоден е родена през 1979г. в Диарбекир, но прекарва детството си в Анкара. Там завършва Турската театрална академия. До 2001 г. е известна с превъплащенията си на театралната сцена, а Перла е първият сериал, в който се снима. Името й Сонгюл в превод от турски означава “розова роза”. Била е омъжена за турския актьор Джанберг Учуджу, който е един от най-желаните мъже в родината си. Двамата с Къванч работят с един и същ агент, който ги урежда за ролите в Перла. Сонгюл е предпочитано лице за много рекламни кампании на популярни модни марки. В София тя сподели, че този месец ще се състои премиерата на игралния филм Горчива любов, в който тя отново изживява нещастна любов.В публичното пространство и медиите непрекъснато са захранвани от слуховете, че между двамата екранни партньори Инджи и Мехмет има изпепеляваща любов в реалността. Тези слухове разклащат личния им живот. Къванч и Мис Свят 2002 Азра Акин слагат край на връзката си. Актрисата пък бива атакувана от адвокатите на мъжа си с обвинения за изневяра. След края на снимките на сериала всеки от тях поема по свой път. Според клюкарските издания в Турция Йоден е имала връзка с режисьора на Перла Кемал Узун. Таблоидите в момента й приписват закачка с турския актьор Садри Алъшък. Пак според тях Къванч и Сонгюл скоро ще се снимат отново като влюбена двойка в нова телевизионна поредица.

Малко инфо за актрисата - старо е от 2009 година

# 232

Нов сериал започна снимките вчера. Публикувалият снимките пожелава "успех пожелаваме ви всичко най-хубаво "

Допълвам си поста, за да не сгазя лука.....

Ядосах се служебно...затворих програмата и реших да се разтоваря със Съдбата...ама йок....Бозавата кучка ме вбеси още повече...а Кахраман в тези първи епизоди го правят на маймуна....Каквото каже бозавата и той веднага е клекнал....А тя като развален грамофон повтаря едно и също...колко се била изплашила, да не би да му се случи нещо.....Така се накара на Елиф, че чак ми идваше да вляза в телевизора и да ударя Кахраман с нещо тежко и евтино  box.....Какъв кахраман.... страхопъзльо.....Хак да му е..... 

Последна редакция: вт, 08 авг 2017, 22:32 от MAMA-AN

# 233
Добро утро  Hug
Красив, щастлив и усмихнат ден ви пожелавам  Hug

Кратко видео за доброто ви настроение  Hug

Dance with me

видео тук

# 234
  • Стара Загора
Добро утро  Nature Sun With Faceс отлично настроение и аромат на кафе
Носете в себе си усмивката за да се чувствате добре!
Нека обичта и любовта да изпълва вашето сърце,
а късмета и вдъхновението щастието да ви донесе!
Благословен ден от мен

Ани HugЗлати Hugблагодаря ви за хаберите и  снимките bouquet bouquet
Артиста,които ще се присъедини към актьорския състав на ИБ,съм го гледала в "Квартала на богатите"
Симпатичен ми е...,но да видим каква роля са му отредили в ИБ... Thinking

Вчера забравих да пиша за новата изгора на Ози...
Не искам да ядосвам никого,но хич не ми харесва newsm43

ПП      Ани waveyписали сме едновременно Grinning
Докато търся снимки,си ни сервирала кафе и закуска Heart Eyes Peace
С удоволствие си пия кафето в твоята компания  Heart Eyes Hug
Скрит текст:
Само днес почивам и отивам на село Crossing Arms ще ни докарват някои мебели и ще ги зглобяваме  Peace

Последна редакция: ср, 09 авг 2017, 08:27 от bojana maneva

# 235
Може би някой гледа Пълнолуние

6-та серия с руски субтитри
https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video-83475167_456240499%2Fe1f … l_wall_-146912950

На Ани и Боби благодаря за кафето и закуската! С удоволствие ще си изпия моето кафе като мислено си представям, че сте до мен!
На всички момичета пожелавам един хубав и слънчев ден! Все пак е ЛЯТО!

# 236
Боби  Hug Лу  Hug и вашият ден да бъде прекрасен и кой с каквото се захване да му бъде спорна работата  Hug

Лу и аз като си пия кафето мислено си представям, че сме заедно - така не ми е скучно  Naughty

Боби след като ще пристигат мебелите значи сте на финала - това е един от най-хубавите моменти от ремонта....
За новата изгора на Ози - на мен ми хареса, ама се оказа, че са папарашки писания....
Не се притеснявай - аз не се обиждам, че на мен някой ми харесва, на друг не...и обратното. Това важи особено за актьорите. Не можем да харесваме всички.....но това не трябва да ни пречи да бъдем заедно....

Фрагман за игралния филм "Другата страна"...

https://youtu.be/LAT4UupLPVE

# 237
Добро утро! Hug Hug Hug

Ани HugБоби Hug,вече сте се погришили за кафето и закуската!И аз в момента го пия! Wink
Благодаря за снимките и видеото! bouquet bouquet

Лу Hug,благодаря за линка на Пълнолуние!Бях го приготвила тъй като знам,че го гледаш, но си ме изпреварила! Wink

Цитат
Злати кой сериал ще се снима в тази вила...с участието на Еркан ли  newsm78
Ани,да за  сериала с Еркан! Peace

Това е пуснато вчера,да видим ще започнат ли в септември,както са писали! Peace
Цитат
Съемки начались!

Сегодня стартовали съемки нового сериала канала ФОКС с Эрканом Петеккая, Сонгюль Оден и Долунай Сойсерт в главных ролях "Без Протокола"
Премьера планируется на сентябрь.

Перевод сделан для группы Большой Клуб Турецких сериалов- turk_dizileri
Да очакваме скоро и тийзър! Peace
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456239818%2Ff8 … pl_wall_-58520450

Приятена сряда,макар и гореща! Laughing Hug

# 238
Здравейте дружина  Hug Heart Eyes Хей ме на и мен  Embarassed позакъсняла поизгоряла ,потъмняла и понапълняла  Embarassed така отразявам семейната си почивка  Embarassed На първо място искам да ви изкажа безкрайните си благодарности за поддържането на темата с всички те и размисли и страсти  с всичките и снимчици и клипчета . bouquet bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes За протокола само да отчета  Embarassed ,че през цялата си почивка се стремях да не ви изпускам от поглед но нямаше как да пиша тъй като си пазех нета  защото ми се наложи да поработя и там и то доста обстойно и непрекъснато влизах в една ел.пладформа и пусках информация а нета ми бе мобилен и на флашка и си го пестях . EmbarassedЧакаме новия сезон на ИН и вече нямам търпение да започват снимките  Hug

Желая ви един прекрасен и прохладен ден. bouquet bouquet

# 239
Злати  HugМиме  Hug прекрасен остатък от деня момичета  Hug
Миме добре си се завърнала  Hug Дано да си доволна от почивката  Hug
Скрит текст:
Няма как да не ти се е наложило да работиш и по време на почивката....защото ние счетитата винаги трябва да си правим сметка по календара кога да излизаме отпуска и кога можем да почиваме и то не напълно.....
Вчера със Злати те споменахме и ти веднага се появяваш.... Hug
Снощи се върнах назад в темата и видях, че съм пропуснала, че и Кралицата ни е навестила, когато бях по бабинство....
До края на месеца почивките ще свършат и отново ще бъдем на линия всички..... Hug

Още новинки за сериала с участието на Еркан....

Цитат
Начались съёмки сериала "Вне протокола", который выйдет на канале Fox TV. В главных ролях: Эркан Петеккая, Сонгюль Оден, Долунай Сойсерт, Тугай Мерджан и Нур Сюрер. Режиссером является Джевдет Мерджан. Сценарий принадлежит Шахину Алтугу и Джанеру Гюлеру. Продюсирует сериал 'Karga Seven Pictures'. Эркан Петеккая будет играть успешного адвоката.

Изобщо не съм наясно в кой сериал ще се снима...за сирийските бежанци, за американското участие или нещо съвсем ново и различно  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт