Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~174

• 66 981
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • Плевен / София
да видим какво ще направи Фарук през септември...
дали това...

ако я намери....

# 61
  • Плевен / София
Изгледах отново 6 серия на ИН....Отново ме жегнаха думите на Есма, че чака от Ипек да продължи рода....въпреки, че Сюрея е "голямата" снаха.......голямата радост от благата вест......

Толкова лоши очи бяха свидели на любовта на Фарук и Сюрея в конака....не приемащи ги...като започнем с Есма ...Ипек...Фикрет...и стигнеш до Гюлестан....чудно ли е, че лошото се случи....и бебето си "отиде"....дано не си е  отишла и любовта им....

# 62
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Това ще е трети последователен пост....може и да ме изтрият....но искам да ви почерпя....
Скрит текст:
днес ММ прави хубавите 50 години....
за настроение в днешния ден...

# 63
Добро утро! Hug Hug Hug

Здравейте момичета
Това ще е трети последователен пост....може и да ме изтрият....но искам да ви почерпя....
Скрит текст:

Гости Hug,честит юбилей на съпруга ти! bdbaloni Да е жив и здрав!Обичайте се много и изживейте прекрасни години и за напред заедно! smile3525 Two Hearts Flowers Four Leaf Clover Приятно изкарване на празника! Wine Glass cheers

Ани Hug и Сиси Hug имат гости!Стават и баби гледачки! Laughing

Джано....
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456239807%2F8e … pl_wall_-58520450

Приятни забавления на всички в неделя! lovekiss

# 64
   Харесвам актьора Еркан Петекая и е красив мъж.

# 65
Привет следобедно! Hug

Женифър Hug,добре дошла! Hug

Последно са пуснали това за проекта.....

Цитат
Стали известны имена партнеров Эркана Петеккая в новом проекте с рабочим названием «Kayıt Dışı».

Определились с главными героями сериала, который является совместным проектом турецкой и американской кинокомпаний «Karga Seven» и «Red Arrow». Первым контракт подписал Эркан Петеккая, он исполнит роль смелого и сурового человека борющегося за добро в темном мире.

Сценарист сериала - уже известный нам Кубилай Тат (по фильму «Ejder Kapani / Путь дракона»), а режиссёр - Джевдет Мерджан. Партнёрами Эркана Петеккая стали Сонгюль Оден и Долунай Сойсерт. Выход проекта ожидается не позднее октября на телеканале Fox.

По слухам, сериал будет повествовать о детективе-евнухе во времена Османской Империи.

❌ Не копировать без указания источника! ❌
https://vk.com/erkanpetekkayafan

# 66
  • Плевен / София
Женифър Hug
новата версия няма опция да известява за нови отговори в темата...аз поне днес не получих нито едно
не знам дали има желаещи за кафе... мокачино или мокиато...

# 67
Цитат
новата версия няма опция да известява за нови отговори в темата...аз поне днес не получих нито едно
Горе вдясно до аватара ти и писмото за лични съобщения има камбанка!Там излизат!Иначе като влезеш  във форума след всяка тема в червено има броя на новите отговори!Ако не я следиш пише 99+! PeaceАко-не, влизаш в темата, отиваш до твоите постове и проверяваш! Wink Laughing Аз вече съм писала след теб сутринта и ти цитирах поста,че почерпката ако я изтрият да я запазя! Joy

# 68
  • Плевен / София
Цитат
Горе вдясно до аватара ти и писмото за лични съобщения има камбанка!Там излизат!А във форумът след всяка тема в червено има броя на новите отговори!Ако не я следиш пише 99+! Peace

Скрит текст:

ЗлатиHeart това го виждам, но нямам известия на личната си поща за нови отговори, както беше преди....

Златиблагодаря за пожеланията...Blush
Скрит текст:
гледа ли новата серия на Сърцебиене....какво ще кажеш...

# 69
Здравейте момичета
Скрит текст:

Нека вятъра те вее,
нека слънце да те грее,
и ще пееш от сърце,
в следващите 50
ЧРД на съпруга ти, Гости!

# 70
Скрит текст:
Днес, 23 Юли, е Световният ден на бабата. Желая на всички ви любов и щастие....
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ БАБИ
KissKissKissFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 71
  • Плевен / София
Лу благодаря....
Скрит текст:
честито на всички баби....нека да са винаги готови да откликват на зова за помощ....

# 72
Здравейте, момичета!

На Гости - хиляди пожелания за всичко най-хубаво на съпруга - да сте живи и здрави и много щастливи, дълги години, да отгледате внуци и правнуци заедно!

Тази версия е толкова постна, че не може да се напише едно свястно пожелание и да се украси с хубави емотиконки... или да прикачеш снимка. или аз не мога...

https://sc.mogicons.com/c/270.jpg

Много съм назад със сериалите. Гледах само Пълнолунието, за друго не ми остана време...

# 73
  Харесвам актьора Еркан Петекая и е красив мъж.

Женифър, добре дошла в темата ни.  Ние всички тук  харесваме  Еркан Петеккая и пишем за него.  Той е  нашия  патрон.
Тук ще намираш  всички  новини за  творческата дейност на Еркан, за  партньорите му, за семейството му.

Гостенче, честит празник на момчето ти.  Да сте живи и здрави и да се обичате докато сте живи.

Момичета, намерих  нещо  за  Еркан и  новия му проект, не е ново, ама сега го открих.  Ще ви го напиша.
А може би някоя от вас го е писала преди, моля зя извинение.

Компанията  на ФОКС ТВ  е "Рейвън седем червена стрела" и е  с   водещата   роля  на новата драма   за ФОКС ТВ  Турция.

Седем гроуз - обяснение от  Еркан Петеккая - новина. Но тази новина е публикувана в  Турция  на 10-ти юли 2017 год.

Еркан Петеккая -  Червеното е една от най-големите световни  медии и същевременно продуцентска  компания "Врани седем стрели".  През м януари 2017 год. е призната за една от най-мощните компании  "Аров ентертайнмен"   които влязоха  на строителния  пазар  с "Врани седем стрели"
в  Турция.
                      Като  първа стъпка след завършване  на строителните обекти Сиркер  в  Турция  се готви  да навлезе  на  пазара  с  други  строителни  обекти.
                       Вече знаем за първия  гарван  на име "Седем пикча"  навлезе в  Турция  със  съгласието  да участва  Еркан Петеккая, вече подписал   Окончателния  договор.
                      Компанията  производител ФОКС ТВ  започва  излъчването  в  Турция,  като  проекта  се нарича  POST GO,  която  получи  лиценза за заснемането  на  четирите  проекта.

Опитните  Директори  подписаха  споразумение  освен  с   Еркан Петеккая,  така  също   пак  в   дългосрочен  план  с  режисьора  Джевдет  Мерджан.  Сериалите  ще  бъдат  драми .  Отнасят  се   за  времето  от 1830 до 1836 години  при  царуването  на  Султан  Махмуд  втори,  до  падането  на  Османската империя.

Продуцентската  компания за  първия  проект  на сериала  "Дървото на  еничаря"  е  получила всички  права да публикува  книгата и  сценария  на  писателя-историк  Джейсън  Гудуин.

Президент  на  първата  продукция  ще бъде  Емре  Шахин.  Главният  герой  ще бъде  евнуха  Яшим  Тогалу, неговите  детективски  приключения  и драми. Той ще бъде в  харема и дясната  ръка  на  Султан  Махмуд  втори, както и  с  дипломатическите  консули на другите  държави  в  Истанбул.  Яшим ще открива  мистериозните  убийства и кланета  в   дома на  Султан  Махмуд  втори.   С  течение  на  времето   Яшим  Тогалу с детективските си  разкрития  се  превръща  в   символ  на  Османската империя.
                     Ролята на  детектива  Яшим  е  поверена  на  Еркан  Петеккая.
                     Първата серия  ще се излъчи   през в. септември  т.г.
                          к    р    а    й   .

Последна редакция: нд, 23 юли 2017, 20:05 от sisi55

# 74
Здравейте момичета . Hug Heart Eyes Благодарности за всичко споделено  bouquet Heart Eyes

Гости  Heart Eyes

Скрит текст:
Честит рожден ден на съпруга ти. bdbaloni Пожелавам му най-вече здраве и късмет всичко останало се нарежда ,да имате своята любов и разбирателство и да дочакате 100 годишния му юбилей  Praynig bouquet

А на вас мили  настоящи и бъдещи  баби  Честит празник  bouquetHug Heart Eyes
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт