Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~174

• 67 030
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Мими Hug wavey,добре завърнала се след почивката!Като тръгнеш на работа ще влезеш във форма! Wink

Цитат
Начались съёмки сериала "Вне протокола", который выйдет на канале Fox TV. В главных ролях: Эркан Петеккая, Сонгюль Оден, Долунай Сойсерт, Тугай Мерджан и Нур Сюрер. Режиссером является Джевдет Мерджан. Сценарий принадлежит Шахину Алтугу и Джанеру Гюлеру. Продюсирует сериал 'Karga Seven Pictures'. Эркан Петеккая будет играть успешного адвоката.
https://vk.com/diziturk

Превода на др. сериал от снощи-''Ruya''/''Сън''-4еп.!
https://vk.com/ruyaofficial?z=video-83475167_456240498%2F5b3747d … _-83475167_411402
И фрагмана на 5-ти еп. на руски ез.
https://vk.com/ruyaofficial?z=video-117053411_456239239%2Fe125fb … l_wall_-117053411

ПП Ани Hug,е наминала преди мен!Повторила съм инфото за Еркан,но закъснях с поста! Peace
Цитат
Изобщо не съм наясно в кой сериал ще се снима...за сирийските бежанци, за американското участие или нещо съвсем ново и различно  Thinking
Ани, и аз се зачудих като прочетох последното инфо! Laughing

# 241
Злати, след като и ти си се зачудила, заначи си е за чудене....
Но още когато се заговори за новия проект за сирийските бежанци излезе инфо, че партньорка на Еркан ще бъде Сонгюл....
Но с ролята на успешния адвокат...ми се струва, че това няма да е сериал за сирийски бежанци....А много ми се искаше да бъде нещо свързано със  съвременните събития....

Бурак Тозкопаран - Озан от Парченцата разпуска с приятели....

# 242

Превод от арабски....

ще има успешен адвокат, ще се появи в луксозни коли, ще работи като детектив, ще разреши проблемите на богатите семейства в едно досие.

Thinking Thinking Thinking

# 243
Момичета тази вечер се класирах за Съдбата  Hug

Млади ,влюбени ....... Hug

# 244
Миме правила си ми компания....
Колкото по-хубав ми е телевизора, толкова Дафа е по-грозна  Joy Joy Joy Joy Joy Малееееееееееее...голяма кобила е....
Както казваше ММ
Скрит текст:
Голяма жена за парад, малка жена за креват..... Embarassed Embarassed Embarassed
Та и Дафа става за парад  Grinning
Извинявам се ако съм обидила някого  Praynig

Няма никаква човещина в Дафа...пълен егоист е порцелановата......Изобщо не я интересувала Елиф, тя се интересува само от бебето...И за какво здравословно хранене ще ми приказва...за какви 5 лева....като бозавата пие като смок.....ама дали Елиф не пушела....и водела ли здравословен живот...Когато тя беше бременна не видях веднъж да слуша класическа музика, ама изискваше от Елиф да слуша само такава музика.....Е такива с двойни стандарти хич не ги понасям.....Глезли  Mr. Green

А Бадето е голяма сладурана в реала....Дано и в сериала да има любов между двамата  Praynig Ще се целуват на поразия  Grinning

# 245
  • Стара Загора
Добро утро food010момичета Hug Hug Hug
Нека днешният ден бъде вълнуващ, красив, обичан и много, много щастлив за всички вас...
Следвайте ритъма на сърцето, шепота на желанията си, раздавайте усмивки, живейте за мига...
и не забравяйте каквото и да правим, където и да идем, важно е онова, което носим в сърцата си... Heart
Пожелавам ви удивителен четвъртък

Ани HugЗлати HugЛу HugМиме Hugблагодаря ви за хаберите и новите снимки

Ани  wavey

Скрит текст:
Има още ремонти... 2-рия етаж е готов;-вчера сглобиха гардероба и секцията...
Започнах да подреждам Peace

Миме waveyдобре си се завърнала от морето Hug

# 246
Добро слънчево утро  Hug
Боби стана ми много приятно - кафето е сервирано с пожелания за прекрасен ден  Hug...Сякаш заедно ще си пием кафето  Coffee Coffee
И аз пожелавам на всички лек, спокоен и усмихнат ден  Hug
Във вторник е 15-ти и както излязоха подсказки трябва да започнат снимките за втори сезон на Невестата - дано....че вече съм нетърпелива....

# 247
Добро утро!

Боби Hug,днес си наминала раничко за да ни сервираш  закуската! bouquet Явно си първа смяна! Wink Peace

Ани Hug,ще има какво да пускаме като започнат снимките! Laughing

Пъстър,усмихнат и щастлив ден и от мен! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 248
Здравейте дами  Hug Heart Eyes Благодарности към всички ви за споделеното  bouquet и от мен лек и прохладен ден в очакване на новия сезон  Hug

Някой са се забавлявали  Hug

# 249
Следобеден привет момичета  Hug
Скрит текст:
Периодично лаптопа ми прави някакви номера...и днес е един от тези дни...Направо ми се изправиха косите...и тъкмо мислех да търся компютърен специалист и той бавно, бавно зареди...Когато се оплача на моя син, той казва, че няма никакъв проблем - проблема бил в задклавиатурното устройство, демек в мен.......но проблема възниква периодично и най-често когато се ъпдейтва и то не винаги...понякога всичко си минава добре....Не знам как да заделя пари да си купя още един лаптоп да си джиткам из нета, а на този да оставя само програмите с които работя....макар, че и сега е разделен и с една парола влизам в работа с друга за удоволствията....

Злати  Hug Миме  Hug чудесни пожелания за което сърдечно благодаря  Hug

Цитат

Като гледам снимката на Бегюм и тя като някой други актриси си е глътнала корема и е изпъчила едни гърди напред.... Wink Тези актриси позират и пред камерата и играта им не ми е истинска...Харесвам актриси, които независимо как изглеждат, когато са в роля предават преживяванията на героинята естествено....Затова ми хареса играта и на Аслъ - много реалистично представя образа на Сюрея.....

А това е от игралния филм "Другата страна"....

# 250

https://youtu.be/Su6L5nfzPck

По повод този клип мнението на една мамаша, с което мнение съм на 100% съгласна  newsm10 newsm10

Цитат
Он хотел несколько раз рассказать, но все время мешала Бегюм... У нее , видимо, свой был план, что бы Фарук посильнее прирос к сыну и его легче было бы "прибрать " к рукам. Очень мне не нравится Бегюм...

# 251

https://youtu.be/Su6L5nfzPck

По повод този клип мнението на една мамаша, с което мнение съм на 100% съгласна  newsm10 newsm10

Цитат
Он хотел несколько раз рассказать, но все время мешала Бегюм... У нее , видимо, свой был план, что бы Фарук посильнее прирос к сыну и его легче было бы "прибрать " к рукам. Очень мне не нравится Бегюм...

Ани Hug,не сме единствените,които мислят така за Бегюм! Laughing newsm10
Скрит текст:
Преди време и моя лаптоп правеше тези номера,сутрин го включвам а не тръгва!Гледам от време на време да го рестартирам и така не ми прави тези номера! Peace

Миме Hug

Цитат
Мурат Боз и Аслы Энвер вчера вечером.
Подпись от Мурата "Мой цветок 🌺 "

Гости Hug,се губи, след почивните дни не е минавала! Thinking

# 252
Злати - нали Гости каза, че
Скрит текст:
заминава на село да прави зимнина....Сигурно ще се прибере в неделя....Може би тя няма нет и затова не се свързва....
За компютърните проблеми - почти винаги става когато рестартирам компютъра за обновяване...Има нещо, ама като не разбирам....само се страхувам да не загубя данните от счетоводната програма, че тогава ще стане лошо...До преди няколко месеца архивирах всеки месец всичко на външен диск, но последните месеци ми се изписва, че мястото е недостатъчно...Сина ми трябваше да направи настройки, но уж все не му остава време, а на мен ми е неудобно непрекъснато да му напомням....Ако намеря някой специалист да ми го направи срещу заплащане, той ще ми вдигне луд скандал, че позволявам на чужди хора да ми бърникат в компютъра...а той ще го направи когато на него му кефне....Този филм вече съм го гледала....Джинс гони моя син...същият е като брат ми...Той по същия начин постъпваше с майка.....

За Бегюм само моя милост бълваше змии и гущери....че дори влязох в конфликт с момичетата....Затова по едно време спрях да отразявам божата кравичка...Но след случилото се в последните два епизода съвсем не мога да я понасям....А ако Фарук във втори сезон започне да се колебае ще ме загуби като симпатизант....

# 253
Най-вълнуващият момент до сега в Съдбата....

# 254
Ани за  гифчета  Heart Eyes един прекрасно изигран момент  Hug страхотна игра и на Ози и на Хати  Hug само гледайки ги ни вкараха във филма  Heart EyesИ аз хванах тази вечер пак малко от Съдбата и пак се нервих на Къймет и Дафа и искренно се смях с Шукрян с разузнаването и за бременната ,че не е Дафа се сети веднага  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт