бъдещият ми съпруг "поддържа" друга жена

• 29 861
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Изхвърляй иконите през терасата,ако тръгне след тах да ги гони значи са в сърцето му.
Чак след две седмици ли е тази сватба ?По бързо не може ли,че да си го прибереш и да мирясат всички.

# 211
Авторке, а църковен брак няма ли да има? Нали е вярващ?
Поинтересувай се, кажи, че искаш да си близо до него, иди с него когато се събира с другите вярващи и виж какво правят. Срещни се с тези хора, на които дава пари, нали ще ти е съпруг, кажи че се интересуваш от бизнес инвестициите му. И си отвори очите виж какво правят всъщност, като ходиш там имам предвид, за какво говорят, какво кроят.

# 212
Църковен брак ще има. Не иска да ме кани на срещите с родителите му и леля му - нотариуска в центъра на Пловдив. Според мен започна да се страхува да ми се довери като му казах, че няма как някой Софиянец "защото много го обичал" мъжът на оная да си лиши собствените си деца и внуци от наследство на имот на Съдебната Палата в полза на неговите хрантутници.. и после да почине... случайно. Уж щял така и така да почине ама не ми се вярва тая. Той и това нямаше да ми каже по начало - просто толкова много я защитава тая, че като казах че и тя и семейството й са хрантутници и той почна да ми разказва как не били, как на мъжът й баща му му бил помогнал да му предпишат апартамент в центъра на София, как тя станала наследничка на баба си, как майка й - като се развела с първия си съпруг се оженила за друг - по-възрастен, след някоя и друга година починал втория съпруг и сега тя имала цяла къща наследство, как баща му на мъжът на тая бил имотен софиянец.

Последна редакция: пт, 28 юли 2017, 09:52 от Mandosiel

# 213
може ли да напишеш още веднъж точно защо искаш да се омъжиш за този човек?
до тук видях причини само да НЕ го направиш вкл. и няколко в горния ти пост

# 214
Толкова ли е важен заветният пръстен, че човек да се оставя да го правят на маймуна? Тази история няма как да е истинска.

# 215
Църковен брак ще има. Не иска да ме кани на срещите с родителите му и леля му - нотариуска в центъра на Пловдив. Според мен започна да се страхува да ми се довери като му казах, че няма как някой Софиянец "защото много го обичал" мъжът на оная да си лиши собствените си деца и внуци от наследство на имот на Съдебната Палата в полза на неговите хрантутници.. и после да почине... случайно. Уж щял така и така да почине ама не ми се вярва тая. Той и това нямаше да ми каже по начало - просто толкова много я защитава тая, че като казах че и тя и семейството й са хрантутници и той почна да ми разказва как не били, как на мъжът й баща му му бил помогнал да му предпишат апартамент в центъра на София, как тя станала наследничка на баба си, как майка й - като се развела с първия си съпруг се оженила за друг - по-възрастен, след някоя и друга година починал втория съпруг и сега тя имала цяла къща наследство, как баща му на мъжът на тая бил имотен софиянец.

Авторке, ти вече знаеш повече за родата, приятелите и финасовото положение на "ОНАЗИ" жена отколкото за "бъдещия съпруг". Замисли се!

# 216
Абе момичета млади, защо си погубвате младостта? Да не е за едните имоти-кимизарници в опикания център на Пловдив? Пътувайте, учете, бачкайте и ще изкарате пари да живеете 10 пъти по-добре, отколкото ако си сложите верига на шията за някакви имагинерни наследства. Ама много ме ядосват такива фамилни драми и хора, които си губят душите буквално за едните апартаменти. Отворете си очичките, вижте какви възможности има в света! Не всичко се изчерпва с имотните, но безхаберни муньовци и кукундрелясалата им рода.

Последна редакция: пт, 28 юли 2017, 11:22 от bubanka

# 217
Каква секта, моля ви.  Stop Тя сектата е най-малкият проблем, ако има такава. Тук става въпрос за хора с интелект под средния, оскотели от ламтеж по имоти, пари и издръжки, и готови заради тях да живеят в крайни емоционални и рационални извращения.
"Ван Гок". Боже мили.

# 218
Пак повтарям - моят бъдещ съпруг няма имоти, аз имам. Обаче той иска предбрачен договор, в който аз да съм прецакана ако реша да се развеждам / или ми  писне да го търпя как мама-каза-ние-решихме->ти-робе-изпълнявай или тате-каза->така-ще-направим, или леля-каза->това-ще-направим или М-каза->значи-е-чиста-изтина, примерно. Към него като гадже нямам никакви забележки - малко мрънка, натяква и се тръшка, но като пропускаш тия детинщини покрай ушите си си е един готин мъж. В последния месец преди сватбата започнаха да изскачат тези намеси отвън и на мен честно казано започва да ми писва.

# 219
дано ти писне окончателно преди да се разпишете в гражданското  Laughing

# 220
Само аз ли с срещам проблем с разбирането на постовете на авторката? А уж чета внимателно.

# 221
Ами като са толкова имотни как така са опряли до заплатата му....пък и той за чий стои около тях.
7 г.го използват ...
Значи нямате си доверие,има намеси от вън....а ти напъваш ли напъваш да се жениш за тоя човек.От какъв зор?

# 222
Само аз ли с срещам проблем с разбирането на постовете на авторката? А уж чета внимателно.

Не, наистина пише объркано. Има нещо нередно у това момиче...

Викаш само малко мрънка, натяква и се тръшка...нищо работа...

# 223
Хм, и какво да е нередното?

# 224
  • Испания
но като пропускаш тия детинщини покрай ушите си си е един готин мъж.

Детинщини?

Значи си намерила мъжа на твоя живот. За какво тогава пускаш тема?

Общи условия

Активация на акаунт