Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 19

• 38 967
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Кинче и Титко

# 256
# 257
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Забравила съм да спомена името на майката на най-добрата ми приятелка от детството - Зоринка. Може би защото съм свикнала, не го намирам за кой знае колко особено, но и не съм срещала друга с това име.

# 258
Ташко, от Димитровград. Второ такова име не съм срещала никъде.

# 259
  • Countryside
От тази седмица имам попадения: Милош и Краснодар.
Относно: Ташко, имах асиатент навремето с това име, че и Ташков беше, явно продължител на името. За мен също е странно, но явно е разпространено. Но не мога да коментирам от край е.

Последна редакция: чт, 03 авг 2017, 15:01 от Сиренце

# 260
Рашо Рашев от брошурата на Billa

# 261
Бинна
Анюта
Жанка
Янета

# 262
Ей я, баба Добра, живее под нас.
И Ценислав знам - кръстен на дядо си Ценко.
И Снежанка - на кратко "Снежето" - 60-ти набор е жената.

# 263
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Звезделина

# 264
  • Варна
Чувала съм фамилия Ташеви.
Петинка.

# 265
  • София
Сарея

# 266
Орлиана
Палмира
Женета

# 267
Найо Тицин, Мимоза Боцин, Конка Кучева, Ричард Груев, Трендафилка Немска, Тома Спространов, Игнат, Захарина, Манговска, Лалю...

# 268
  • София
Много ми харесва името Палмира.

# 269
Игнат не ми е странно, нали прадядо ми се казваше така! Има производни на него Гати или Гатьо, пък си има и имен ден на Игнажден.
Руска, баба ми.
Веднага се сещам, че по "Хоризонт" редовно се обажда един човек, от Руска Бяла, село в СЗ. Май се казва Руска Бела, ама хората са си свикнали с я-то и си го казват така.
В подкрепа на това, с години съм чувала Вятово/русенско/, незнайно как по документи станало Ветово, но хората продължават да казват, че са от Вятово.

Общи условия

Активация на акаунт