Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 19

• 38 503
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • Най-красивата страна
Хризолитът не е ли вид полускъпоценен камък ,който използват за изработката на бижута?

# 496
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Хризолитът не е ли вид полускъпоценен камък ,който използват за изработката на бижута?

Да.

# 497
Серафим, Серафима
Ивейн

# 498
  • София
Жоана - млада жена.

# 499
Ермила, на около 50

# 500
  • Варна

Да.

Това не го знаех,,но жената е българка на около 40г.

# 501
  • София
Това е име на жена Open Mouth ?

# 502
Марче, възрастна жена, приятелка на баба ми, която била кръстена на баба си Маргарита (логика). По-смешно е било при моята баба, която била кръстена Лянка на леля си Ляна, обаче Ляна не и било истинското име, ами се зовяла Желязка, а Ляна само и казвали на галено. Та дядото на баба ми в тъмни доби се вмъкнал в църквата и преправил името и в именника на Лилянка.

# 503
  • Пловдив
Аз писах по-нагоре, че една братовчедка на баща ми се казва Маргарита, а я наричат Марче. Към 80-годишна трябва да е вече; всъщност откакто почина баща ми преди 5 години, не сме поддържали връзка с тях и не знам дали е жива. Та може би и бабата на тази Марче също са я наричали Марче на галено, а ми се струва, без да съм сигурна, че в някакъв период преди стотина години е имало тенденция да се предпочитат умалителните имена - Минка на баба и Мина, Митка на баба и Димитринка, разни такива, и ако изобщо съм права, може и тази Марче, за която говори fallon_fallon, да е станала "жертва" на тенденцията.
А Лиляна, дори с К, е хубаво име, Ляна звучи интересно, но не е толкова хубаво, добре е направил дядото.  Laughing

# 504
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Радмина

# 505

това е българин с турско вероизповедание. познавам един такъв, толкова свестен човек!

# 506
това е българин с турско вероизповедание. познавам един такъв, толкова свестен човек!
И аз познавам един с горното описание, дали не е същият?

# 507
  • Пловдив
Панка- сега се сетих, че една съседка се казва така.
Друго странно име, което се сещам е Радмила. И още едно интересно според мен - Криста.
А Деспина се е казвала прабаба ми.

# 508
  • Най-красивата страна
Деспа,Деспина -старо гръцко име.
Сещам се за Деспина Ванди

Андона,Атанася,Аргира,АрисонаБожия,Вергина,Варсамина,Венцо,Гювеза,Галю,Мегалина,Маряна,Лубина,Красия,Ката.
Рубин,Светъл,Нацол,Палона,Петрохана,Планинка,Персида,Алан,Илвана,Хриса.
Звездана ми хареса.
И безспорните ми фаворити
Кальопа
Синьорита
Тройка
Фиде

Последна редакция: пт, 25 авг 2017, 11:18 от -veni-

# 509
 #Crazy Тройка и Фиде са ми фаворитки Joy

Общи условия

Активация на акаунт