От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни – 16

• 92 068
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
Описвам само пратки, за които имам съмнение, че ID- то ми няма да бъде попълнено от изпращача.

# 271
В габко не се описва размер на пратката, само изпращач и тракинг номер.

# 272
Тъкмо това щях да напиша ,описанието е номер на ордера и тракинг номер ако има такъв и от кой сайт е поръчката.

# 273
Здравейте, извинявам се, че нахлувам в темата, но не открих точна информация за моя казус. Искам да поръчам маша за коса от Английски сайт, колко ще ми излезне ориентировъчно  да ми я докарат до България въпросните превозвачи.

# 274
  • София
зависи колко е тежка, те изчисляват на кг.
около 2лв струва транспорта за килограм.

# 275
зависи колко е тежка, те изчисляват на кг.
около 2лв струва транспорта за килограм.

Най-много 2кг да е, не повече, и какво ще рече че ще ми струва 4лв до БГ ли, то по-евтино от вътрешния ни   превоз с еконт.

# 276
  • София
по-евтино е от еконт, да  Simple Smile

# 277

И за тази цена до София ли се доставя или направо до града който живееш.

# 278
  • Sofia
Момичета, защо се наемате да отговаряте на въпроси като горните, при положение че е елементарно човек и сам да се информира относно цените. На първа страница е дадена предостатъчно информация.

# 279
Даниела, зависи от кой град си и дали има превозвач, който доставя до твоя град. Ако няма, ще ти пратят пакета по Еконт. Провери на първа страница дали има превозвач, който доставя до твоя град.
И още нещо относно машата - нали знаеш, че английските щепсели са различни от нашите, ще ти трябва и адаптер.

Иначе се наемам да отговарям, защото и аз съм била нова и объркана във форума и е имало мили хора, които да ми помогнат. Искам и аз да направя същото за другите Simple Smile

# 280
  • Sofia
Иначе се наемам да отговарям, защото и аз съм била нова и объркана във форума и е имало мили хора, които да ми помогнат. Искам и аз да направя същото за другите Simple Smile

Разбира се, изобщо не става въпрос за това. Simple Smile Аз самата също давам безброй съвети из различни теми. Просто смятам, че да задаваш въпроси, чиито отговори може да намериш и сам, с 2-3 кликвания на мишката, е леко неуважително спрямо останалите участници в дискусията. Peace Все пак, информацията на първа страница не служи за украса.

# 281

Разбира се, изобщо не става въпрос за това. Simple Smile Аз самата също давам безброй съвети из различни теми. Просто смятам, че да задаваш въпроси, чиито отговори може да намериш и сам, с 2-3 кликвания на мишката, е леко неуважително спрямо останалите участници в дискусията. Peace Все пак, информацията на първа страница не служи за украса.

Изобщо не е неуважително и всеки е бил в такава ситуация, точно попитах защото четях за тези цени и не вярвах на очите си дали е истина, тъй като съм си поръчвала неща от Англия, но с платена доставка от сайта която е била от рода на 20-30 паунда, затова зададох този въпрос и моля без квалификации, бъдете по-толеранти и добри към другите.

# 282
Момичета, защо се наемате да отговаряте на въпроси като горните, при положение че е елементарно човек и сам да се информира относно цените. На първа страница е дадена предостатъчно информация.
За мен точно такива коментари са нетолерантни и неуважителни. Какво като има информация-може точно защото за първи път поръчваш, въпреки че има много информация, да се объркаш и от думите във форума, написани разбираемо, да разбереш как трябва да процедираш.

# 283
  • Sofia
Spring is my season, няма нищо нетолерантно в изказването ми. Peace Форумът, все пак, поддържа някакво ниво и темпо на комуникация, не е редно през пост да се пита: "Как се поръчва чрез превозвач?" или "Моля, препоръчайте ми превозвач за София / Бургас / Каспичан / ...".
Как се объркваш от четене? newsm78 Непонятно ми е.

dani-ela-80, къде в постовете ми видя "квалификации" спрямо теб? Shocked Познаваш ли значението на тази дума?

# 284
Spring is my season, няма нищо нетолерантно в изказването ми. Peace Форумът, все пак, поддържа някакво ниво и темпо на комуникация, не е редно през пост да се пита: "Как се поръчва чрез превозвач?" или "Моля, препоръчайте ми превозвач за София / Бургас / Каспичан / ...".
Как се объркваш от четене? newsm78 Непонятно ми е.

dani-ela-80, къде в постовете ми видя "квалификации" спрямо теб? Shocked Познаваш ли значението на тази дума?
Познавам значението на много думи, но индиректно бях квалифицирана, че обиждам съфорумците с въпросите си, не ми е такава културата първо на първо, а това, че на вас не ви се занимава да обяснявате просто подминете

Общи условия

Активация на акаунт