От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни – 16

• 92 122
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Някой да е пазараувал наскоро от Теско или Sainsbury`s и да е имал проблеми с картата. Моята е мастър кард от Сосиете, не става и не става..

# 391
Някой да е пазараувал наскоро от Теско или Sainsbury`s и да е имал проблеми с картата. Моята е мастър кард от Сосиете, не става и не става..
Не става...
Моята Виза на ДСК
От първия сайт не стана, но месец по-късно си търсиха парите за абонамент за безплатна доставка и аз им теглих една....
Вторите пуснах една поръчка, мина, не ми доставиха каквото поръчах а друго уж заместител но като става въпрос за бебешко мляко няма такова нещо заместител?!!! Моето такова мляко не яде и няма да яде  ooooh! После ми блокираха акаунта

# 392
Момичета, искам да върна получени дрехи от www.mandmdirect.com. При тях може да си купиш етикет за връщане с Хермес за 2 лири, но той е валиден само за Англия. Знаете ли дали някой превозвач предлага услуга за връщане до Англия и изпращане с Хермес?
Благодаря предварително!

# 393
  • София
GGBG връщат до UK и после предават на Хермес пратки. За друга фирма не знам, ползвам тази. Няма ли да излезе по-евтино по пощата?

# 394
Какво става пак с последния курс на ГГБГ от 07.01? Все още не ми е изпратен по Еконт Sad Взехте ли си пратките от склада им в София?

# 395
  • Пловдив
Моите ги получих вчера.

# 396
  • София
Интересува ме, GGBG съдействат ли за мито на пратки от Китай до Германия? За Англия знам, че го правят.

Ако не те, има ли изобщо превозвач, който да съдейства?

# 397
Какво става пак с последния курс на ГГБГ от 07.01? Все още не ми е изпратен по Еконт Sad Взехте ли си пратките от склада им в София?

Още в четвъртък си взех моята. Хубаво е петък да им звъниш по телефона и да помолиш да ти пратят по Еконт, иначе понякога се забавят.

# 398
GGBG връщат до UK и после предават на Хермес пратки. За друга фирма не знам, ползвам тази. Няма ли да излезе по-евтино по пощата?
Благодаря! Ще проверя и цените на пощата Flowers Hibiscus

# 399
Здравейте! Пуснах поръчка на този адрес на Габко,без да обърна внимание,че има промяна
ACCESS SELF STORAGE UNIT 1345
19 MOORFIELD ROAD SLYFIELD IND
GUILDFORD SURREY
UNITED KINGDOM
GU1 1RU
Как мислите,дали ще си получа поръчката? Или да не би някой друг превозвач да ползва този адрес? Всичко е вярно,без UNIT 1345..?

# 400
  • София
Много странно, нямам мейл от GGBG, че пратката ми е в България дори, какво остава за обработена. А дойде време за новия курс...

# 401
И аз нямам, а на майка ми са се обадили даже по телефона да й кажат, че има пратка.

# 402
На ГГБГ последната пратка понеже пропуснаха един курс заради Коледа и Нова година я разделили на две, последно в Събота казаха, че имат втори камион и този дето го карал нещо ги мотаел, и щял да пристигне Събота вечерта. Днес сме Понеделник на обяд, още е на път всичко, те кажи речи другия им курс ще пристигне.
По принцип ГГБГ ги уважавам и ги ползвам редовно, обаче имам пратка от 23.12.2017, днес сме 15.01.2018, с Еконт и друго ще стане един месец път. Може би можеше по друг начин да се организира транспорта та нещата да дойдат навреме.

# 403
Здравейте! Пуснах поръчка на този адрес на Габко,без да обърна внимание,че има промяна
ACCESS SELF STORAGE UNIT 1345
19 MOORFIELD ROAD SLYFIELD IND
GUILDFORD SURREY
UNITED KINGDOM
GU1 1RU
Как мислите,дали ще си получа поръчката? Или да не би някой друг превозвач да ползва този адрес? Всичко е вярно,без UNIT 1345..?
UNIT 1345 e реално излишно, и превозвачите много добре им знаят адреса, трябва обаче да си сложиш твоето ID някъде, защото иначе трябва да регистрираш партката с тракинг номера и те по транкинг-а ще я познаят.
Иначе всичко се води там SlyField Ind. на тоз пост код. Това е освен всичко Access Self Storage и мисля, че на 1-2 превозвача им се дублираха адресите, както примерно на GGBG и на Leron.

# 404
Благодаря! Писах на Габко и те са ми отговорили,че няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт