От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни – 16

• 92 091
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • София
GGBG ще работят ли днес?

# 376
# 377
  • София
Вчера (петък) ми пратиха имейл, че пратката пътува насам и исках да попитам тези от вас, които са пазарували повече с ггбг, за колко време ще дойде и дали ще я обработят преди НГ?
Колебая се дали да пусна получаването направо от склада им, въпреки че ми е далеч или до офис на Еконт. Може би второто ще се забави повече и няма да дойде преди НГ, а аз искам да я получа преди това.
Как ще ме посъветвате, момичета Simple Smile

# 378
Вчера (петък) ми пратиха имейл, че пратката пътува насам и исках да попитам тези от вас, които са пазарували повече с ггбг, за колко време ще дойде и дали ще я обработят преди НГ?
Колебая се дали да пусна получаването направо от склада им, въпреки че ми е далеч или до офис на Еконт. Може би второто ще се забави повече и няма да дойде преди НГ, а аз искам да я получа преди това.
Как ще ме посъветвате, момичета Simple Smile

Има курс, който е тръгнал този четвъртък. Казаха, че ще се радава между празниците.

# 379
Момичета, знаете ли дали може да се поръчва от аутлета на Кларкс с БГ карта?

# 380
  • София
Момичета, знаете ли дали може да се поръчва от аутлета на Кларкс с БГ карта?
аз не успях, с виза на пиб и райфайзен.
Отказваха ми на плащането.
Ползвах посредник.

# 381
Офффффф  ooooh!

# 382
Здравейте! Знаете ли с какво работно време са Габиели или ГгБг около празниците?

# 383
  • Бургас
Не е правилната тема, но не намерих къде да си задам въпроса...

Опитвам се да си поръчам нещо от немския Дъглас, на немски адрес.
Пробвах да платя с Виртуална Виза - не става, пробвах с ПейПал - пак не става.
Не мога да разбера какъв е проблемът. Някой да има успешна поръчка от там?

# 384
  • София
Пратката ми от фрагрансдирект беше обранотена на 29-ти и на 30-ти сутринта ми пратиха имейл, че е в офиса на Еконт. За ггбг става дума. Доволна съм, бях се притеснила, че ще има проблеми с пренасочването към куриер, но получих нещата преди празниците, което е добре.
За много години Simple Smile

# 385
Някой знае ли кога тръгва следващият курс на ГГБГ?

# 386
  • София
Да, точно излизам от там. Тръгва на 07.01., а тази сряда (утре) няма да има курс.

# 387
Да, точно излизам от там. Тръгва на 07.01., а тази сряда (утре) няма да има курс.

На 05.01.2018 г. тръгва от Германия

# 388
Момичета с кой превозвач пазаруване за стоки от H&M Англия и в старите теми видях, че са приемали бг карти, тук на първата страница пише, че не приемат?

# 389
  • Sofia
Момичета с кой превозвач пазаруване за стоки от H&M Англия и в старите теми видях, че са приемали бг карти, тук на първата страница пише, че не приемат?

Когато подготвях настоящата тема, просто копирах заглавния пост от предишната такава, така че е възможно да има леки неточности. Peace

Общи условия

Активация на акаунт