От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни – 16

• 92 666
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Не може ли без батерия да го пратиш? Мъжът ми работи в тази сфера и зная от него, че при устройства с батерии е голяма разправия изпращането.

# 616
  • Пловдив
Не може ли без батерия да го пратиш? Мъжът ми работи в тази сфера и зная от него, че при устройства с батерии е голяма разправия изпращането.

Попитах ги, не искат да го отварям...
Пуснах запитвания в няколко куриерски фирми да видим
Грешката е на сайта и вече ме вбесяват  #Cussing out

# 617
  • Sofia
Питах Интерлогистика - за пакетче няма и 500 гр. ми искат 48 лв.

Специално за UK мисля, че "Интерлогистика" са най-бюджетният вариант. Аз поне именно тях съм ползвала, като ми се е налагало на 2-3 пъти. Peace

Все пак, питаш за куриер, няма как да е евтино...

# 618
  • Пловдив
Ами нямам друг вариант, след като Бг пощи ми отказаха.

Преди ми се струваше, че някой беше споменавал куриерска фирма, която му беше взела нещо от сорта 30 лв., затова толкова се учудих на сумата 48 лв.  #Crazy

# 619
  • Sofia
Знам, че в миналото "Интерлогистика" имаха някаква специална услуга, която струваше, по спомен, 36 лв. за пратки до UK, но май са я махнали като опция. Може за това да се сещаш. Но по-евтин куриер аз лично не знам да има, а пък проучвах въпроса на няколко пъти. Rolling Eyes Някой, ако знае, да каже, де, ама не ми се вярва...

Освен това, мисля, че последната година-две вдигнаха цените на куриерските услуги за чужбина осезаемо.

# 620
Здравейте, трябва да върна един часовник до Англия, който е с батерия.
Бг пощи отказват да приемат пратки, които съдържат батерии.

Питах Интерлогистика - за пакетче няма и 500 гр. ми искат 48 лв.
Някой знае ли с друг куриер колко би ми излязла такава пратка

може да провериш m&bm express, би трябвало да ти излезе около 20 лв икономичната им услуга

# 621
  • Сф
Някой от превозвачите (ГГ БГ) май предлагаха връщане до Англия. Провери сайта им.
Също виж и Спиди

# 622

Преди ми се струваше, че някой беше споменавал куриерска фирма, която му беше взела нещо от сорта 30 лв., затова толкова се учудих на сумата 48 лв.  #Crazy
А в БГ пощи как точно ще знаят ,че не си извадила батерията?просто питам?

# 623
  • Пловдив

А в БГ пощи как точно ще знаят ,че не си извадила батерията?просто питам?

Служителката ме предупреди, че минават някакви скенери и дори да ми вземе пратката после ще ми я върнат.

# 624
# 625
Здравейте Simple Smile

За първи път ще пазарувам от Амазон и за първи път ще използвам Габиели за превоз.
Въпросът ми е следния: искам да поръчам 3 артикула, които обаче са с различен срок на доставка - едните до 17 април, другите до 20.  Това означава ли, че ако пристигнат в 3 различни дни ще имам 3 различни пратки до България ?

# 626
  • София
Здравейте Simple Smile

За първи път ще пазарувам от Амазон и за първи път ще използвам Габиели за превоз.
Въпросът ми е следния: искам да поръчам 3 артикула, които обаче са с различен срок на доставка - едните до 17 април, другите до 20.  Това означава ли, че ако пристигнат в 3 различни дни ще имам 3 различни пратки до България ?

Много е вероятно и така да се получи...зависи дали и трите неща пристигнат преди тръгването на камиона на превозвача. Ако и трите се получат при превозвача и тръгнат в един курс би трябвало да платите общото им тегло. Ако обаче нещо закъснее и тръгне със следващ курс ще си платите отделно за него на превозвача. Него не го интересува, че са ви в една поръчка.

# 627
Разбирам, благодаря  Simple Smile

# 628
Това с 3те евентуални доставки до БГ едва ли е проблем. Проблем обикновенно са 3те последващи доставки в рамките на страната, ако не сте от някой от градовете с директна доставка. 

# 629
  • Sofia
Проблем обикновенно са 3те последващи доставки в рамките на страната, ако не сте от някой от градовете с директна доставка. 

Не могат ли да ги групират и да ги пуснат заедно?

Общи условия

Активация на акаунт