Априлчета 2017 - Тема 3

• 42 033
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Пърпълче, за запушен слъзен канал има много хубаво масажче, но не мога да ти го обясня, трябва лекар да ти го покаже. Питай педи.

# 136
Лили, браво на детето, как хубаво си е папкало! People Baby Ето пак стигаме, че няма правило за всички. Едно е по учебниците,
друго е в действителност.
Тая сутрин нямаше нищо на очичките, пу-пу. Ще мажа с кърма, ще говоря и с педи.
Той вчера доктора ми вика "Вие сте много наблюдателна, първо ли ви е?" Dizzy Face Еми мисля си, че и пето да ми е, едва ли бих го оставила така. Joy

# 137
Да, момичета, за диета и дума не може да става, но реших да пробвам поне на три часа, да го кърмя, че той и през нощта иска на два часа. Да, аз не спах, но поне успяхме няколко пъти да си дочакаме три часа разлика - давах му биба, давах вода. Последното не е лесно, волю-неволю преглъщаще там, но с повече упорство ще се научи. Така ще се опитам да давам и двете гърди, че досега с тези чести кърмения една му беше напълно достатъчна. Белинда, като табуретка викаш Smiley Сладки, пухкави бебета, ама на мама кръст и ръце не й остават. А да и ме питаха, дали може да се обръща от гръб по корем, еми не може. На Пърпъл девойката вече може, а още и три месеца няма - много жилава мома, браво Simple Smile
Пърпъл, почиствай очите и не се притеснявай. Този доктор какви ти ги говори. Правилото при почистването е да става отвън навътре. Аз освен кърма, съм почиствала и с чай от лайка.

# 138
Ниа, моята в началото и тя недоумяваше що е това водата, големи борби падаха с шишето, човек ще каже, че по два литра е трябвало да изпива. Misc Baby Bottle Аз й давах като се сетех, ако иска-иска, ако не- голяма работа. Обаче посвикна с шишето и вече си попийва между 20 и 60 мл на ден. Има дни обаче, в които просто забравям да й давам. Сигурно може и повече, ама аз не я насилвам.
По-напред бях писала и тя до преди дни ядеше през два часа. И сама си промени изведнъж режима и през деня на през три часа и през нощта- голяма пауза от 4-5 часа и после през 3-4. То всъщност в мен беше проблема, шашнах се, че се дърпа и не иска да яде, а то детето просто расте. Innocent Та мисълта ми е, не насилвай нещата- той сам ще си каже кое и как, което не значи нито да седи гладен, нито да бъде нон стоп с цица в устата. Вие с мъжа ти да сте били като него по-пуФкави бебета? 

# 139
  • София
Снощи голяма пауза при нас. Нахраних го в 8 и излязохме. Заспа навън към 9:30 и се събуди чак в 4 сутринта! Наяде се, насра се, повърна и с това сънят за мен приключи...Едвам го приспах чак към 5 часа, после спах на пресекулки, като пребита съм...

# 140
Ех, Пърпъл и аз все чакам моя младеж да започне да прави по-дълги паузи, но уви... При нас сънят от 2-3 дни и нощи е мираж! Нощем спи до 2-3 и после се започва едно въртене, едно пъшкане...взимам го гушвам го и спира...оставя го...пак почва Scream Накрая го излъгах и легнахме сгушени двамата...не му ли е топло на това дете не знам, ама ако това е начина...ще се гушим

# 141
Ние са завърнахме в София в събота - точно на 4-тия месечен рожден ден на Бояна Heart Eyes Кифличката ми вече е 6400, но на ръст май е доста дребничка - измериха я само 59 см. Изглежда като бухтичка, а се роди като проскубано пиле 2220 грама Simple Smile
Но от десетина дни настана някакъв ад със спането Dizzy Face Това моето кротко бебе, което никога не плачеше и заспиваше на всякакви гюрлотии (буквално - даже на сватба и концерт), започна да реве истерично всеки път, когато и се доспи Tired Face И през деня, и вечер! Никъде не мога да изляза сама вече - такова дране, нищо не я успокоява - и гърда отказва, и на ръце не иска, и в раницата, абе лудница! Четох за някакъв Four Months Sleep Regression, Та май това ни е хванало Sad Дайте акъл по-опитните мами - как се справяхте с тоя проблем и дълго ли продължава??? В събота заминаваме за Гърция и направо не ми се мисли каква почивка ще е, ако е все така Sob

# 142
  • София
Не го знам какво е,,ама и при нас настава зор с приспиването нещо...От инцидентно   става правило. Тази вечер не искаше навън, не искаше в количката, не искаше с кърмене легнал, та накрая с 300 зора на ръце и с гърда в устата😠

# 143
Оле и аз съм на тоя хал.. ей очите и се затварят не ще и не ще да спи. И малкото тарикатче разбира като започна да я друсам и нарочно се опъва реве. Слагам я на спалнята да я кърмя, е вече започва да пищи ... какво е това чудо брее. И сега я държа заспа на ръце гладна, да спи гладна като и е толкова акъчцето.

# 144
  • София
Хахаха, като прекопирани за ни бебетата, едни и същи гевезлъци вкарват😁

# 145
+1 и от мен Grinning като се запъне,неще нищо и никъде... рев със сълзи и гладна стачка. И разбира...  гледа ме в очите като го нося и аха да го погледна вади долната джука и се почва Grinning

# 146
  • Велико Търново
Уф, и аз снощи приспивах на рамо, дори не иска да стои легнал на ръце. Много ми се искаше да отидем някъде цялото семейство на почивка, ама с тези номера чак не ми се иска да си помислям как ще се държи на непознато място. Иначе другата половина от семейството ходи до морето за няколко дни и учудващо се справих много добре сама, особено като нямаше на кого да готвя и чистя.

# 147
при нас пък от 2 дена се възстанови нощното ядене. днеска беше само ядене, ама оная вечер - рев, хълцане, хлипане...ужас беше. спа върху мен в хола на дивана, за да не събудим останалите домашни. силно се надявам да е от зъбите и скоро да приключи тая драма. тамън си свукнах да си спя през нощта...
днеска дадох мъничко сокче от диня на дребосъчето - примляска и можеше и още да погълне. ще я почвам полека -лека.

# 148
  • София
Същата работа със заспиването...особено през деня, вечер някак си след истерията с храненето го оставям и си заспива сам. Обаче денем е ужас, а не е като да не му се спи, прозяване и търкане на очи яко. Дано мине скоро, че цялото море го знае вече.

# 149
Ох, момичета, то ме е срам, ама не мога да не ви кажа да се посмеете. Тези пусти запушени канали са си едни прости гурели. Joy Вчера се кахърих на сестра ми и тя ми вика, ама ти сигурна ли си, почисти ли добре очите? Понеже уж "пак се беше появило нещо в ъгъла на очето", та взех леко да ги почистя. Ми гурел си беше. Толкоз глупава не се бях чувствала Flushed
На моята дребка не й харесва да седи гушната и легнала на ръце, това си е поза само за ядене. Така заспива само като яде, иначе абсурд. През деня като й стане скучно в количката, трябва да е на ръце , но права, за да любопитства и гледа. С такова отвръщение почна да се дърпа и да врещи като пробвам да я храня, а тя не е гладна още. Scream
Марти, и аз като теб, моята толкова се променя всеки ден с държанието си, че се чудя на моменти тя ли- не е ли тя Joy

Общи условия

Активация на акаунт