пак на рожден ден и днеска ми е едно чорлаво, гадно..... че и навънка с количката...
вчера ходих на фризьор и питах за косопада, тая само ми вика ами към 1г. ще ти пада докато се нормализират хормони и т.н. Предложи ми някакви хран. добавки, но каза че се дебелее от тях... викам и мерси, по- добре плешива и с екстейшън, но слаба
Вече втори ден дребната не суче както обикновено. По принцип суче от всяка гърда по 5-6 мин., вчера дремна около обяд за малко и се събуди с плач. Сънувала е явно нещо. От тогава ми прави номера и не иска да суче от едната гърда, само като я сложа и се дърпа и започва да писка. Кърма тече и то доста. Два-три пъти я залъгвах като яде от едната, без да я обръщам я слагам и на другата, защото ще се пръсне. През нощта я засука без проблем, като направи две дълги паузи от 9 до 2 и след това чак в 6. Размишлявам си, че се опитва да си махне нощното едното нощно ядене. Това добре. Обаче и през деня вчера и днес прави по-дълги паузи. От сума ти време яде през 2-2,5 часа. Иначе общото й състояние си е ок.Та нали за екшъна да си направя малко шаш и паника, ама първо ми е да му се не види, в движение се учим и двете.
За жегата си права, беше доста хладно и приятно тия дни, може и това да й е повлияло сега, че

Толкова не е спала май от родилния дом. Аз дремнах с нея половин час и викач
Преди да заспи няколко пъти я слагах, не ще и не ще да яде, след десет минути а пробвах за последно преди да слезем на басейна и тя нашата като освирепяла, все едно не е яла от три дни. Мигах, мигах- еми бебешка и работа 

за темичката.
Плюс това има толкова много други фактори. 
Той и доки това каза, прилича на такова, а като диагноза "съмнения за конюктивит". Изписа Тобрекс. Четох, че се повлиявало добре от кърма, та й сложих с тампонче. Утре ще се опитам да се свържа и с нашата педи да потвърди дали да й ги слагам капките.

още не ми вярват че детето било само на кърма, четвъртия месец се качвало по малко а сега де ... 
Препоръчани теми