Априлчета 2017 - Тема 3

• 42 022
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • София
По корем моя човек много обича. Слагам го кокори се, и разглежда стаята. А следобедния сън задължително е по корем по негово желание. Явно му допада тая поза.

# 106
  • София
Само да се прибера в София, веднага слагам летния кош и го повдигам на 30 градуса. Такъв любопитко е това дете, побърква се, че не може да види какво се случва около него, истинска Фанка Краева😁Легналото май не е на 100% , но е достатъчно легнало за спане, пък и той навън я спи един час, я не. Ще е почти на 4 месеца тогава, мисля че е време.

# 107
  • Пловдив
И според мен купуването на отделен кош за новородено е излишно. Нашият се трансформира от легнало в седнало положение. Още не съм го пробвала с повдигнато гръбче.
Днес вали като из ведро и за разкош има гръмотевици и светкавици. Добре, че сутринта успяхме да плажуваме. Утре напускаме морето. Изкарахме сууупер! Дребка беше много послушна и ѝ обещахме, че пак ще я водим на море.

# 108
И в пловдив валя, но до обяд. Домързя ме да я извеждам и познайте как след яденето в 12  тя си поигра малко и към 1 се измори. И като сме легнали, събуждам се то минава 4 Blush  направо се чудя как е издържала без ядене за първи път толкова часа не се събужда Simple Smile
А да ви питам със зъбките как сте, вече забелязвате ли промени във венците. Бебка много взе да се плюнчи и днес я гледах целия долен венец бял, май да очаквам ското подуване.

# 109
  • Бургас
И днес ни се размина ваксината.....за четвърти път 😁 Ама то такава буря се изви и въпреки, че поликлиниката е на 100 метра от нас, се обадих да кажа, че няма да отидем. Та остана за понеделник.
И да задам един фекален въпрос - моя маймун като ака , дупето му стои леко мазно от акитата. А самото ако е по-точно и с жилки. Одеве като пръцна докато му бършех дупето, излезе пяна все едно отварям шампанско 😁

# 110
  • София
Ако въпросът зад това цветно описание е "и при вас ли е така" , моят отговор е "да, и при нас е същото"😆В повечето случаи има и "семенца" в течното. Убавинъ!

# 111
Мами, здравейте! И аз в новата тема най-накрая. 😂 Кристална, благодаря! 💐

Гледам, че коментирате дали бебчовците си държат главичката-нашият момък хич не обича да седи по корем, вдига за малко главичка и мрънка. Иначе се преобръща от гръб по корем и пада голямо пъшкане да се върне в начална позиция. 😃

Аз имам една молба, много мами тук споделиха за книгата на Маги Пашова "По-здрави бебета", обаче не мога да я намеря никъде. Та молбата ми е, ако някоя мама знае къде я има, да ме просветли. Много искам нещо подобно, че време почти не остана, а аз нищо не знам по темата.

# 112
И при нас е така акането, и пяна и семенца съм виждала и аз Joy
Кю, аз моята книга я взех от книжарница Сиела в Мол Галерия в Бургас. Виж в Сиелата в София, че на много места е изчерпана.
Кристална, браво, че така добре си изкарахте почивката с бебка, пак да отидете скоро Kissing Heart
Ние вчера дойдохме на морето. Мале като се сетя преди колко бъзиках сестра ми как тъпчеха колата с багажерии като пътуваха с детето, хе ме сега мен същата. Даже и повивалника си взех Grin Разбира се като пристигнахме го измислих, че можеше поне да си купя мек повивалник от Бургас, ама свършило. Какво да направя като обичам да ми е удобно, предния път кръст не ми остана от това n на брой сменяне, преобличане и т.н. на леглото.

# 113
Моя бебок също не обича по- корем и го научих как да тренира главата, че чак и се смее - лягам по гръб свивам краката към тялото и го слагам отгоре, така главата му идва между коленете ми, а ръчичките също са потрпяни и много се кефи смее се, хем мен вижда, хем наоколо... кеф!! Simple Smile
 Някоя мама ако успее да намери тази книга на Маги Пашова да вземе +1, че да ми я прати...във Варна неможах да открия, онлайн също Confused

# 114
Вашите бебоци дишат ли през устата?Дребния си откри гласчето и сега пищи постоянно,като папагалче е Joy обаче като започне да пищи си поема въздух през устата за да започне пак и малко ми е като Дарт Вейдър Thinking на консултация му слушаха дробовете,гледаха гърлото-всичко 6! Сигурно се учи в момента и затова така.Иначе е хилнат до уши като го прави,ако има проблем едва ли щеше да е толкова весел?При вас случвало ли се е мами?

# 115
О кифла точно преди няколко дни си откри гласа и по цял ден нещо си дърдори- направо си кряка. Такъв дартвейдърски глас още не е вадила, ама явно и това следва. Astonished

# 116
И онлайн я няма книгата. В сайта на сиела пише че е изчерпана.
В стор.бг пише че чакат зареждане, аз ще дебна там, за онлайн закупуване става въпрос.

# 117
  • София
Какво толкова пише в тази книга, че всички я търсите?

# 118
И аз от любопитство я потърсих. И аз като другите мами и гледам никъде я няма. Иначе пише за захранването на децата по здравословен начин.

# 119
И аз като патето, ако някоя мама я намери, да праща. Че даже не знам как се праща ЛС с тази версия (ползвам само мобилната). 😬😬😬

Общи условия

Активация на акаунт