Априлчета 2017 - Тема 3

• 41 797
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • Враца
Моето патенце тази нощ не се буди да папка, снощи заспа в 8 и се събуди чааак тази сутрин в 8, а мама се събуди в 3 и половина и не можа да заспи повече Sad

# 541
  • София
Еее, тъкмо щях да кажа- ти сега, кво, дразниш ли ни, и ти развали работата😁

# 542
Ох как се смея сама, Белинда, пасяло детето килима Laughing
Аз гимнастиката я прибрах, не и е интересна вече. Но и аз ще слагам килим вече да играе на земята, че шанса са падне от спалнята е доста голям.
А, пърпълче имаш си блондинка, Hands Thumbsup  моята е чернокоса като баща си, и сега и чакам очите да се оправят, надявам се и те черни маслинки да са Simple Smile

# 543
  • варна
Това с удвояването на теглото няма да го бъде при нас, Шошко се роди 4050 гр и сега е около 7200,а в неделя прави 5месеца. Зъбки имаме два броя откакто е на четири. Бях се притеснила, че не се е обърнал още, но от два три дни и това се случи и сега не спира вече да упражнява новонаученото, та се успокоих. Да ви кажа минах и при невролог, каза, че нищо не му намира на детето, та се успокоих вече от тези тревоги. Мъничкият ми не изплака и беше в кувьоз след раждането, препоръчаха да се следи от невролог известно време, затова и ходихме. С лигите сме същата работа, пуска ги навсякъде. Започвам да се ослушвам за захранването, след около две седмици мисля да го подкарвам.

# 544
LilyRose, не бързай да прибираш гимнастиката окончателно. Поне на мойта мома нещо като й омръзне го скривам за седмица и като го извадя - голяма радост Simple Smile

# 545
Лили, на мама Убавиците са ни Hug
Примера, браво, че всичко е наред с бебочко. И моята не се роди малка, но още не си е удвоила теглото.
Най-накрая днес отидох на преглед след раждането. Лекарката ми каза, че имам смъкване на влагалището и че това не се оправя. Зачетох се в интернет, има съвети за упражнения, ще ги почвам пък ще видим след някой друг месец нещата как ще се развият.

# 546
  • София
Наспахме се, разгеле! Продължавам с биогайята и хич няма и да я спирам повече! Брей, този с какъв чувствителен стомах се оказа, батковците му не са били така...

# 547
Добрютро и от нас!
Момичета, я кажете преди коментирахте, как замразявате плодовете и зеленчуците? Че нали взех малко зарзават, но никога преди не съм правила и се оцъклих нещо. Например плодовете като праскови и кайсии, беля ги, махам костилки и режа на кубчета ли? За зеленчуците четох, че трябвало да се бланшират. 

# 548
Преди една година днес бях на лекар и видяхме малката точица 😍😍😍
Същата тази точица снощи се скъса да реве, по необясними за мен причини, но за сметка на това тази сутрин ме остави да поспя чак до 6.30 😁

# 549
  • Враца
Явно предишната нощ е била изключение с неяденето, тази нощ си се събуди гладна. Белинда тази биогая помага ли за нощното пънене, въртене, пръцкане и всичко, което и пречи да спи спокойно (струва ми се, че е от коремчето) Пърпълче,  аз бланширах почистени и нарязани моркови, сложих в пликчета и във фризера, но явно трябваше да ги оставям да поизсъхнат преди да ги прибера, защото сега са замръзнали заедно и е трудно да си изкарам малко от пликчето. Сварих и пюре от сливи, една доза предварително обелени и една доза сварени с обелките и после белени( първият вариант е по лесен) сложих ги във форми за лед и след това в кутия на рафта във фризера до морковчетата, и място не остана Grinning

# 550
  • София
Пърпълче,,ето тук подробно за замразяването:
https://www.magipashova.com/2015/07/how-to-store-food-freezing/
Аз лично праскови и кайсии не съм замразявала, не мисля, че ще стане добре, но пробвай.
Нелегалната, не знам дали точно капките помогнаха, но е факт, че от 2 нощи спи нормално, както преди. Пак има газове, но просто ги изпръцква, без рев и будене. Но трябва да призная и че тези два дни много внимавах с храната- вчера бях на крам супа морков и картоф, а за обяд пиле. Нищо дразнещо. А ония дни, когато много плака, бях яла зеле, та може и от това да е.

# 551
  • Враца
Здравейте мами, днес моята принцеса навършва 4 месеца Heart и точно на този ден преди 1 година видях 2-те чертички на теста Heart Eyes Пърпълче честито и на вас, да са ни живи и здрави бебките Simple Smile

# 552
Нелегална, честита месечинка и на вас! Hug
Белинда, Hug То аз главно праскови съм взела Joy Ще пробвам да сложа малко, ей така за спорта, но като гледам как вървят нещата ще сме повече на купешки.

# 553
  • София
А, споко, то няма да избяга...И без това мъхестите са алерген, та се дават по-късничко. Ще й дадеш направо догодина, пресни. То по-хубаво от това да се захранва със сезонни плодове и зеленчуци, няма. Не винаги е възможно, разбира се, но когато е, е добре!
Пфу, заваля...Какво ще правим цял ден вкъщи...ужас!

# 554
Много си се забавлявам понякога в такива моменти как съм като такава "млада булка", зор да взема зарзават, на взех, ама не точно. Grin
Вчера ходихме в зоологическата градина, дребното и то се загледа в някои животни. Animal Bear
И аз се бях засилила да излизаме, то кифла взе, че удари една дрямка та ни спря, щяхме да станем на мокри кокошки.

Общи условия

Активация на акаунт